2019. február 22., péntek

Ikerláng 2019

Ikerláng 2019

Időkerék ismét Új Dimenziókaput nyit, a 3-as szám energetikájának misztériumában. A Tarot Császárnőjének éve következik, az összekapcsolódásokat követő közös Teremtések Szív – Tere. Ebben a témában egy kiváló angol nyelvű videó magyar fordítása ez a képsor, az iker-lélekpár által be. Ikerlángok, lélektársak egymásra találása, ikerláng szerelem, bölcsességek. Egy kis elméleti háttér arról mi az ami évszázadokon keresztül megtévesztette az éretlen keresőt, valamint némi energetikai magyarázat, miről szól a tantra, az ember ősi, természetes szexualitása, melyre csupán emlékeznünk kell.


Fogadjátok nyitott szívvel, hálával. Vannak, akik ál-ikerlángnak hívják. Ezért nevezem én inkább ezt a fajta találkozást ikerláng -tanítónak, ikerláng. Az ikerláng szó roppant módon félre van értelmezve az online információtömegben.


Szent Iván éjszaka és a szerelem mágiája. Bár mindkét típusú párkapcsolat lehet intenzív és szenvedélyes, mégis nagy különbség van a kettő között. A lelki társad a tökéletes partnere akivel remekül megértitek egymást, az ikerlángoddal viszont inkább olyanok vagytok, mint tűz és víz, mint a yin és a. Könnyedén túljutsz az akadályokon, megértő lesz az emberekkel. Mítosz-e az ikerláng , ikerlélek és lélektársi kapcsolat?


De amikor két ember egymással szemben ül és bár nem sokkal előtte ismerték meg egymást, mégis egyikük kijelenti, hogy hazaértem, a másikuk csak annyit mond halkan és óvatosan, hogy nem vagyok a helyemen, akkor ideje elgondolkozni. Nos, az ikerláng szerelem fogalma teljesen egyszerű: mindenkinek csak egy van, ő a mi lelkünk másik fele, akivel valamikor, de egyesülni kell. Azt mondják, hogy mindenkinek van egy ilyen ikerlelke, amely mindennél erősebben kapcsolódik a miénkhez. Miután kettéváltak, folyton folyvást keresik egymást, akár több reinkarnáción át.


Dankó Szilvia látó szerint az ikerlánggal való találkozás az egyik legnagyobb élmény, a legmélyebb tapasztalat, amiben részünk lehet. Küldés e-mailben BlogThis! Lehet, hogy a forma nem is tetszik, lehet, hogy észre sem venné lehet hogy se korban, se sehogy nem stimmelnétek amúgy a fizikai, háromdimenziós szinten, de ott van az az energia amit érzel, hogy az a tie és ott van abban a másikban, és mint egy iszonyú erős mágnes vonz tége és muszáj hozzátapadni. A karmikus kapcsolatok abban vannak a segítségünkre, hogy közelebb vigyenek a tanulságok megértéséhez. Szükségszerűen felkavarók, felejthetetlenek és meghatározók egész életünkre nézve.


Ikerláng 2019

Az Aranymag Intézet és az Emberiség. Ikerláng , lélektárs és duálpár - miről ismerheted fel őket? A trigon során elhárulnak az akadályok, áldás van a helyzeten. Lesz bőven tűz, szenvedély, hit és bátorság. Ez egy lélekkapcsolat, amely elszakíthatatlan.


Az egyik paradoxon az, hogy amikor visszakapcsolódsz belső isteni tudatosságodhoz, a magodhoz, olyan béke áraszt el, hogy megszűnik a függésed az ikerláng enegriától. Nagyon fontos, hogy az ikerláng minőség nem emelkedik fölé sem a karmikus kapcsolatoknak, sem pedig a duál-párkapcsolatoknak. Mi azaz ikerláng szerelem? Egy hamis ikerláng kapcsolatban az egyik fél mindig úgy érzi, hogy a másik üldözi a szerelmével, szabályosan megfojtja. Néha felváltva üldözitek egymást, és ilyenkor az egyik fél pontosan tudja, hogy lazítani kellene a gyeplőn, és nem kellene minden időt együtt tölteni, de egyszerűen képtelen változtatni a helyzeten.


A weboldal bármely tartalmának ettől eltérő felhasználása jogellenes. Varga Csaba és Both Gábor (Emberiseg.hu) filmje. Végre itt a hidegebb idő, nem kell azon izgulni, hogy két perc alatt összeizzadjuk a nagy gonddal megkomponált frizuránkat – vagy mégse, hiszen hiába nincs negyven fok árnyékban, lassan muszáj sapkát húzni, ami ugyanúgy tönkreteszi az ember haját, ha nem vigyáz. Mindig volt, mindig van, és mindig lesz. Ez a legnagyobb áldás, amit ember az élete során megtapasztalhat.


A tökéletesség, a teljesség, a hazatalálás, az egyek vagyunk leírhatatlan élménye tölti el a lelkeket egymás közelében. Miközben a leolvasásokat csinálom, a szünetekben a saját ügyeimben is jobban elmélyedek, hiszen előfordul, hogy a kérdezők problémája emlékeztet engem is valamire. Beszélnél nekem, Adama az ikerláng kapcsolatról?


Ikerláng 2019

Mi még csak találgatunk. Rengeteg információ van a Világban ezzel kapcsolatban, de egyikről sem érzem, hogy igaz lenne. Elmondaná valójában miről is van szó?


A helyzet egyáltalán nem olyan bonyolult, ahogyan ti azt gondoljátok. A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések