2018. április 26., csütörtök

Flörtöl a férjem

Miért flörtöl a férjem ? Ha meg említem neki hogy tudok róla vagy láttam,letámad és hazudik. Más nőknek pedig teszi a kedveset ,udvaról , flörtöl. HIhitetlen ,hogy megváltozik. Sikamlós terület ez, ám tény: aki flörtöl , arról senki nem gondolná, hogy párkapcsolatban él valakivel, vagy azt, hogy ő ebben boldog. Ne adjunk ellenkező jeleket, mint ami a valóság, mert azzal másokat is összezavarunk, és a saját kapcsolatunknak is igen sokat ártunk.


Ha a férfi flörtöl , azzal azt jelzi: szabad a pálya. Mit csináljak, ha a férjem más nökkel flörtöl ? Mással szivesen beszélget, flörtölet, csetelget. Egyszer már megcsalt, illetve nem egyszer. A megjelenő oldalon lépj tovább, majd várd meg a másodpercet az oldalon, és a letöltés automatikusan elindul.


Amennyiben nem indul el azonnal a letöltés, kattints az oldalon megjelenő direct download feliratra. Nem tagadta le, de azt mondta, nincs ebben semmi rossz. Mit tennétek a helyemben, ha ilyet csinálna a pasitok? Közben persze chatelni is.


A férjem egy “szektához. Pár hete már nagyon belejött a dolgokba. Van egy állandő hölgyemény akivel állandóan társalog, nem is a játék miatt mennek oda.


Ha még sohasem beszéltetek, pedig mondjuk egy épületben dolgoztok, vagy sohasem szól hozzá pedig akár napi szinten egy légtérben vagytok, vagy ha szól is, teljesen közömbös, és csupán az aktuális mondanivalóra koncentrál, nem érdeklődik felőle nem flörtöl , nem bókol, nem hív sehová, az nem túl biztató. Egyre kedvesebbek egymással. Szeretem a férjem , de tetszik valaki más - mit tegyek? Kihűlt a párkapcsolatod? Problémák merültek fel a házasságodban és egyre többet gondolsz arra, hogy mellényúltál a férjeddel?


Megállapítván, hogy a feleségei számára fekvő férfiak közös okai vannak, lehet, hogy képesek vagyunk együtt dolgozni, hogy jobb kommunikációs vonalakat alakítsunk ki kettőjük között. Mindannyian félünk attól a bizonytalanságtól, hogy egy szeretett személy hogyan. Halkan suttog: Ha egyszer csak azt veszed észre, hogy beszélgetés közben lecsavarja a hangerőt, az nem biztos, hogy a félénkség jele. Sokkal valószínűbb, hogy inkább azért beszél kicsit halkabban, mert így kénytelen vagy közelebb húzódni hozzá, hogy megértsd.


Azt hiszem, a pasim egy nővel flörtöl a facebookon. Fura dolgokat írnak egymás fotói alá, és szerintem „maszekban” is csetelnek. Ilyen például az, mikor a kedves valaki mással flörtöl túl intenzíven, vagy elhanyagol egy másik nő kedvéért. Akkor történik ilyen eset, mikor teret hagyunk a kapcsolaton kívüli ragaszkodásnak és érzelmeknek - magyarázza Tammy Nelson, szex- és párkapcsolati terapeuta. Mindig flörtöl a férjemmel, de nem zavar.


Flörtöl a férjem

A lánynak, akit Zsuzsának hívnak, kicsit kihívó a viselkedése, úgy érzi jól magát, ha ennek hatását látja is a másik emberen. Egy délután átjött, beszélgettünk és megkínáltam vörösborral. Itt a nyakunkon a Halloween, úgy, hogy itt vagyok egy újabb könnyen elkészíthető műsebbel.


Ha elkészítetted ezt a műsebet és instagrammra feltöltötted mindenképp jelöl be. Vágott az esze, szorgalmas volt, az egyetem után pedig jó helyen volt jó időben. Olyan állami céghez került, amely a rendszerváltás után kezdett működni és az én férjem ott ment nyugdíjba, ahová alig harminc.


Flörtöl a férjem

Az álmok nem szándékos és önkényes kitalálások, hanem természetes jelenségek, és semmi mások, mint amit éppen ábrázolnak. Nem csalnak, nem hazudnak, nem csűrnek-csavarnak és nem kendőznek el semmit, hanem naiv módon azt adják tudtul, ami, és amit gondolnak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések