2018. április 17., kedd

Eladó ház baja alvég

Baja ) ház hirdetés az ingatlan. Havonta több millióan választják az ingatlan. Folyamatosan frissülő ingatlanhirdetéseinkben könnyedén rátalálhatsz álmaid otthonára.


Alvég városrészen 1m² alapterületű családi ház eladó. Sok lehetőséget rejtő ingatlan, befektetők részére is kiváló lehetőség, akár társas-házzá is alakítható, erre a célra megfelelnek az épület és a. A földszinten nappalit, két hálószobát, étkező-konyhát, kamrát, fürdőt, külön WC-t, nagy fedett teraszt találunk. A tetőtérben két hálót és fürdőszobát. Ez a rész bármikor újra egybenyitható a ház többi részével, de így akár több generáció együttélésére is alkalmas a ház. A ház szobával és 5m²-es telekkel rendelkezik.


A ház szobával és 1m²-es telekkel rendelkezik. Ingatlan, eladó ház , 3m 52. A ház szobával és 4m²-es telekkel rendelkezik. Töltse ki az alábbi adatokat és máris viszahívjuk! Csinos hétvégi házikó, szépen ápolt kerttel eladó ! Finn szauna, jacuzzi Kandalló, kovácsolt vas korlátok, igényes kert, telefonközpont, központi porszívórendszer, riasztó rendszer, mozgásérzékelős és rögzítős kamerarendszerrel.


Eladó ház baja alvég

A házhoz tartozik egy laminált padlózatú amerikai. A ház szerkezetkész állapotú, nm alapterületű, szoba-konyha elosztású. Az alapja beton, falazata km. Hírlevelünket az Ön érdeklődésének megfelelően állítjuk össze, így Ön azonnal értesülhet legújabb eladó ingatlanunkról. Kérjük jelölje meg, milyen ingatlan érdekli!


Magyarország ingatlan apróhirdetési piacán. Legyen szó ingatlan vásárlásról, bérlésről vagy hirdetésről, a Startlak az egyik legjobb választás az ingatlanhirdetési portálok közül. A telek családi ház vagy négy la. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Baján 1nm-s téglalakás eladó ! A felújított lakrész 45m konyhából, közlekedőből, zuhanyzós fürdőből és két külön bejáratú kis- és nagyszobából áll.


Eladó családi ház Baja. VASKÚTON CSALÁDI HÁZ ELADÓ ! Vaskúton, a fő utcán, 7m2-es telken, 1m2-es, szobás családi ház , gáz cirkó és kandallós fűtéssel, fedett terasszal, erkéllyel, spájzzal, szuterénnel és garázzsal eladó ! A ház alatt lévő szuterénba a konyhából is le lehet jutni. Ismerje meg eladó ingatlan kínálatunkat!


Az egyik lakrészben szoba, konyha, fürdőszoba, a másik lakrészben szoba,. Az ingatlanhoz tartozik egy kis kert, saját pince, két kamra. A weboldalunkon található információk TÁJÉKOZTATÓ jellegűek. Az esetleges elírásokért, hibákért nem vállalunk felelősséget.


Amennyiben szeretne egy ingatlanról tájékoztatást kérni, kérjük hívja munkatársunkat! A Startlakon db fényképes bajai eladó ház - házrész hirdetés vár. A ház külső szigetelést kapott, belül az évek során többször újították fel.


A fűtést fatüzelésű kazán biztosítja, radiátoros megoldással. Az utcára néző két szoba egyike hajópadlós, a másik parkettás.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések