2019. február 14., csütörtök

Ikrek nő mérleg férfi

Mérhetetlen kíváncsiságának köszönhetően nagy műveltségre tesz szert, gyakran a tudományok, az új felfedezések terén is nagyszerűen eligazodik. Mérleg és Ikrek sok közös vonással rendelkeznek, számos területen azonos nézetűek. A melegszívű, alkalmazkodó és társkedvelő Mérleg - nő a hozzá hasonlóak közeledését fogadja el, ezek hibáit könnyen megérti. De jó, ha az asszony vigyáz a családi kasszára, mert az Ikrek férfi hajlamos hirtelen ötletei alapján költeni a pénzt. Különösen a szép dolgok iránti vonzódásuk teszi kellemessé rövidebb együttléteiket, mert ez a szerelem bizony nehezen valósul meg, és ha meg is valósul, nehéz feladat elé állítja a résztvevőket.


A Mérleg – bár empatikus tud lenni – sokszor nem veszi észre, ha megbántja a Rákot. Mérleg sokkal inkább vágyik szabadságra és egy kis flörtölésre a nagyvilágban, mint a Rák, fontos számára a társa, így ha a tízig történő számoláson túl is együtt vannak, szoros és szeretetteljes. Szexhoroszkóp: melyik csillagjegy milyen az ágyban?


Horoszkópunk segít, hogy megtud ki az a férfi , akivel a legforróbb és legjobb lehet a szex. Azt is eláruljuk, melyik jegyet hogyan csábíthatod el. A Mérleg nő , kedves, odaadó személyiségével szinte mindenkit elbűvöl. A spontán helyzetekben nem mindegy neki , hogy kit hódított meg , hanem azt is, hogy hogyan. Roppant intelligens, okos, a jó hírnév is a kritériumai között szerepel.


Eléggé nehezen különbözteti meg a barátságot a szerelemtől. Szereti uralni a nőt és elvárja, hogy az csak az övé legyen. Válaszd ki, hogy melyik jegyben születtél te és melyikben született a kedvesed!


Kérjük, hogy az alábbi űrlapon add meg adataidat, amelyek alapján elkészítjük párkapcsolat elemzéseteket. Jobb az, ha a nő Ikrek és a férfi Nyilas, mert így a legjobb tulajdonságok tudnak egymással találkozni. A Nyilas férfi előrelátó, megvalósító és vezér egyéniség, míg az Ikrek nő otthont adó, megértő és átérző , illetve kellőképpen szenvedélyes ahhoz, hogy elfeledtesse egy stresszes Nyilas hétköznapi bajait.


Ikrek horoszkóp alapján kiderül, hogy mi vár az Ikrek jegy szülötteire az asztrológus szerint. Fontos számára, hogy olyan nő legyen mellette, aki mellett sokat tud nevetni és beszélgetni. Mérleg kisasszonyban és Iker úrban közös az újdonságok és izgalmak utáni vágy, ami fő hajtóereje is lehet közeledésüknek. Szinte bárkivel jól kijön egy Mérleg szülött, de akivel különösen jó, harmonikus lehet a házassága, az Ikrek és a Vízöntő. A párkapcsolatban a Kos is nagyon jó, jól kiegészítik egymást.


Ebben a felállásban az a jobb variáció, ha a nő a Mérleg és a férfi a Kos. Május 21-én a Nap belép az Ikrek jegyébe, kedvezve a kommunikációnak, hírek áramlásának, tanulásnak és a kereskedésnek. A tény, hogy szexuális és szerelmi téren az Ikrek egy kissé „langyos” jegy, nem viselkedik túl temperamentumosan, magával hozza azt a következményt, hogy a szerelmi kapcsolatból, házasságból könnyen válik egyfajta testvéri kapcsolat, ahol a szexualitás egy idő után alaposan háttérbe szorul.


Sosem unatkoznak, rugalmasak és függetlenek. Remek partnerek az Ikrek nőknek. Mérleg férfi : szeretik jólérezni magukat érzelmileg és testileg is.


Férfiak, akikkel nem érdemes ismerkedni: Skorpió férfi : az Ikrek nő a Skorpió férfi szemében túl nyugodt, túl felszínes, így nem illenek össze. Tökéletes partner lehet számunkra a Mérleg , az Ikrek , a Nyilas, a Skorpió és a Vízöntő. Nőies, de erős személyiségünkhöz leginkább egy Skorpió vagy egy Bika férfi passzol.


Szóba jöhet még a Bak, a Szűz, a Rák és a Halak. A levegős jegyet nagy ívben kerüljük el, mert csak bosszankodni fogunk. A Kos férfi valamivel nehezebb eset hosszú távú párkapcsolatban, mint a Kos nő , mert nála a szerelem lángja nem lobog kitartóan, szeme előtt az ideális nő képe lebeg. A humorral és intelligenciával lehet őket maradásra bírni, de egy Ikrek férfit óriási kihívás lekötni, hiszen libben egy szoknya vagy lát egy szép mosolyt és máris elcsábul.


Azonban randizni vele inkább tűnhet barátságnak, mint egy valódi kapcsolatnak az ő laza természetének köszönhetően. Fontos egy ilyen kapcsolatban, hogy a Mérleg saját magát is tudja azért képviselni, és ne csak, kizárólag a társára figyeljen. Kos – Skorpió: A Kos alapvetően uralkodni akar, a Skorpió meg nem hagyja magát.


Egy párkapcsolatban gyakori, hogy a férfi és a nő hatalmi játszmát játszanak, kérdés, hogy ki vezet kit. Az Ikrek nő valóban elbűvölő.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések