2016. április 6., szerda

Nőiesség szimbólumai

A nőiesség kérdéseit, területeit, lényegét – mint oly sok más dolog is a világban – a régiek szimbólumokkal próbálták megmutatni. Bizonyára nem újdonság számodra, hogy a nő és a nőiesség egyik legismertebb szimbóluma a Hol melyről már olvashattál tőlem a Hold arca című írásomban. Lami: Képeidről sugárzik a nőiesség szeretete, másként fogalmazva, minden egyes alkotásod mögött ott árulkodik egy boldog, önmagával elégedett nő. A festészet egy kifejező eszköz, mely megmutatja, ki vagy, mit gondolsz, milyen érzelmekkel átszőve élsz.


Nőiesség szimbólumai

Lótuszvirág, a nőiesség szimbóluma. Joggal mondhatjuk, hogy a lótuszvirág az egyik legszebb és legkülönlegesebb virágunk, a Nappal együtt kel és nyugszik, éjjel összecsukódik a víz alatt, hajnalban pedig kinyílik a felszínén és egész nap tündököl. A nőiesség más jellegű szokásai fűződnek Borbálához, így szerelmi jóslás is. Egyes vidékeken a lányok András napján az eresz aljába dugott almát Borbála napján a másik felére fordították, s magukkal vitték karácsonykor az éjféli misére, és várták, ki szólítja meg őket először, mert annak a fia, illetve rokona lett a megszólított lány férje. A szörnyalakok a bennünk lévő félelmek, állati énünk legyőzésének a szimbólumai , valamint a társadalommal való belső szembenállásuknak a megjelenítői.


Szárnyak: szabadság, ismeretlenbe emelkedés, képesség a földi dolgok túlhaladására. A könnyedség, istenségek, emberfeletti lények attribútuma. Koncentrálj a női értékekre, mint gondoskodás, kapcsolatok ápolása, spiritualitás, jobb agyféltekés tevékenységek, csábítás és a csinos, ápolt megjelenés.


Tedd félre a logikát, tudományos elméleteket, elemzést, bizonyítást. A formás, telt ajkak mindig is a nőiesség szimbólumai voltak, ezért nem lehet meglepetés, hogy napjainkban az ajakfeltöltés a legnépszerűbb szépészeti beavatkozások közé tartozik. Részben épp ezért az idők során fontossá vált, hogy minél biztonságosabban legyen végezhető a kezelés, valamint szükséges volt egy olyan. A hölgyek örömmel kombinálják a hétköznapi outfittel is, legyen az munkai vagy szabadidős a barátnőkkel. Egy azonban biztos nem változott, még mindig a nőiesség tökéletes szimbólumai , akkor meg miért is ne mutathatnánk meg nap, mint nap.


A szép formájú, telt és feszes mellek a nőiesség szimbólumai. Ha egy nő elégedetlen kebleivel, az kihat élete minden részére, csökkenti az önbizalmát, önértékelését. Egy pályázat azonban most lehetőséget nyújt valakinek, hogy megváltoztassa az életét. Uralkodó bolygója a Vénusz.


A szépség, a harmónia, a szeretet, a remény jelképe. A bolygó az asztrológiában az emberi érzelmeket szimbolizálja, a szerelem, a nőiesség , a kecsesség, a szépérzék, az ízlés, az értékítélet megtestesítője. A mellek mindig is a nőiesség szimbólumai voltak és nincs ez másképp napjainkban sem. Kinek kicsi, kinek nagy, kinek alma, kinek körte, de csak igen kevesek elégedettek vele. Ha pedig elégedetlenek vagyunk, akkor változtassunk rajtuk, vagy próbáljuk meg elfogadni őket, úgy ahogy vannak.


A sima, telt ajkak a nőiesség szimbólumai. Ha ez genetikailag nem adatott meg, egy bizonyos fokig korrigálható sminkkel, azonban a tartós és biztos eredményre vágyóknak ideális megoldás az ajakfeltöltés. Az ajakfeltöltés során vékony tű segítségével juttatjuk a hyaluronsavat vagy a saját zsírt a megfelelő területre. Ha szempillákról van szó, a méret igenis számít. A hosszú dús szempillák a nőiesség szimbólumai , hangsúlyozzák a szemeket, és fiatalossá varázsolják a tekintetet.


A most következőkben adunk néhány sminktippet, melyekkel optikailag megnövelheted pilláidat! A szőrmekabátok mindig is az elegancia, a luxus és a nőiesség szimbólumai voltak, így mindíg különleges választásnak bizonyulnak. Sokan úgy vélik, hogy öregítenek vagy kizárólag elegáns öltözékekhez viselhetőek. Azonban ha okosan kombinálod a ruhadarabokat, hamar rájösz maj hogy a dolgok nem éppen így állnak.


A virág elsősorban a szerelemnek, az ifjúságnak, a tél végének, az életörömnek, az életerőnek, a halálon való diadalnak a jelképe. A szirmok többnyire csillag alakú szerkezete miatt azonban a Nap, a földkerekség vagy a közép szimbólumai is. A nőiesség , a termékenység szimbólumai egy üvegfestő lelkén keresztül years ago Bach Sylvia - aki nem spórol sem érzelmekkel, sem színekkel.


Nőiesség szimbólumai

A csodák világa - Szabó Vivien instagram - szabo.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések