2016. április 12., kedd

18 Ker kiadó kertes házak

Kiadó házat keresel XVIII. Havonta több millióan választják az ingatlan. Ingyenes hirdetések a Jófogás. A legfrissebb kiadó , eladó családi házak Budapest XVIII. Lipták telepen első emeleti amerikai konyhás, hálós, erkélyes lakás.


Világos, jó közlekedéssel rendelkezik, a lakáshoz jár az udvarban egy személygépkocsi számára beálló. További információért hívjon bizalommal. Hétvégén is elérhető vagyok.


Leírás Kaució nélkül, fix rezsivel,azonnal költözhető kertes házrész kiadó a XVIII. Gyermekkel és állattal is költözhető. A kert nagy,rendezett és külön leválasztott.


Jó állapotú,cirkó fűtéses. J ÉPÍTÉSŰ KERTES HÁZAK A BÓKAY-TELEPEN! Bókay-telepen, csendes mellék utcában kerül megépítésre a hirdetésben szereplő lakásos építkezés. Az építkezés egy 7nm-es telken fog megvalósulni, 1. A kínálat az ország egész területét lefedi és hasznos értesítő funkciók segítik a keresést.


Tegyen egy próbát Ön is! Rákoscsabán kiadó egy családi ház felső szintjén lévő nm-es egyszoba, nappalis lakás. A ház alsó szintjén a tulajdonosok élnek.


Közös bejárata után külön lépcső vezet a felső szintre. Bútorozottan vagy bútorozatlanul kiadó. Konyhája szagelszívóval és gáztűzhellyel szerelt.


A rovatban Ingatlanirodák és Tulajdonosok is ingyen hirdethetik az ingatlanokat. TIPP: Érdeklődjön a kaució összegéről is. Rendezze a hirdetésket ár szerint növekvőbe, hogy megtudja melyik a legolcsóbb kiadó. Magyarország legnagyobb albérlet kereső portálja. Találd meg nálunk albérlőd vagy albérleted!


18 Ker kiadó kertes házak

Kérje díjmentes tanácsadói segítségünket. Ha eladná ingatlanát, vagy vásárolna, keressen minket bizalommal. Egy lakásos csendes, kertes társasházban kiadó ,igényes nm nagyságú,bútorozatlan lakás. Könnyű és gyors közlekedésű,buszmegálló 2-perc alatt elérhető. Boltok,bankok,orvosi rendelők és parkok is elérhető távolságban találhatóak.


Kisállat hozható,fő hölgy számára kiadó az ingatlan. Az Ön által megagadott keresési feltételek alapján rendszerünk Budapest házait (családi házak , sorházak, kastélyok, tanyák, ikerházak, házrészek) listázta. Budapest aktuális ingatlanhirdetéseit, legyen szó eladó házról, lakásról vagy albérletről. ALBÉRLET az Otthontérkép kínálatában! Eladó Ház, Budapest 18.


18 Ker kiadó kertes házak

Keresd meg térképen pár kattintással leendő otthono tudj meg mindent a környékről! Tiszaújváros óvárosi részén, Tiszaszederkényben kiadó kertes családi ház, mely személy részére kialakított, nm alapterületű, ízlésesen berendezett és felszerelt. A Rózsa-domb lábánál, Pasarét központjában kínálunk egy felújított, azonnal költözhető nm-es, amerikai konyhás szobás, erkélyes lakást.


Tulajdonlapilag a lakáshoz tartozó nm-es tároló és nm-es gépkocsi tároló mFt. A lakás egy rendezett, nagy kertes , 12-lakásos társasház magasf.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések