2016. április 20., szerda

Mérleg aszcendens 2019

Kiválóan fog teljesíteni a munkahelyén, és jelentős magánéletbeli sikerek elé is néz. A Nap jeggyel ellentétben, ami szellemed irányultságát jelöli, az aszcendens az a külső ruha, viselet amit magadra öltesz és kifelé magadról. Mérleg - aszcendens -a-horoszkópban-Artemisz-Asztrológia-Debrecen. Szeretnek jönni-menni, és akkor boldog, ha minél többen jófejnek tartják. Az aszcendens szerinti Mérlegek elismerésre és nagy baráti körre vágynak.


Mivel sokfelé elígérkezik (egyidőben), nem biztos, hogy oda is ér. Próbáljon ne linkeskedni, mert az emberek számítanak rá. Ugyanakkor az, akinek Mérleg az aszcendense, sokszor abba a tévedésbe esik, hogy a környezete elnéz neki dolgokat. Mérleg Karrier: Sok Mérleg abban a szerencsés helyzetben van, hogy egy családi vállalkozást működtet, ami idén nagyon jól is hoz a konyhára. Eredeti ötletei vannak, ami hosszútávon nyereségessé teszi a céget, sőt bővítésre is alkalma lesz.


Csillagjegy- Aszcendens kapcsolatok Állítsd be a csillagjegyedet és az aszcendensed jegyét! Megtudhatod az asztrológia szerinti legjellemzőbb tulajdonságodat, és azt is, hogy melyik bolygó uralja a horoszkópodat. A társaságkedvelő, közlékeny Mérleg jelenlétének köszönhetően könnyen kifejezésre tudod juttatni az érzelmeidet, és a legkülönfélébb emberekkel tartasz kapcsolatot. Mindkét jegyednek van viszont egy közös negatív tulajdonsága: ritka az az alkalom, amikor döntést hozol. Ez a táblázat az aszcendens jegy megállapítására ugyan alkalmas, de nem pontos.


Ha úgy érze hogy a kiválasztott aszcendens jegy jellemzői nem illenek rá akkor vagy az előtte, vagy az utána következő jegy tulajdonságait olvasd el. Ha azok közül valamelyik jobban jellemez, akkor minden valószínűség szerint az lehet az. A mérleg igazi társasági lény, akinek szüksége van arra, hogy gondolatait azonnal megoszthassa valakivel. Ha öröm vagy bánat éri, ha érdekes filmet látott, vagy ha új feladattal bízták meg, már nyúl is a telefon után, hogy elmesélhesse a barátnőjének. Naptárunk a szürke négyzetekben kijelzi az üresjáratú Hold időszakok kezdetét.


Tapasztalt asztrológusokból álló csapatunk kész megosztani Önnel minden ehhez kapcsolódó információt. Még az is lehet, hogy ebben a hónapban a kisujjadat sem kell mozdítani, és a pénz csak áramlik hozzád. Ha párkapcsolatról van szó, akkor sajnos most nem állsz a helyzet magaslatán.


Mérleg aszcendens 2019

Testalkata is ará-nyos és törékeny, bár válla telt, gömbölyű. Orra egyenes, arca gödröcskés. Skorpió aszcendens Bár nem nevezhető klasszikus szépségnek, erős a szexuális kisugárzása. Mérleg aszcendens Harmóniát sugároz a megjelenése, külseje mindig ápolt és igényes. Arca két fele általában aszimmetrikus.


Meggondolt, nem hoz elhamarkodott döntéseket. Külsőleg: legtöbbször alacsony termetű, kerek arcú, világos hajú. Igazságos, szereti a békét, a rendet és a harmóniát. Nagy szüksége van az emberi kapcsolatokra, ezért nem csupán udvarias, hanem olykor megalkuvóan kompromisszum kész. Nehezen dönt, mert igyekszik a másiknak megfelelni.


A Vízöntő aszcendens nagy hatással van a Mérleg csillagjegyű szülöttre. Ez a vegyes jel áthatja őt felebaráti szeretettel, emberséggel. A Vízöntőnek szüksége van egy ideálra, nem érdekli a pénz, a kicsinyes dolgok sem, s ez a Mérleg -Vízöntő kettős jegyben születettet személyiségben egész élete folyamán megnyilvánul.


Van öt ember a bolygón, aki mindent elpusztíthat Öt perc alatt átrobogott ellenfelén a Real Madrid Borkai birodalmát öt éve nem bolygatta az ÁSZ Akkora a baj az utakon, hogy vörös kódot adott ki a magyar rendőrség Ezért jobb a reggeli torna az estinél Újra Indianapolisba mehet a Forma-1? Forma-Több futam is eltűnik a Forma-1-ből A Forma-1. A Mérleg – bár empatikus tud lenni – sokszor nem veszi észre, ha megbántja a Rákot.


Mérleg sokkal inkább vágyik szabadságra és egy kis flörtölésre a nagyvilágban, mint a Rák, fontos számára a társa, így ha a tízig történő számoláson túl is együtt vannak, szoros és szeretetteljes.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések