2019. február 13., szerda

Ikrek bak párosítás

Ikrek - Bak munkaviszony, hivatás. A föld elem révén szorgalmas és módszeres Bak erősen kötődik a földhoz, a földdel kapcsolatos tevékenységekhez, mintha maga is a földtől nyerné erejét, mint a mitikus Anteusz. Ezek az emberek eltérő szexuális természetűek. A Szaturnusz irányította Bak hadilábon áll a Merkúr által vezérelt Ikrekkel. A kitartás ebben a kapcsolatban a Szűzre hárul és általában tőle függ, milyen hosszú életű lesz a szerelem.


A Bak mindenkihez képes alkalmazkodni, mondják ezt magukról a Bakok. Az Ikrekhez mindenképpen tu igaz egy lusta Oroszlánnal már bajban lenne. Teljesen hétköznapi kapcsolatot tudnak egymással kialakítani.


A párok összeillőségét mutatja meg. Nincs jelentősége annak, hogy a barátok-barátnok egymással való kapcsolatukra kíváncsiak, vagy szerelmes párok vizsgálják, mit is írnak nekik a csillagok. A bak , a bika és a halak is jó társa lehet, de a vízöntőt, az ikreket és a nyilast érdemes elkerülnie. Személyre szabott párkapcsolati elemzést szeretne?


Ikrek bak párosítás

Mérleg (0– 13.) – A kos az ikrek és a vízöntő is közel áll hozzá, jól együtt is tudnak működni a párkapcsolatban. Válaszd ki, hogy melyik jegyben születtél te és melyikben született a kedvesed! Kérjük, hogy az alábbi űrlapon add meg adataidat, amelyek alapján elkészítjük párkapcsolat elemzéseteket. Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít portfóliónk.


Különböző a természetetek, ezért nem tisztelitek eléggé a másikat. Inkább baráti mint szerelmi. A Bak nehezen tartja a gyeplőt az ingerlékeny, kacér és akaratos Ikrekkel szemben. Egy Bakhoz képest te túlságosan bohém és könnyelmű vagy. Gyakran ér az a vá hogy a fellegekben jársz, és nem vagy elég megfontolt, sőt mi több, egyenesen azt fogja rá hogy felelőtlen és meggondolatlan vagy.


Ikrek bak párosítás

A Rák és a Bak szerelmi kompatibilitása. A Bak nem tud túl sok figyelmet szentelni a partnernek, és nem elégíti ki a Rák kívánságait. A Bakot túl sok más minden is érdekli.


Mind a kettő jól bánik a pénzzel, és nem sok esély van arra, hogy pénzügyi gondjaik legyenek. A pazarlást és a hivalkodást a Bak megveti. A Bak szívós, állhatatos, óvatos és határozott természet, míg párja könnyűszívű, csapongó, sokszínű személyiség, ezért sokszor nem is igazán értik, hogy mit szeretne a másik. Bika nyugalomra, a Kos izgalmakra vágyik a szerelemben a Bika a társa közelségére, a Kos némi távolságra vágyik a Bikát kimeríti a Kos folyamatos mozgási igénye a Bika túlságosan is pragmatikus és földhöz ragadt a Kos számára egyikőjük sem köt szívesen kompromisszumot. Horoszkóp: ezotéria, csillagjegyek, mit üzennek neked a csillagok, napi, heti, havi horoszkóp.


Jóslás, horoszkóp, jósda, telefonos jóslás, online jósda, szerelmi jóslás, jósok, jóslat, kártya jóslás, telejósda - EZO. Neked mi a horoszkópod? Kreatívak, szeretik a változatosságot, ezért elég nagy fantáziával vetik bele magukat az erotikába. Szeretik az új élményeket, az izgalmakat, és ez az ágyban is erőteljesen megmutatkozik. Sokat beszél, és bármilyen játékba hajlandó.


Ha egy receptet szeretnél a katasztrofális párkapcsolathoz, akkor végy egy Ikreket, aki a szórakozás, a beszélgetés szenvedélyes megtestesítője és adj hozzá egy Bakot, aki munkamániás és az élete minden egyes részletét előre meg akarja tervezni. The Cramp Twins 27views. Mindkettőnk aszcendense rák. Ez mennyire meghatározó?


Szíved választottját bizonyára úgy ismerhete akár a tenyere és minden jó és rossz tulajdonságával együtt fogadtad el őt olyannak, amilyen. Abban azonban, hogyan jöttök majd ki, vagy jönnétek ki házastársakként, az asztrológiának is szerepe van. Egyébként eddig ikrek párom volt,és semmi jót nem mondhatok. Azok a dolgok,amiket először szerettem bennük,amik tetszettek,hogy annyira más,egyszer csak elkezdtek idegesítővé válni. Nem volt hosszú kapcsolat egyik sem.


Kapcsolatukban számos probléma merülhet fel. Vonzódnak egymáshoz, és bár különböző a természetük, tisztelik a másikat. Bak túl komor, képtelen lazítani, és nem értékeli messze földön hí-res humorát. Párja idegesítően óvatos, mindig próbálja Önt „visszarángatni a földre”, de ezzel csak a kedvét veszi el a dolgoktól.


Mégis: ez a párosítás egy víz- és egy levegőjegy kombinációja, márpedig e két elem nem fér meg jól egymással. Ráadásul két eltérő karakterű bolygó uralja őket, a Neptunusz és a Merkúr.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések