2019. február 7., csütörtök

Reklámok blokkolása windows 10

Bár nem lett annyira sikeres a Windows -be épített Microsoft Edge böngésző, mint amennyire azt Redmondban várták, azért sokan használják. Most egy remek reklámblokkoló is megérkezett ehhez a böngészőhöz. A felhasználók nagy többségét idegesítik a weboldalak reklámjai.


A win használókat szeretném kérdezni , mit csinálnak ,hogy a tolakodó reklámok és felugró ablakok eltűnjenek ,szerintem ez az egyik legnagyobb probléma a win -nél én a Firefox,és az edge valamint néha használom az Explorert is de ugyan az a probléma jönnek a reklámok bár mit is csinálok hiszen van reklám mentesítő a firefoxban és ettől függetlenül. Ennek ellenére igyekszünk mindenkinek a lehető leghamarabb segítséget nyújtani. Egyelőre a Microsoft Edge böngészőhöz nem lehetséges bővítményeket telepíteni.


Márk Ebergényi 69views. A Microsoft nem tanult korábbi hibájából: továbbra is értesítésekkel, felugró ablakkal idegesíti felhasználóit, és ezúttal nem a Windows -re való frissítést, hanem egy Chrome-ba épülő kiegészítőjét reklámozza. A következő programok közül választva automatikusan helyreállíthatja a vírusok okozta kárt: Reimage, SpyHunter Combo Cleaner, Malwarebytes. Azért ezeket az alkalmazásokat javasoljuk, mert a potenciálisan kéretlen programokat és a vírusokat is minden kapcsolódó fájllal és regisztrációs bejegyzéssel együtt azonosítani képesek. A reklámok robbanásszerű elterjedése óta, egyre több embernek van szüksége a zavaró reklámok likvidálására.


Az előugróablak-blokkoló szolgáltatás korlátozza vagy blokkolja a meglátogatott webhelyek előugró ablakait. Megadhatja a kívánt blokkolási szintet, be- vagy kikapcsolhatja az előugró ablakok blokkolásáról szóló értesítéseket, ezenkívül létrehozhat egy listát, amelyre azok a webhelyek kerülnek, ahol engedélyezi az előugró ablakokat. A Brave egy igen gyors, biztonságos, rengeteg hasznos funkciót biztosító böngésző. Az alábbi Free alkalmazás alapértelmezetten tartalmaz reklámblokkolót, HTTPS Everywhere kiegészítőt, vele blokkolhatóak a Script alapú tartalmak betöltődése, illetve védelmet biztosít a Malware fertőzésektől ha olyan oldalra tévedtél. Sokan idegenkednek a Windows alapértelmezett böngészőjének, a Microsoft Edge-nek a használatától, pedig vannak nagyon jó tulajdonságai - például gyorsaság, speciális újítások stb.


A Norton többrétegű védelmet biztosít a rosszindulatú szoftverek, a vírusok, valamint a nemkívánatos alkalmazások és programok ellen. Előugró ablakok blokkolásának engedélyezése a böngészőben. Weblapok blokkolása Windows alatt Vannak olyan helyzetek, amikor nem szeretnénk, hogy egy bizonyos weboldal megnyitható legyen egy adott számítógépen. Például felnőtt tartalmú weboldalak gyerekek által használt számítógépen vagy egyes reklámszerverek, amelyek nagymértékben lassítják a weboldalak betöltődését. A Microsoft a napokban egy új típusú reklámfajtát kezdett el megjeleníteni egyes, Windows -et futtató felhasználóknak.


Reklámok blokkolása windows 10

Az inkriminált reklámokat ugyan nem mindenki kapja meg, de aki igen, az a jelek szerint nem tud megszabadulni tőlük - mert, hogy nincs opció a letiltásukra vagy. Ha még mindig nem kívánt előugró ablakokkal találkozik: Próbálkozzon meg a Chrome-tisztogatás futtatásával (csak Windows rendszeren). Ezután olvassa el a számítógépen található rosszindulatú programok eltávolítására szolgáló további lehetőségekkel kapcsolatos információkat.


Töltse le a Windows , a Windows -alkalmazások, az Office, az Xbox, a Skype, a Windows , a Lumia telefon, az Edge és az Internet Explorer, a fejlesztői eszközök és sok más szolgáltatás legújabb verzióját! Emellett a beállítások menüpontban kikapcsolhatjuk a gyári fehérlistás reklámok engedélyezését. Adguard ( Windows ) – A minden népszerű böngészőt támogató kliensoldali programmal nemcsak a hirdetéseket, hanem a kártékony weboldalakat is szűrhetjük. Sajnos fizetnünk kell érte. Install this update to resolve issues in Internet Explorer.


Reklámok blokkolása windows 10

For a complete list of the issues that are included in this Update, see the associated Microsoft Knowledge Base article. After you install this item, you may have to restart your computer. Click the Download button on this page to start the. Házilagos hirdetésblokkoló megoldásként ajánlhatjuk, hogy egyszerűen kapcsoljuk le mobileszközünket a világhálóról (aktiválva a repülőmódot), ha olyan appot vagy játékot futtatunk, amely normál működéséhez nem igényel netet.


Megjegyzés: A felugró ablakok blokkolása nem mindig működik, és bizonyos webhelyek működését zavarhatja. Ezzel kapcsolatos további információ a fenti Mik azok a felugró ablakok? Bár a Windows böngészője még nem rendelkezik bővítménytámogatással, a népszerű Adblock Plus már most bejelentette a reklámblokkoló Edge-re fejlesztett változatát, hogy az Internet Explorert leváltó szoftver felhasználói is bármilyen ellenszolgáltatás nélkül fogyaszthassák az internetes tartalmakat. The best ads blocker for Windows. I use it on Windows and Mac as well.


Reklámok blokkolása windows 10

Come from windows platform and this one is doing great job. Ha mással nem, hát reklámnézéssel fizetsz a tartalomért. Kivétel ez alól persze a Cink! , ha beütöd az alábbi kódot.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések