2019. február 27., szerda

Időkép dunántúl

A sok eső miatt több dunántúli folyón és a Sajón is árhullám vonul le, Vas megyében utakat is le kellett zárni. Real time weather maps and reports. Ezen a térképen az ország aktuális időjárásáról tájékozódhatsz. A hőmérsékleti térképen az égkép ikonok és a hőmérsékleti adatok, a csapadék térképen az éjfél óta hullott folyékony halmazállapotú csapadék adatok, a széltérképen pedig a szélirány és szélerősség adatok látszanak, melyeket a mérőállomás hálózatunk biztosít. Elvonultak az esőfelhők (egyelőre), kitisztult a levegő, de sok ne.


Nem csoda, hogy helyenként pára-, ködfoltok is megjelentek. A múlt heti nagy havazás nemcsak örömöt hozott a kelet-tiroli síterepeken, hanem nehézségeket is. A sok hó segített a korai nyitásban, de károkat is okozott. Időjárás, riasztás, aktuális hőmérséklet. Eleinte sok lesz a felhő, a Nyugat-Dunántúlt leszámítva elszórtan eshet az eső, majd délnyugat felől csökken a felhőzet, a csapadék pedig lassanként országszerte megszűnik.


Alpokalja térségében is egész nap borult maradhat az ég. A térkép az elmúlt perc észleléseiből készül valós időben, így látható rajta az időjárás aktuális helyzete, a zivatarok mozgása, hogy hol van szükség napszemüvegre vagy esernyőre. Percről percre közvetítés az időjárásról. Mediterrán ciklon érte el hazánkat, és okoz a hétvége hátralévő részében is többfelé viharokat. Délelőtt a Dunakanyarban és északon, délután keleten szakadt le többfelé az ég, Debrecen térségét szupercella érte el, Hajdúsámsont elverte a jég.


Zivataros Dél- Dunántúl ⚡ Somogy és Baranya megyében sokfelé zivataroktól hangos a naplemente, nem egy helyen jégeső is esik. Felhasználói észlelések:. Békés megyében és a Dunántúl északi részén tombolnak a zivatarok. Jelenleg élő 5kamera.


A derültebb középső és északi tájakon sokfelé fagyos a reggel, é. A Dunántúl nagy részén és északkeleten enyhébb, de felhősebb a reggel, a Dunántúlon sokfelé köd nehezíti a közlekedést. Sign in to like videos, comment, and subscribe. Az Időkép hivatalos csatornája. Kapcsolódó cikkek, videók, képgalériák.


Időkép dunántúl

Adriától az Alpokon át a Kárpátokig. A hétvége időjárása ☂️ #127782; A feltámadó déli szél meghozza hétvégére az. Vasárnap már fok is előfordulhat.


A meleg mellé nedvesség is társul, így többfelé alakulhat ki eső, zápor. Országos Meteorológiai Szolgálat. Government organisation. Ez egyszerűen a legnagyszerűbb időjárás-előrejelző alkalmazás Magyarországra. Az időjárási körülmények ragyogó és realisztikus animációi - Egyetlen pillantásra láthatja a következő időjárás-változást - Folyamatosan frissített - Pontos, óránkénti előrejelzés a következő napra - Gyors, gyönyörű és egyszerűen.


Időkép dunántúl

Szombaton túlnyomóan napos, csapadékmentes időre van kilátás, legfeljebb vékony fátyolfelhők jelenhetnek meg az égen – írja az Időkép. A Dunántúl északi és nyugati tájain élénk lökések kísérhetik a délies szelet. Kora reggel 13–2 napközben 31–Celsius-fok várható.


Az erdei állatok viselkedése tél előtt X. Az elmúlt évek novembereiben írt cikkeinkben kapcsolatot próbáltunk keresni az erdei állatok őszi viselkedése és a téli évszak jellege között, köszönhetően annak, hogy az erdőgazdaságok tapasztalt alkalmazottai az állatok őszi viselkedéséből, elhelyezkedéséből következtetések. Időkép Tegnap, 10:#127782; Holnap kezdetben többfelé, délután már kevesebb helyen várható csap. Az egészségedre kellene nagyon figyelned szombaton.


Jól tenné ha minél több időt töltenél a szabad levegőn, mozognál egy kicsit, kiszellőztetnéd a fejedet, az otthonodat. Sopron, a jövő heti időjárás. Részletes időjárás előrejelzés. Szélsőséges időjárás figyelmeztetések.


Felül az időkép szimbólumok láthatók az adott nap adott órájához kapcsolódóan. A piros görbe a hőmérséklet várható alakulását, a kék oszlopok a csapadék mennyiségét jelölik.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések