2019. február 13., szerda

Igaz szerelem jelei

Igaz szerelem jelei

Meg tudsz bocsátani a párodnak, bármivel is bántott meg. Megbocsátani nem könnyű, a párkapcsolatok többsége emiatt megy tönkre. Pedig a valódi megbocsátás nem a gyengeség jele, épp ellenkezőleg, azt mutatja, mennyi erő lakozik benned. Nem szereti ám kimondani. De ha ezeket csinálja, totál beléd van zúgva.


Az igaz szerelem hétköznapi jelei írta: Ridikül. A férfiak nagy része nem arról híres, hogy rendszeresen, ízlésesen és összeszedetten dicséri párját. Az ilyen pillanatok mind egy hosszú távú párkapcsolat utáni vágyról vallanak és akár az igaz szerelem jelei is lehetnek.


Az elköteleződés és a közös, hosszú távú tervek további egyértelmű jelei annak, hogy igaz szerelem van közöttünk. Ekkor pont úgy szereted a másikat amilyen, nem pedig úgy, amilyen lehetne vagy amilyen volt. A szeretet sohasem lehet bántó és nemtörődöm.


Első lépés az igaz szerelem felé, hogy tanuld meg önmagadat szeretni. Előhúzol régi történeteket. Aki talán soha nem is volt. Ez, ami most van, nem is igaz. Ilyet még nem éltél át, legfeljebb ehhez hasonlót.


Közben már magával rántott az érzés. Kéred a mentőövet, de nincs és rájössz, hogy. Az első jel nagyon szembetűnő volt: a szerelmespárok esetében mindkét fél és a külvilág számára is teljesen egyértelmű, hogy a szóban forgó pár között szerelem dúl. Ebben sem ők, sem a külvilág nem kételkedik. Mert ha van, akkor a szerelem tényleg pofonegyszerű, ha nincs, akkor jönnek a bonyodalmak.


Egyike a világos jeleknek, hogy megtaláltuk az igaz szerelmet, ha biztonságban érezzük magunkat. Bízunk a partnerünkben, és a bizalmat a rosszindulatú pletykák, megjegyzések sem törik meg. Hajlandóak vagyunk nagyobb áldozathozatalra A pozitív energiák sok mindent megoldanak egy párkapcsolatban.


S hogy meddig tart a varázsa? Egy kutatás szerint 12–hónapig. S bár igaz , hogy a szerelem tüze általában lanyhul, ám azt egy másik, sokkal nyugodtabb agyi folyamat váltja fel: a kötődés, a nyugalom és a másikkal való egység érzése.


Bájos elképzelés, hogy csak egy igaz szerelem létezik, és utána senki sem lesz hozzá fogható, ám a valósága kellőképpen rémisztő. Az utána következő magányos évek. Létezni, miután elveszítetted életed értelmét. Honnan tudhatjuk, hogy a szerelem tüze még nem aludt ki a párkapcsolatunkban?


Milyen az igazi szerelem ? Mik azok az apró jelek, amikből tudhato hogy még mindig szeret? Becsaphat az érzés, mert nagyon hasonlít az igazira, ha csak az ego szerelmes és az is, amikor már annyira jó lenne szerelmesnek lenni! Dicséritek egymást és ösztönzitek, sokszor csak azzal, hogy meghallgatjátok a másikat.


Néha nem is kell ettől több, mert ebben benne van a szerelem és a támogatás. Azoknak, akik éjszakákat sírtak át és nem tudták felfogni, hogy mi is történik velük, hogyan is lehet túlélni ezt a fájdalmat, amit a hatalmas űr okoz. Mert hiába voltunk olyan szerencsések, hogy megtapasztalhattuk az igaz szerelem csodáját, sajnos valamiért mégsem működött. Hogy a párunk szeret bennünket, azt több jelből is megítélhetjük. Ezek önző dolgok, és biztosan nem a karmikus szerelem jelei.


Angyali segítség a szerelemben ilyen viszonylatban is megérkezik. Ha nem érzed magad jól a kapcsolatodban, és tudo hogy nincs jövőképe kettőtök viszonyának, akkor kérd ezt az angyalt, hogy megajándékozzon a számodra megfelelő új és boldog szerelemmel. A szakértők arra is rávilágítottak, hogy a felek viselkedése is megváltozik egy kicsit ebben az esetben.


Igaz szerelem jelei

Azok a párok, akiknél már csökkent a szerelem érzése, nincsenek ott folyamatosan egymás gondolataiban. Azonban ha rátok ez nem igaz , aggodalomra semmi okod sincsen. A kitartó, és szilárd alappilléreken nyugvó szerelem ismertetője: alig várjátok, hogy úton-módon örömet szerezhessetek a másiknak. A nők folyamatosan üzennek, úton-útfélen küldik feléd a vonzalom jeleit, csak te éppen nem veszed észre őket.


Pedig ez egy rendkívül fontos része a sikeres csajozásnak: hiszen nem csak azt tudod meg belőle, kit érdemes nyitni és mikor, hanem azt is, hol állsz most éppen az adott lánynál.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések