2019. február 19., kedd

Ikerláng telepátia

Tudta hogy az ikerlángok képesek telepatikusan kommunikálni egymással? Függetlenül attól, hogy távol vannak egymástól, vagy éppen nem is ezen a bolygón vannak. A tökéletesség, a teljesség, a hazatalálás, az egyek vagyunk leírhatatlan élménye tölti el a lelkeket egymás közelében.


Az eddigi szerelmektől nagyban eltérő, és nagyon misztikus. Nagyon kevés ikerláng páros tudatos azonban e téren, sőt, konkrétan lődözik a szavaikat, és nem értik, miért keveredik össze minden. Amikor egy ikerláng páros kapcsolódik, az természetesen megy végbe, és kikerülni sem tudják.


Hiszen a szerelem több dimenziós. Nem kifejezetten csak testi. Könnyedén túljutsz az akadályokon, megértő lesz az emberekkel.


A telepátia gondolatok, érzések fogadását jelenti egy másik személytől bizonyos távolságból az öt jellemző érzék, a látás, hallás, tapintás, ízlelés vagy szaglás nélkül. Sokkal valószínűbben történik meg olyan emberek között, akiknél meglévő, szoros kapcsolat áll fenn. Talán annyi a szerepe, hogy magadra találj, attól még persze lehet a másik fele lehet ikerláng , lehet csak egy nagy tükrös-trükk az egész, de mindegy is, bármi megtörténhet, az biztos, hogy boldogabbak és teljesebbek lesztek, vagy együtt, vagy mással.


Az ikerlélek felébreszti azon isteni részünket, amely. Yin és Yang: életenergia áramlásának pozitív és negatív azaz a csí két pólusa, a hegy árnyékos és napos oldala is. Egymásba fonódó fekete (yin) és fehér (yang) a földi jelenséget és élőlényeket szimbolizálja, a. Ikerlángja mindenkinek csak egy van.


A két ember annyira vonzódik egymáshoz, mint két mágnes. A telepátia olyan ajándék, mely minden embernek birtokában van, csupán kihozni kell belőle. A mentális teremtő csakrákban lakozik az ereje, fejtől vállig, a koronacsakrában, a harmadik szemben és a torokcsakrában, ezekkel teremtesz, és a szívcsakra erejét adod hozzá, mint teremtő érzéseket, melyekkel a teremtésed teljessé. Távromantika - Romantika - Szeretkezés. Mikor az ikerlángok találkoznak személyesen, az az inkarnációik köreinek végét jelzi, és a nagy egyesülésük pillanata átalakul mások önzetlen szolgálatává.


Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. A mezei szerelem is ritka virág, nem beszélve az ikerláng szerelemről. Természetesen nem a lélek őlt, hanem a személyiség, az ego. Az ikerlángok ritkán inkarnálódnak egy életben, vagy egy bolygóra.


Itt túlzás a szerelem szót használni, de mégis helyénvaló a használata. Tükörvarázslat Több oldalon is írják, hogy az ikerlélek kapcsolatban nem ritka, hogy álomban kommunikálnak a felek, látomások érkeznek, telepatikusan beszélnek. A telepátia létezésének magyarázatát egyelőre nem találják a kutatók, a szkeptikusoknak azonban már a huszadik század egyik legnagyobb pszichológusa, C. Jung is azt üzente, hogy felesleges túlzottan belebonyolódniuk szubjektív tudatosságukba.


Fanatizmus és telepátia. A szexualitás a Skorpió számára nem csupán fizikai feloldódás a másik testében, hanem egy mély érzelmi élmény, amelyet megfűszerez egy árnyalatnyi mazochizmus, olyan fantáziák, melyről ha nagyanyáink halottak volna rögtön repülősóért kiáltanak. Nincs benne semmi langyos, legalábbis ha szerelmes. Ennek a kulcsa az ikerláng kapcsolódás hatalmas energiájában rejlik, egy anya-fia, testvér-testvér kapcsolatban lehetetlen akkora energiákat mozgósítani, robbantani, mint egy férfi-nő kapcsolódásban, mely nem véletlenül a legerősebb emberi kapcsolati minta ezen a bolygón több ezer éve, hiszen ez az, ami át tud írni.


Ikerláng telepátia

A férfiak, bár külsőre lényegileg, ám lelkivilágukban szinte alig különböznek a nőktől, mégis a két nem, mintha két teljesen különböző világ lenne. Multiverzum hangmeditáció. Hathorok Planetáris Üzenete Tom Kenyon közvetítésében. Most, az utóbbi egy hónapban érzem magam a harmadik szakasz tavaszán. Beszélnél nekem, Adama az ikerláng kapcsolatról?


Mi még csak találgatunk. Rengeteg információ van a Világban ezzel kapcsolatban, de egyikről sem érzem, hogy igaz lenne. Elmondaná valójában miről is van szó? A helyzet egyáltalán nem olyan bonyolult, ahogyan ti azt gondoljátok. Eluxadoline is a μ-and κ-opioid receptor agonist and δ-opioid receptor antagonist that acts locally in the enteric nervous system, possibly decreasing adverse effects on the central nervous system.


Leginkább a kínai asztrológia Bíborcsillag ága áll hozzá közel, ezt tanulta, és gyakorolja éve. Emellett kedvenc témaköre a névelemzés, melyet egy különleges táblán készít el vendégei számára. V Tokiu bylo podepsáno nové memorandum o spolupráci mezi Rigaku a CEITEC, 15.


V tokijském sídle firmy Rigaku Corporation, jednoho z předních světových výrobců vědeckých, analytických a průmyslových přístrojů se specializací na rentgenové technologie, bylo dne 14. We will never post anything without your permission. Viremia is a medical condition where viruses enter the bloodstream and hence have access to the rest of the body. It is similar to bacteremia, a condition where bacteria enter the bloodstream.


Ikerláng telepátia

The name comes from combining the word virus with the Greek word for blood.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések