2019. február 6., szerda

Ikerláng 2018

Varga Csaba és Both Gábor (Emberiseg.hu) filmje. Amennyiben szívesen támogatnád munkámat havonta egy liter t. FIXiratkozo Kövess minket a TV-ben! UPC, TELEKOM, DIGI, Mindig TV Extra.


Ugyanakkor a megmaradt kapcsolataink erősebbek, energikusabbak, magasabb töltésűek lesznek, mint valaha voltak. Egy kis elméleti háttér arról mi az ami évszázadokon keresztül megtévesztette az éretlen keresőt, valamint némi energetikai magyarázat, miről szól a tantra, az ember ősi, természetes szexualitása, melyre csupán emlékeznünk kell. Bár mindkét típusú párkapcsolat lehet intenzív és szenvedélyes, mégis nagy különbség van a kettő között. Az ikerláng azonban nem összekeverendő a lelki társsal.


A lelki társad a tökéletes partnere akivel remekül megértitek egymást, az ikerlángoddal viszont inkább olyanok vagytok, mint tűz és víz, mint a yin és a. Frekvenciaszámuk megegyezik. Együtt kell lenniük, folyton folyvást az egyesülést keresik. Ikerlángja mindenkinek csak egy van. Könnyedén túljutsz az akadályokon, megértő lesz az emberekkel.


Ikerláng 2018

Célunk, hogy az ikerláng energetikai minőséget, valamint annak hétköznapi megélését saját tapasztalatunk alapján minél. A történetek, amelyeket házaspárként és szerzőpárosként írunk, Álom és Valóság határán fogannak. A szerelmet, a Nő és a. Tapasztalatom szerint ha rá találunk ikerlángunkra,de ő még nincs készen az nagy szenvedés!


Zömmel a felettes én rész irányítja az ikerláng találkozásokat,hisz ő is érintett! Először össze hangolódnak. Ha ez sikeres akkor elkezdődhet egy 6-tételből álló össze olvadás lélek rétegenként! Ez után a felsőb én s a. Számos esetben, amit valaki ikerláng szerelemnek gondol, az „csak” egy karmikus kapcsolat, amiben azonban a lényeg és a cél ugyanaz: a szeretet megélése Női-Férfi kapcsolódáson keresztül, a kiteljesedés, az Egység élmény, a fejlődés, a boldogság, az energiák kiegyenlítődése, egymás és Önmagunk tanítása és a. Dankó Szilvia látó szerint az ikerlánggal való találkozás az egyik legnagyobb élmény, a legmélyebb tapasztalat, amiben részünk lehet. Egy hamis ikerláng kapcsolatban az egyik fél mindig úgy érzi, hogy a másik üldözi a szerelmével, szabályosan megfojtja.


Néha felváltva üldözitek egymást, és ilyenkor az egyik fél pontosan tudja, hogy lazítani kellene a gyeplőn, és nem kellene minden időt együtt tölteni, de egyszerűen képtelen változtatni a helyzeten. Ha láto összeszorul a szíved és az érzést nem tudod megmagyarázni, mert nem a jól ismert szerelem, hanem mélyebb. A réteg, ahonnan jön, a szíved legmélyebb zuga, ahol még nem járt senki.


Lehet, hogy a forma nem is tetszik, lehet, hogy észre sem venné lehet hogy se korban, se sehogy nem stimmelnétek amúgy a fizikai, háromdimenziós szinten, de ott van az az energia amit érzel, hogy az a tie és ott van abban a másikban, és mint egy iszonyú erős mágnes vonz tége és muszáj hozzátapadni. Nos, az ikerláng szerelem fogalma teljesen egyszerű: mindenkinek csak egy van, ő a mi lelkünk másik fele, akivel valamikor, de egyesülni kell. Azt mondják, hogy mindenkinek van egy ilyen ikerlelke, amely mindennél erősebben kapcsolódik a miénkhez. Miután kettéváltak, folyton folyvást keresik egymást, akár több reinkarnáción át.


Ikerláng 2018

Mi történik a két ember között és miért nem csak egy szimpla szerelem, vonzalom. Sokszor sajnos olyan terapeuták és segítők beszélnek erről, akik maguk sem tudják, mi ez pontosan. A tökéletesség, a teljesség, a hazatalálás, az egyek vagyunk leírhatatlan élménye tölti el a lelkeket egymás közelében. Az eddigi szerelmektől nagyban eltérő, és nagyon misztikus. Az Aranymag Intézet és az Emberiség.


Amikor házasságot kötünk, megérkezünk. A lélektársi kapcsolatok három útja, avagy az egymásba-oldódás csodája. Felébredés útjai szerteágazóak, és személyre szabottak. Ez egy lélekkapcsolat, amely elszakíthatatlan. Az egyik paradoxon az, hogy amikor visszakapcsolódsz belső isteni tudatosságodhoz, a magodhoz, olyan béke áraszt el, hogy megszűnik a függésed az ikerláng enegriától.


Rég volt már, mikor először megláttam őt. Ha összesodor valakivel a szél, és rózsaszín felhők vannak körülöttünk, akkor is arra gondolok, ó ennek vége lesz majd és megkeresem őt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések