2019. február 1., péntek

Kazincbarcikai eladó lakás sürgősen

Havonta több millióan választják az ingatlan. A szobák burkolata parketta, a közlekedő, konyha, és a mellékhelyiségek burkolata kerámia, a falai festettek. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal.


Kazincbarcikai eladó lakás sürgősen

A lakótömb panelprogramon esett át, a. Fotókat késöbb fogok tudndi küldeni érdeklödés esetén. Kazincbarcikán a Veres Péteren szobás lakás ELADÓ ! A bejárati ajtóval szemben találjuk a konyhát, jobbra a két, külön bejáratú szobát, balra a kamrát, a WC-t és a fürdőt. Folyamatosan frissülő ingatlanhirdetéseinkben könnyedén rátalálhatsz álmaid otthonára. Egyszerű felhasználói felület, gyors keresés, eladó és kiadó kazincbarcikai ingatlanok jó áron, magánszemélyektől és ingatlanközvetítőktől.


Az Ön által megagadott keresési feltételek alapján rendszerünk Budapest lakásait (panel, tégla és csúszózsalus lakás ) listázta. Minimális ráfordítással kis ékszerdobozzá alakítható. Válogass a eladó ingatlan hirdetésből: sürgősen eladó lakás budapest, 190000Ft-tól. Budapest aktuális ingatlanhirdetéseit, legyen szó eladó házról, lakásról vagy albérletről.


Találj eladó ingatlan hirdetést a legjobb áron itt: budapest. Frankel Leó úton, egy nm-es, 2. Mindenhol jó, de a legjobb itt vár rád. Ez az utcára néző, keleti és nyugati tájolású, felújított lakás gáz-cirkó fűtéssel rendelkezik.


Lakás és garzon apróhirdetés ingyen. Központban egy teljes körűen felújítandó nm-es, szobás, komfortos lakás , amely kis átalakítással szobássá alakítható, mivel a szoba nagyméretű és db ablakkal rendelkezik. Sürgősen eladó szobás lakás ! Családi ház egy lakás áráért! Zugló egyik legfrekventáltabb, de mégis zöldövezeti részén kínálok megvételre csak 2-lakás közül az egyik ingatlant. SÜRGŐSEN eladó ELSŐ emeleti 54m2-es lakás : SÜRGŐSEN eladásra kínálok egy m2-es szobás, nagy konyhás, jól frekventált helyen lévő miskolci lakást.


Kazincbarcikai eladó lakás sürgősen

A társasház jó állapotú, amelyben db lift is a lakók rendelkezésére áll. A lakás felújításon esett át, műanyag. WC, ebédlős konyha kamra. MAGÁNSZEMÉLYTŐL eladó ingatlanok! Vásárolj ingatlanközvetítői segítsége nélkül!


Az ingatlan szobát, konyhát, fürdőszobát, kamrát, erkélyt tartalmaz. Hirdesd meg eladó lakáso eladó családi háza vagy üzleti ingatlanod INGYEN ott, ahol csak tulajdonosok hirdetései jelennek meg. Ha a fővárosban van szüksége lakásra, házra vagy egyéb ingatlanra, használja a keresőnket! Díjmentes hitelügyintézés. Ingatlanok (lakások, családi házak, építési telkek, üzlethelyiségek, irodák) közvetítése.


Eladóvá vált nagy becsben tartott,korszerűsített,frekventált helyen elhelyezkedő,nagy családosok számára is kiváló,négyzetméteres lakásunk,a XIX. Az alábbi térképen kiválaszthatja az Önt érdeklő régiót, vagy a kép alatti linkek is a segítségére lehetnek. Magyarország régiós felosztása, ingatlan hirdetések a régió szerint Régió kiválasztása kiválasztása.


A ház szerkezetileg hibátlan, b30-as téglából épült, fa bukó-nyíló nyílászárók, Bramac antracit színű beton cserép. A Debrecen és Hajdúsámson közötti, közeljövőben megvalósuló útfejlesztés az ingatlant hamarosan felértékeli, ezért középtávú befektetésnek is remek lehetőség! Középső lakás révén, rezsiköltsége alacsony.


Válogass a 4eladó ingatlan hirdetésből: családi ház borsod abaúj zemplén megye, 50000Ft-tól. Hálásan köszönöm azt a sok segítséget, amit tőletek kaptam (Hornung Áron, Pécs)! Bánom, hogy olyan sokáig tartottam attól, hogy más kezébe adjam a házam értékesítését. Szobái parkettásak, a konyha és az előszoba laminált padlóval burkolt, a többi helyiség pedig járólapos.


A Duna Plázától percre, mégis csendes utcában kínálok eladásra egy per- és tehermentes 7. Eladó Szeged Makkosházán az Ortutay u. Lencsési úton szobás, erkélyes, jó állapotú lakás sürgősen áron alul eladó vagy elcserélhető értékegyeztetéssel szobás lakásra max. Rómaifürdő HÉV megállóhoz, a Rozália. Szolnok aktuális ingatlanhirdetéseit, legyen szó eladó házról, lakásról vagy albérletről.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések