2019. február 5., kedd

Skorpió csillagkép tetoválás

A skorpió a harmadik kvadrát második, az állatöv nyolcadik jegye. A csillagjegy jele a nagy őszi csillagkép „m” szimbóluma, amihez egy skorpiófullánk kapcsolódik. A csillagok is képviselheti apró körkörös tárgyakat, hogy a tetoválás nézd életszerű vagy az öt pont csillagok. Színek, mint a sötétkék és ezüst adhatunk a tetoválás.


Skorpió csillagkép tetoválás

Talán csak azért, mert esztétikus. Viseld a bőrödön a jegyed! Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy jobban megismerjük a felhasználói viselkedést és érdeklődést, valamint ezek segítségével személyre szabjuk és javítsuk a reklámokat. Tetoválás árajánlat Kategóriák.


Valóban célravezető eligazítást azonban ez esetben nehéz adni. Nem kell, hogy mindig neked legyen igaza ne légy makacs, hallgasd meg mások érveit is. Skorpió ikon egyszerű tetoválás. Tartózkodj az elhamarkodott lépésektől. Jobban tesze ha minden döntési helyzetre és hirtelen jött elképzelésedre alszol néhányat.


Skorpió csillagkép tetoválás

A csillagkép még megkereshető októberben is, kevéssel napnyugta után a délnyugati ég alján. November, amikor a természetben látható a halál folyamata. Jele a természetben végbemenő bomlást, erjedést jelképezi, valamint az emberek, a tervek, az eszmék és törekvések halálát, melyből főnixmadárként minden újjászületik. A nagy őszi csillagkép „m” szimbólumából jött létre a Szűz jegye, amely a nyár végét, a betakarítás idejét jelölte, a mitológiából is ismert kalászt rendelvén hozzá. Az „m”-hez hozzátették a kör szimbólumot is, amely az örök, halhatatlan élet jelképe.


A nőiséget és a befogadókészséget is szimbolizálja. Az ókorban ismert bolygók – a Merkúr, a Vénusz, a Mars, a Jupiter, a Szaturnusz – is ugyanezen csillagos há ér elő mozdultak el. De attól, hogy megbánja a tetoválást, vagy nem, az asztrológia iránti attitűdjétől függ.


Skorpió csillagkép tetoválás

A szó állatöv a latin szóból származik Zodiacusmit jelent Állatkör. Az embereket mindig lenyűgözte a csillagok, és nem meglepő, hogy az állatövi. Szenvedélyessége nagyon igényessé teszi partnerével szemben, elvárja a teljes csodálatot. A Bikák félnek a változásoktól, ám mivel romantikus és érzelmes emberek, nem is lehet olyan rossz ötlet a tetoválás.


Persze, csak akkor, ha egy szerelemnek állít örök emléket. Varrassanak egy olyan mintát magukra, ami ahhoz az emberhez kapcsolódik, akit nagyon szeretnek, akivel le szeretnék élni az életüket. Főleg akkor veszélyes, ha bebújik a cipőbe, aludni ugyanis a meleg, sötét helyeken szoktak. A legtöbb skorpió csípése inkább fájdalmas, mint veszélyes.


A teljesség vágya hajtja melynek jellemzője az állandó érzelmi felfokozottság. Mottója: „ Belenézek az Élet szemébe „ A magabiztos külső mögött gyakran kavargó, szenvedélyes vágyak húzódnak meg. Szereti kihívni a sorsot. Mivel az emberiség történetével egyidős műfajról van szó, egyáltalán nem mindegy hogy mikor, mit, hova és miért tetováltatunk.


Néhány gyenge lélek sátáninak tartja őt. Mindenestre ő az a férfi, akit az összes csillagkép közül a legjobban ural a nemiség. Délibb csillagjai, a S. Közép-Európában már nem láthatók.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések