2018. április 27., péntek

Bika halak barátság

Akiket jobb, ha elkerül: a Kos, mert szinte minden percben meg tudja bántani valamivel, az Oroszlán, mert előbb-utóbb ki fogja használni. A Halak jegyű ember kedves, figyelmes, romantikus beállítottságú, gondoskodó, áldozatkész, viszont nagyon álmodozó. Bika - Halak kapcsolata. Sok ponton hasonlítanak egymásra, így jól ki tudják egymást egészíteni.


Bika halak barátság

A Halak csillagjegy jellemzői - üzlet, szereleA Halak a misztika, rejtély és a lelki ismeretlen jegye. A Halak két világban élnek, a valódi világban és a spirituális vagy misztikus világban, ahol úgy értelmezik a látottakat, amilyennek látni akarják. Azért csinálják ezt, hogy elkerüljék az összes valóságos fájdalmat. Sajnos a barátok gyakran „lelki szemetesládának” használják, hiszen neki mindent el lehet mondani, nála mindentől meg lehet szabadulni – persze csak szóban.


Halak nagyon ritkán viszonozza ezt, inkább a partnerkapcsolatára fókuszál, mint a barátságra. Az igazi barátság egy életen át tart, ha szerencséd volt az igazi emberrel találkozni. A horoszkópodból kiderül, milyen emberi tulajdonságokkal kell rendelkeznie a legjobb barátodnak, barátnődnek ahhoz, hogy harmonikus lehessen a kapcsolatotok. A Halak kapcsolatát kedvesévela gazdag képzeletvilág, a nagy érzelmek, az érzékenység jellemzi, a szívüket (és vonzalmukat) nyíltan viselik, mindenki láthatja.


Ezért aztán olyan kedves való nekik, aki meg tudja védelmezni őket, amúgy nagyon rettegnek saját sebezhetőségük miatt. Legyen óvatos azzal, ha valakinek valamire igent mon mert villámgyorsan bepalizhatják, még akár is ismerősei is. Nem arról van szó, hogy mindenkinek mondjon nemet, de gondolja át, mibe készül belemenni, mert a legártatlanabb dolog is fordítva sülhet el.


Ma amúgy is próbál mindenkinek a kedvében járni, szeretne másokat boldoggá tenni, éppen ezért sétálhat bele az. De előfordulhat hogy ez a magabiztosság önhitté teszi, amit az ideges és tapintatlan Ikrek nő hamar legyőz ékesszólásával. Csak ekkor fogod túltenni magad a bizalmatlanságon, ami elválaszt az emberektől. Együtt kell küzdenie, szenvednie, győznie veled.


Bika halak barátság

Nem szabad titoknak lennie köztetek, hanem teljes nyíltságnak kell uralkodnia. Gyakran egy új partner az oka annak, hogy egy ilyen barátság tönkremegy. Mindig édes önnek a siker: most azonban ennél többre is számíthat. A kedvesével ma egy olyan rendezvényre hívhatják, ahol a főnöke, vagy kisebb-nagyobb tömegek is elismerhetik az ön tehetségét.


A Halak olyan társ, amilyenre mindig is vágytál: érzékeny, kedves és odaadó, felnéz rád és aláveti magát akaratodnak. Néha kicsit hisztis, ha túl merész dologra akarod rávenni, de előbb-utóbb szót foga mert hallgat rád és bízik az erődben, ami módfelett hízelgő számodra. A barátság önnek nagyon fontos, talán még a szerelemnél is fontosabb.


Most a kedvesét is a barátjává teheti. Avassa be jobban őt is a lelki életébe. A hét elején kissé depressziós hangulatban lehet. Azután történik valami, ami mondottan felrázza magát. Valakinek sikerül fényt vinnie az életébe, ezáltal jobb kedvre derül és újra képes lesz pozitívan látni a helyzetét.


Mert ugye sokan boldogtalanok, és alig várják, hogy a barátság legalább valami soványka kis kalandba torkoljon, bánják is õk, hogy már megint a feudális maradványok érvényesülnek. Végülis õk csak ahhoz a kérdéshez szóltak hozzá, lehet-e nõ és férfi közt barátság. Ha mindezt át tudják hidalni, életre szóló kapcsolat lehet az övéké. A Nyilas sokszor ismeretlen partner köré illúziót épít, és amit ez összetörik, vége a szép napoknak.


Ha azonban olyan pozitív hozzáállású jegyekkel veszik körbe magukat, mint a szintén kétarcú Ikrek vagy a kiegyensúlyozott Mérleg, akkor a barátság örökre fog szólni. Nyilas nő és halak nő közti barátság feszültségekkel? Nyilas jegyű teljesen laikus nő vagyok a témában, de már nem tudom egybeesésnek betudni a történteket: eddigi életemben baratsagom ment tönkre különböző okokból halak jegyű nőkkel, valamint jelenleg most is viharos barátságban vagyok egy halakkal, akit amúgy közeli batátnőmnek tekintek. Az a kérdés, hogy hosszú távon mennyire bírja az ikrek a bika nyugodt természetét, és fordítva, mondjátok el tapasztalatotokat nekem.


A magánéletedben nem lesz felhőtlen ez a hónap, de a hivatásodban kezd végre kitisztulni a kép. Végre rájössz arra, mit is szeretnél elérni, és hogy milyen lépések vezetnek el a célig. Próbál segíteni a Halaknak, hogy minden álma valóra váljon, tapintatos és megbízható, pontosan olyan, amilyen emberre a Halaknak szüksége van.


Bár a tűz jegyűek is szenvedélyesek, érzéseik nem olyan összetettek és kifinomultak, mint a Ráké vagy a Halaké, és nem is annyira bonyolultak. Ketten együtt hosszú és romantikus szerelmet élhetnek meg, ráadásul a Rák gyakorlatiasabb és racionálisabb, mint az álmodozó Halak , akinek ez az előnyére válhat. Ha mégis, tartós és igaz barátság ebből sosem lesz!


Ezek a csillagjegy párok született ellenségek: A halak kerüli a kost. Nagy ritkán előfordulhat szerelem, az ellentétek vonzzák egymást. Tartós, igaz barátság ? A halak utálja a makacs, haragos típusú embereket, és a kos éppen ilyen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések