2016. április 1., péntek

Idősek otthona mezőkövesd

Idősek otthona mezőkövesd

Object location 47° 48′ 47. A magyarországi nyugdíjas otthonok, idős otthonok adatbázisa. Mezőkövesd területén működő idősotthonok listája. Kép Név Település Tulajdonos típusa Össz.


Elérhetőség, nyitva tartás, VÉLEMÉNYEK - nézz szét ITT, mielőtt elindulsz! A bentlakásos intézményben folyó gondozási tevékenység alatt az intézmény szolgáltatását igénybevevők részére, olyan fizikai, mentális, életvezetési, egészségügyi ellátást kell érteni, amely a lakó szociális, testi, szellemi állapotának megfelelő egyéni bánásmódban való részesítést jelent. B-A-Z Megyei Időskorúak gondozása, ápolása. Az oldalon megjelenített adatok csupán tájékoztató jellegűek. Az idősek otthona olyan szociális intézmény, ahol idős emberek ellátását (beleértve az egészségügyi ellátáshoz szükséges feladatokat), ápolását, gondozását végzik.


Idősotthon-kereső - Borsod-Abaúj-Zemplén megye idősotthonainak teljes gyűjteménye. Közhasznú szervezetünk tevékenységi köre a szociális ellátás bentlakással, idősek otthona. Több éves fennállása óta kiemelkedő eredményeket értünk el. Kérjük, böngéssze weboldalainkat kedve szerint, ha tevékenységünkkel kapcsolatban bármi kérdése lenne, forduljon hozzánk bizalommal! Schweitzer Albert Református Szeretetotthon, XIV.


Rehabilitációra szoruló, műtét után lábadozó idős emberek utókezelése, mozgásszervi problémákkal rendelkezők teljes körű ellátása a XX. Közvetlen a Duna partján lévő csendes, jó levegőjű ligetes zöldövezetben. SZI FÉNY IDŐSEK OTTHONA EGYESÍTETT SZOCIÁLIS INTÉZMÉNY.


A formanyomtatvány az igényelt szociális ellátás típusának megfelelő. Szabó Gyuláné és Noltesz Józsefné a bátonyterenyei központból verset, Mikes Lászlóné Mizserfáról pedig egy novellát írt a témában. Idősek Klubja, Kazincbarcika. Letölthető pályázati dokumentumok.


Az Őszi Napsugár Otthon 4férőhelyével Miskolcon és Borsod-Abaúj-Zemplén Megyében a legnagyobb múlttal rendelkező, idősellátással foglalkozó bentlakásos intézményként van jelen. Mindenki számára igyekszünk minél személyre szabottabb - egyben minőségi - szolgáltatást nyújtani. Szobáink 2-3-fősek, intézményünk több szintes, de az akadálymentes közlekedés biztosított.


Az idősek nappali ellátására az állandó mezőkövesdi lakcímmel vagy tartózkodási engedéllyel (életvitelszerűen a kerületben lakó) rendelkező, nyugdíjas korosztályhoz tartozó lakosok jogosultak. Lakhatás biztosítása: Az idősek otthona lakói az épület földszinti és emeleti részlegén kerülnek elhelyezésre. Az egy férőhelyes lakrészek 1 a két férőhelyesek négyzetméteres mini garzonok. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk! Az autóbusz-pályaudvartól kb.


Idősek otthona mezőkövesd

Piac közvetlen szomszédságában található. Intézményünk mellett nagy parkoló található ahol kényelmesen lehet parkolni. Alzheimer-kór által – akadályozott idősek egyaránt biztonságos otthonra, állapotuknak megfelelően állandó felügyeletre találnak. Az Olajág Otthonok új életformát kínálnak az intézményekben élők számára. Még több információ az öregek otthona helyek oldalon.


SZENT JÓZSEF IDŐSEK OTTHONA Teljes körű ellátás, állandó nővéri felügyelet, orvosi ellátás. Ez az oldal sütiket használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassa Önnek. A süti információkat a böngészőjében tároljuk, és az oldal funkcióinál használjuk az Ön azonosítására, amikor újra meglátogatja oldalunkat. KÓRÓDI GYULA ALAPÍTVÁNY IDŐSEK OTTHONA idősek otthona - demens ellátás. Kamaraerdei központi részleg hektáros parkban helyezkedik el.


Három épületben folyik az idősek ellátása. Az „A” épület a hetvenes évek közepén került átadásra. Az épületben szinten, kétágyas, erkélyes.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések