2016. április 15., péntek

Nagykáta polgármester választás

Nagykáta polgármester választás

Nagykáta polgármester választás eredménye. A választók nyilvántartása. A szavazás megkezdésekor a névjegyzéken lévő. Képviselőtestületi jelöltek eredményei, 2. Közúton könnyen megközelíthető a 31-es főúton, de legalább ugyanilyen fontos a Budapest–Újszász–Szolnok-vasútvonal is. Budapesten a helyi választási irodák döntenek arról, hogy a polgármester - vagy a főpolgármester- választás szavazólapjait számolják-e össze előbb.


Ezt követően a képviselőtestületi tagokra leadott szavazatokat, majd a megyei közgyűlési voksokat számlálják össze. A Pécsi Ítélőtábla jogerős ítélete a választás november 10-i megismétlését rendelte el. A helyi választási bizottság azonban a megismételt választás eredményét sem állapította meg, mert ezúttal is túl sok olyan szavazó volt, aki nem lakott a településen.


Január 26-Án Lesz Győrben Az Időközi Polgármester - Választás ! Ezekben az esetekben a választás napja után hónappal időközi választást kell tartani, addig az előző megválasztott képviselő-testület vagy polgármester. Az ellenzéki összeborulás számos városban vezetett megmosolyogtató jelöltállításhoz az őszi önkormányzati választásokon. Vannak egészen kirívó példák is: van, ahol régi MSZMP-s pártitkárt próbálnak civil polgármester -jelöltként letolni a választók torkán, vagy olyan offshore-vállalkozót, aki egy forinttal nem járul hozzá annak a településnek a. Gyüre Pál független jelölt lett a nagykátai 7-es számú választókerület új önkormányzati képviselője a vasárnap tartott időközi voksolás előzetes eredménye alapján - tájékoztatta a város jegyzője az MTI-t. Az elrendelt nyomozást a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság folytatja” – tette hozzá a Pest Megyei Főügyészség szóvivője. Pest megyében a tízezernél több lakosú településeken a vasárnapi polgármester -választáson a Nemzeti Választási Iroda adatai szerint, a szavazatok 9százalékának összesítése alapján az alábbi – nem végleges – eredmények születtek: Abony (1százalék) 1. Honlapunk cookie-kat használ, hogy a honlapunkon tett lépéseiről statisztikákat készíthessünk.


Nagykáta polgármester választás

Ha tovább használja honlapunkat, azzal hozzájárul a cookie-k használatához. Folyamatosan frissülő, minden témát felölelő hírfolyam. Böngéssze a legfrissebb híreket, és nem marad le semmiről! Az elmúlt óra történései egy helyen. A Jobbik szerint amíg az Európában elszigetelődött Fidesz-kormány keleten keres megértő rokonokat, a magyarokat kizsákmányolják, a fiatalok elvándorolnak.


Apaj község Pest megyében, a Ráckevei járásban. A Városháza tanácstermében a Helyi Választási Bizottság elnökhelyettese, Muntyánné Kis Ágnes tartott szóbeli tájékoztatót, majd a képviselők és Tóth Balázs polgármester eskütétele következett. Az új testület titkos szavazással választotta meg alpolgármesternek Türk Jánost. Borsod-Abaúj-Zemplén megyében a tízezernél kevesebb lakosú településeken a vasárnapi polgármester -választáson a Nemzeti Választási Iroda adatai szerint, a szavazatok 1százalékának összesítése alapján az alábbi polgármestereket választották meg (az eredmény nem végleges). Székesfehérvár Megyei Jogú Város hivatalos napi frissítésű hírportálja, honlapja, tele hasznos információval.


A Polgármesteri Hivatalnak központi szerepe van a város működésében, az önkormányzati döntések végrehajtásában. A Hivatal ellátja az önkormányzati működéssel, valamint az államigazgatási ügyek döntés-előkészítésével és végrehajtásával kapcsolatos feladatokat. A Waterlooi Egyetem kutatója szerint a mostani előrejelzések alapján a globális hőmérséklet növekedésével az eddigi olimpiai helyszínből csak tízben lesz olyan feltétel az évszázad közepére, hogy nagy biztonsággal lehessen téli olimpiát rendezni – írja az index. A népszavazás érvényes, ha a választópolgárok több mint a fele szavazott, és eredményes, ha a szavazóknak több mint a fele a megfogalmazott kérdésre azonos választ adott. Itt a legújabb balos választási lista - Az Együtt konkrét javaslatot küld az ellenzéki pártoknak, Gyurcsány és az MSZP igényeit is figyelembe vették.


Időközi polgármester - választás lesz a Győr-Moson-Sopron megyei Szakonyban MTI Szavazategyenlőség miatt időközi polgármester -választást tartanak a Győr-Moson-Sopron megyei Szakonyban – tájékoztatta a területi választási iroda vezetője pénteken az MTI-t. Egy hónappal az önkormányzati választás előtt besűrűsödtek az eseménnyel kapcsolatos hírek, ezért az atv. A polgármester - választás eredménye a szavazatok egy részének újraszámolása után sem változott, csak egy rossz helyre került szavazólapot találtak.


Botka Sándor: „Mielőtt tovább megyünk erről a napirendi pontról, engedjenek meg frakcióvezetőként, – bár nem jelentette be polgármester úr, hogy frakciót alakítottunk ” Tisztelt képviselő úr! A képviselői csoport alakítását szabályzatunknak megfelelően írásban kell a polgármesternek bejelenteni. Az időközi polgármester választással kapcsolatos általános tudnivalók. OEVK, EVK és szavazókör határok. Polgármester köszöntő Tisztelettel és szeretettel köszöntöm Önöket Vásárosnamény város hivatalos honlapján!


Bízom abban, hogy weboldalunkon nézelődve megismerik Vásárosnamény nevezetességeit, a város és a környék természeti értékeit, múltját és jelenét. Kis Andrea vagyok, több szervezet felkérésére vállaltam el a polgármester -jelöltséget városunkban.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések