2019. február 8., péntek

Ikrek nő nyilas férfi

Nyugtalan teremészetük következtében, kapcsolatok nem ígérkezik tartósnak. Fáradhatatlan udvarló, aki mellett nem unalmas az élet. Válaszd ki, hogy melyik jegyben születtél te és melyikben született a kedvesed! Kérjük, hogy az alábbi űrlapon add meg adataidat, amelyek alapján elkészítjük párkapcsolat elemzéseteket. De épp mert túl sokat dolgozik, hamar kifárad.


Szüksége van a gyakori, hosszú szünetekre. Arra viszont ne várj, hogy a Skorpió- férfi bevezesse a lassú szeretkezést – ezt egyszerűen nem neki találták ki. Merőben változatosság, annál kevésbé rutin.


Az Ikrekben két én lakozik, a tűz és víz, fehér és fekete, melyeket néha nehéz összeegyeztetni. Imád flörtölni, és párnák helyett ugyanis inkább szavakkal dobálózni: a szexnél jobban fűti a szellemi kihívás. Nagyon hamar felizgul, és izgalma nőttön nő a megfelelő előjáték alatt. Szereti elcsavarni a férfiak fejét. A következő próbálkozással akár már teljes sikert is arathat, ez pedig lehet, hogy csak a próba volt.


A nyilas férfi minden reggel fejen állva ébre az ikrek nő meg rángatódik. Kb ilyenek ezek a horoszkópos tulajdonság leírások. Szerelmi Horoszkóp Kos (március 21. – április 20.) Tűz jegy.


A Kos jön, lát, győz – és továbbmegy. Az biztos, hogy van bátorsága, igazi forradalmár típus, lobbanékony és szenvedélyes, okos és szellemes, de a kitartás, a türelem és a „hat tonna érzelem” már nem az ő pályája. Mi vagyunk a legkiszámíthatatlanabb, legkacérabb csillagjegy, ezért szinte bárkit le tudunk venni a lábáról, azonban a mi érdeklődésünket csak kevés férfi kelti fel igazán. Azonban randizni vele inkább tűnhet barátságnak, mint egy valódi kapcsolatnak az ő laza természetének köszönhetően.


Ikrek nő nyilas férfi

Kerülendő partner: a bátortalan Rák és Bak férfi nem Oroszlán nő ágyába való. A Halak férfiú is kissé félős az Oroszlán nő vad szex-játékaihoz. Egyáltalán nem értek ezekhez a dolgokhoz, csak erre most kíváncsi vagyok, azért tettem fel! Légyszíves válaszoljatok (normálisan lehetőleg!), és indokoljátok meg a válaszotokat!


A Nyilasról sokan tudják, hogy trófea gyűjtő, de azt már kevesebben hallották, hogy ő ezzel nem szeret kérkedni. A trófeákat a magángyűjteményében őrzi, és nem szereti, ha sokan tudnak a hódításairól. Felmerül bennünk az igény arra is, hogy a túlságosan szoros emberi kapcsolatainkon lazítsunk egy kicsit. Ilyenkor kevésbé vagyunk nyitottak a mélyebb kommunikációra, sokkal inkább a laza, könnyedséggel teli programokat keressük.


Rövid kapcsolat az övéjük, inkompatibilis természetük miatt. Ritkán tart két vasat a tűzbe, a megcsalás nem az ő asztala. Nyilas férfi ezt gondolja (és ezt teszi)! Ha egyszer választott, partnerét elhalmozza, és mindig kész az óhajait kielégíteni.


Legyen nő vagy férfi , biztosan mindig legyeskedik körülötte néhány hódoló. A nyilas nő részére az élet folytonos nagy kalan melyben végtelen optimizmusának köszönhetően derűsen veszi az akadályokat. Szexuális élete is épp olyan kalandos, sok partnert kipróbál, míg kiválasztja a megfelelőt.


Alulírott, az alábbi checkbox pipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelje.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések