2019. február 13., szerda

Méh telep budafoki út 70

Méh telep budafoki út 70

Budapest, Budafoki út 70. Mindenféle fémhulladék átvétele, magas piaci árakon. Digitális hídmérlegelés. Teherautóink műszaki és esztétikai állapota, csakúgy mint rakodóink megjelenése, kommunikációja és munkájának színvonala, egyaránt fontos szempont.


Tömegközlekedéssel megközelíthető a Móricz Zsigmond körtérről induló 33-as busszal, a Kelenföldi pályaudvarról induló 103-as busszal, valamint a belvárosból a 133E jelzésű busszal, amelyekről a Hengermalom úti megállóknál kell leszállni. Arany Oldalak cégkereső. Találja meg az Ön számára legmegfelelőbb céget! Az árak tájékoztató jellegűek!


A lenti árak nem tartalmazzák a -os adólevonást. A MÉH telep kampányszlogenje sokak számára ismerősen csenghet: “gyűjtsd a vasat és a fémet, ezzel is a békét véded! Az új térképen fokozatosan bővülő szolgáltatásokkal igyekszünk minél egyszerűbbé tenni az utcák, üzletek, szolgáltatások és termékek felkutatását. MÉH telep , színesfém, réz, alumínium, fémhulladék, vashulladék, akkumulátor hulladék, felvásárlása Veresegyház, Vác, Gödöllő, Fót, Szada körzetében. Megtekintés a térképen.


Olajterv Fővállalkozó és Tervező ZRT. Méh Telep Debrecen-Pallag. Hulladéktelepünk Győrben a Pápai út 1. Orgona utcáról közelíthető meg, személy és. Vas és Színesfém hulladék felvásárlás Debrecen Barcaság u. Foursquare uses cookies to provide you with an optimal experience, to personalize ads that you may see, and to help advertisers measure the of their ad campaigns. Méretünket tekintve kisvállalkozásnak számítunk, alkalmazotti létszámunk jelenleg fő.


Cégünk célja, hogy a minőségi és környezetvédelmi követelmények maximális kielégítésével, a termékek és szolgáltatások színvonalának, minőségének állandó emelésével egyre jelentősebb szerepet töltsön be a hazai és a környező. Az osztályozott kavics széles felhasználási területen alkalmas alapanyag, mely különféle szemcseméretben kapható, igény szerint akár kiszállítással is. Sódertelepünk kedvező árakkal is várja a budafoki érdeklődőket, akár építkezéshez, akár dekorációs célra keres osztályozatlan vagy osztályozott kavicsot. Vas- és fémhulladék felvásárlás.


Válasszon az alábbi XXI. Baross Gábor telep : Baross Gábor- telep. A tartózkodási helyed automatikus beazonosítása nem sikerült. Kérünk írd be a címe városod vagy az irányítószámo hogy megmutathassuk a hozzád legközelebb eső vállalkozásokat. A begyűjtésre kerülő hulladék megyéből, mintegy partnerünktől kerül beszállításra.


Kérjük vegye fel a kapcsolatot valamely üzletkötőnkkel! Fémhulladék felvásárlás Elek. Kiadó albérletet vagy szobát keresel? Találd meg nálunk albérlőd vagy albérleted. Környékünkön mindenhol fizetni kell a parkolásért.


Magyarország legnagyobb albérlet kereső portálja. A kerítés nem kolbászból van, hanem újrahasznosított műanyagból. Pihenjen meg parkunkban! Próbálja ki a hulladékos játékokat!


Városrészei: Pestújhely, Rákospalota, Újpalota.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések