2018. április 30., hétfő

Bika férfi horoszkóp 2019

Bika jegy szülöttei az Oroszlán csillagképben elhelyezkedő Merkúr planéta erős hatását fogják érzékelni magukon. Ezidőtájt határtalan mennyiségű fizikális energiának lesz birtokában, amit remekül felhasználhat például a sportolás terén - még akkor is, ha csak amatőr szinten űz egy. A Mérleg férfi ellenállhatatlan kedvességet rendelkezik, mely mindenkit elvarázsol, mosolyától pedig el lehet olvadni úgy, mint ahogy azt a tűző napon lévő jég teszi. Karrier: Jól indul az év, a főnökei elismerik az erőfeszítéseit, tavasszal fizetésemelésre számíthat. Júniusban külföldi munkalehetőséget kap, ez jelentős anyagi haszonnal kecsegteti.


Augusztusban elérheti a vágyott a pozíciót, vagy anyagilag honorálják a szorgalmát a főnökei. A magánéletedben nem lesz felhőtlen ez a hónap, de a hivatásodban kezd végre kitisztulni a kép. Végre rájössz arra, mit is szeretnél elérni, és hogy milyen lépések vezetnek el a célig. Bay Is Here For You with Money Back Guarantee and Easy Return.


Get Bika With Fast and Free Shipping on eBay. Ha eddig tartottál az internetes társkereséstől, akkor most ideje venni a fáradtságot, és szerencsét próbálni. Ez az év számukra kifejezetten élvezetes lesz, már csak azért is, mert új dolgokat tanulhatnak, amik által gazdagabbá tehetik az életüket vagy akár a. Ami a szerencsétlenséget illeti, érhet egy-egy kellemetlenség pénzügyi téren, de ne feled hogy minden ilyen eset bölcsebbé tesz, és a jövőben okosabb útra terel. Az Újhold az Oroszlán jegyében önt szerelem tekintetében nem érinti.


Viszont az ön uralkodó planétája, a Vénusz is az Oroszlán jegyében tartózkodik, és magnetikus kisugárzást kölcsönöz önnek. Mindenki megkapja a várva várt jutalmát. Nem sürgethetjük az eseményeket, egyszer úgyis mindennek eljön a maga ideje.


A megcsalást nem viseli el, vagy melankolikusan busong, vagy bőszülten dühöng miatta. Bika férfi érzelmei is felborulnak. Izgalmas, fordulatokban bővelkedő év áll előtted. Nagy változásokra számíthatsz.


Figyelmed középpontjában az anyagi és érzelmi biztonságod megteremtése, stabilizálása lesz. Ez az izgalom járja át a mindennapjai és ha türelmes leszel és nyitott, utol is ér a minden eddiginél több romantikát, őszinte és nagy érzelmeket ígérő szerelem. KOS A karrieredet nagyon jó hatások érik a heti horoszkóp alapján, lehet, hogy most érik be végre a sok munkád gyümölcse. Előléptetésre okkal számíthatsz, de az is lehet, hogy egy másik helyen tölthetsz be olyan pozíciót, amire mindig is vágytál anyagiak szempontjából. Egy váratlan bevételi forrás vár önre, lovagolja meg ezt a lehetőséget, mert nagy népszerűséget is jelent ez önnek.


Az év sikerszínei a piros és a fehér, de jó tudni, hogy piros tárcát idén nem érdemes választani, mert balszerencsés lehet. Ha nincs éppen krízis az életedben, csak tudni szeretné. Bika (április - május 21) Pénzügyekben csak addig nyújtózzon, amíg a takarója ér! Készítsen tervet az ünnepi kiadásokra, úgy könnyebb lesz beosztani a meglevőt! Családja, szerettei hiányolják azokat a meghitt beszélgetéseket, közös programokat, melyek régebben gyakoriak voltak.


Bika férfi horoszkóp 2019

A Vízöntő férfi igényli azt is, ha érzelmi és intellektuális téren is egy szinten mozogtok. Egyáltalán nem féltékeny típus, de a félrelépést azonban nem tolerálja. Bika Ma egy kifejezetten könnye gyengéd napra számíthat szerelmi téren, amikor is fõszerepbe kerülhetnek bizonyos szexuális, vagy egyéb erotikus játékok kedvesével.


Az újév reményt és számos szokatlan élményt ígér minden állatövi jegy szülöttjének. A pontos jegy meghatározásában segít a kalkulátor. Napi horoszkóp Nehéz lesz érdemben kialakítani kapcsolatait. Ha új társat talál a romantikában, több rejtélyt kap, mint biztonságot.


Bika férfi horoszkóp 2019

Kerülje azok társaságát, akik esetleg érdekből szeretik. Heti horoszkóp A Mars és a Vénusz a Bika jegyében áll, ám a Mars nem tudja kifejteni a hatását. Nemcsak a belső, nőies báj, hanem a külső is lényeges számára. Szeret is minden földi jót, amit csak adhat számára az élet.


A Bika mindent szeret, ami a kényelmét és nyugalmát szolgálja. Ne hagy hogy valami meggátoljon abban, hogy feladd a terveidet, és visszavonulót kelljen fújnod.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések