2019. február 18., hétfő

Pénztárgép kassza

Pénztárgép kassza

Az EuroCash USB-PC kaszanyitó használatával számítógéppel is nyithatja a pénztárgép fiókot. Megtiszteltetés számunkra, hogy internetes barangolása során, - legyen az célirányos vagy véletlenszerű - időt fordít a Nyír- Kassza Kft. Sok szeretettel üdvözlöm honlapunk minden kedves látogatóját, jelenlegi és leendő Ügyfelünket!


Fő profilunk az online pénztárgépek és árazástechnikai eszközök forgalmazása és szervizelése. Az általunk forgalmazott készülékek garanciális időn belüli és azon túli javítása, szervizelése, kellék- és alkatrészellátása. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. A Prior Cash Kft-t a több mint 40. Több neves gyártó magyarországi képviseletét látja el, mint például CASIO, FISCAT, HPRT.


Tudjon meg többet pénztárgépek (kasszák) bekötéséről és támogatásáról! Tekintse meg kiemelkedő ajánlatainkat! Az újonnan online pénztárgép használatára kötelezettek között több olyan tevékenységi kör is szerepel, ahol gondot okoz, hogy továbbra sem egyértelmű a szabályozás azon vállalkozók esetében, akik háznál végzik a szolgáltatásaikat, ilyenek pl.


A belső sín is fémből készült ez által nagy forgalmú üzleteknek a legjobb választás. A működő számológép összeadás, kivonás, szorzás és osztás műveleteket tud végezni, ami a kijelzőn látható is. Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon.


A jogszabályok bizonyos tevékenységi körök végzése esetén előírják a pénztárgép kötelező használatát. Fejlessze velünk vállalkozását. Kassza ,szoftver, szalag, árazógép minden amire vállalkozásának szüksége van.


Kérje egyedi ajánlatunkat! A bevétel átlátható és biztonságos tárolásához a legjobb választás egy masszív, strapabíró kasszafiók. Egyes fiókok hasznos trezor funkcióval is bírnak.


A kényelmesebb használat érdekében a legtöbb fiók rekeszei szabadon variálhatók, így egyszerűen személyre szabhatja a fakkok. Online pénztárgép szervizelés, karbantartás szakértelemmel. Pénztárgép kiegészítők. A gyártószalagról lekerülő, vadonatúj online pénztárgépek értékesítése mellett pénztárgép szervizeléssel, javítással és a készülékekhez szükséges alkatrészek, valamint kiegészítő termékek széles körű forgalmazásával is foglalkozunk. Az ELCOM által gyártott új, online pénztárgépekre év, használt gépekre év garanciát biztosítunk.


NAV által elfogadott pénztárgép , Sm4s pénztárgép szerepel kínálatunkban. Forgalmazunk pénztárgép fiókokat, több méretben, elrendezésben. Műanyag pénzleszorítók és fém ház Kivehető műanyag belső (fémpénz tartó külön is kivehető). Csatlakozóval ellátott kábel.


Az elsősorban rendszerekben használt pénztárgép új modellje mind az egyedi kiskasszás üzletekben, mind későbbiekben rendszerben használható online pénztárgépként megállja a helyét. A Sam4s NR-2Online New pénztárgép egy strapabíró és könnyen kezelhető pénztárgép , melyet a legnagyobb forgalmú üzletek számára is ajánlunk. A készülék a több mint húszezer példányban értékesített ER-260-as mobil adatkommunikációra képes új változata, és legalább annyira megbízható, mint a sikeres elődmodell. Micra Jota és Mini pénztárgép euró dátum ellenőrzése, beállítása.


A gyártó a kiskassza megtervezésekor nemcsak a praktikumra helyezte a hangsúlyt, hanem az ergonómiai szempontokat is figyelembe vette, így a pénztárgép használata könnyen elsajátítható és kényelmes. Itt történik az értékesítés, vagyis a napi munka. X –jelentést kérhetünk le.


A pénztárgépek memóriája több ezer árucikk adatainak tárolására alkalmas. Online kasszákhoz köthető számlázó készletnyilvántartó program rendszereket fejlesztettünk, melyek segítik Önt abban, hogy ne csak a NAV felé jelentsen, hanem biztonságban tudhassa készletét és a pénztárgép automatikusan kövesse a termékei nevét és árait. PC kassza adatcsomag Számítógép alapú pénztárgépeket használó vállalkozások részére úgynevezett PC kassza adatcsomagot biztosítunk, amelynek pénztárgépenkénti díja 2. Részükre is választható havi, féléves és éves díjfizetési gyakoriság, valamint elérhető kedvezményrendszerünk.


Pénztárgép kassza

A MK-4kassza masszív strapabíró, anyaga fém. A belső kialakítása Fém pénz és Papír pénz tárolására alkalmas ami kivehető és átrendezhető. Ha ez a felirat jelenik meg a pénztárgépen, akkor a TL Készpénz helyett a ST Részösszeg gombbal lehet lezárni a napot.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések