2016. április 25., hétfő

Skorpió férfi halak nő párkapcsolat

Ez pedig maga az egybeolvadás, amikor a víz felveszi annak az edénynek az alakját, amibe beletöltik. Magabiztos tűnik, ám erős szexualitása sebezhetőségét hivatott elrejteni. Egy ideális partner, házastárs. Kedves, aranyos, romantikus. Eleme a víz és ez rá fokozottan igaz - rajong a vízért.


Skorpió férfi halak nő párkapcsolat

Aki ebben a csillagjegyben született, biztosra veheti, hogy a legnagyobb beleérző képességgel és a legnagyobb fantáziával van megáldva az összes jegy között. Bár én nem vagyok sértődékeny típus, nekem is és a kedvesnek is néha nem árt befogni a szánkat. Válaszd ki, hogy melyik jegyben születtél te és melyikben született a kedvesed!


Kérjük, hogy az alábbi űrlapon add meg adataidat, amelyek alapján elkészítjük párkapcsolat elemzéseteket. A HALAK párkapcsolat iránti vágya egy csodaszép álom, aminek a beteljesülésére nagyon kicsi az esély. Minden kapcsolatában valamelyik álmát szeretné megvalósítani, csak közben nem gondol arra, hogy más az álom és más a valóság.


Egy párkapcsolatban gyakori, hogy a férfi és a nő hatalmi játszmát játszanak, kérdés, hogy ki vezet kit. Szűz férfi : lelki társa a Bak nőnek, mikor fellobban kettejük között a tűz, minden téren megértik és elfogadják egymást. Szóba jöhet még a Bak, a Szűz, a Rák és a Halak.


A levegős jegyet nagy ívben kerüljük el, mert csak bosszankodni fogunk. Fantasztikus képzelőerővel rendelkeznek és mindkét jegy erősen intuitív. Nem pajkos csábító, és nem is ártatlan szoknyapecér, hanem mély érzésű partner, hatalmas lelkierővel. Szinte minden szempontból nézve jó páros vagytok. Tudjátok mire gondol a másik, szinte fél szavakból is megértitek egymást.


A szerelemben is tökéletes az összhang köztetek. Szívesen játszatok, évődtök egymással, önfeledten adjátok át magatokat a testi élvezeteknek. Talán túlságosan is hajlandók alárendelni magukat párjuk akaratának, amit sok férfi ki is használhat.


A Bika nő ragaszkodása, a szeretett férfi féltése sokszor féltékenységben nyilvánul meg. Gyakran macsó álarc mögé rejtőzik, de ennek ne dőljünk be. Ne várjuk, hogy kezdeményezni fog, ha belegebed a szerelembe, akkor sem.


Meghódítani talán nem olyan nehéz – igaz, túlzott erőszakossággal elriaszthatjuk. Milyen a kapcsolat, tartós kapcsolat, a szex? Skorpió férfi - skorpió nő párkapcsolat. Bika csillagjegy férfi halak hír ikrek kos mérleg nő nyilag oroszlán párkapcsolat rák skorpió Szűz Vízönt.


Jobb az, ha a nő Ikrek és a férfi Nyilas, mert így a legjobb tulajdonságok tudnak egymással találkozni. A Nyilas férfi előrelátó, megvalósító és vezér egyéniség, míg az Ikrek nő otthont adó, megértő és átérző , illetve kellőképpen szenvedélyes ahhoz, hogy elfeledtesse egy stresszes Nyilas hétköznapi bajait. Nehéz természete miatt kevesen tartanak ki mellette hosszú ideig, de ő nem is vágyik erre.


Halak férfi és skorpió nő párkapcsolat ? A Vízöntő férfi szenvedélye pedig nem elég forró neki. A Skorpió férfi magas fokra hevíti a Bak nő izzó szexualitását. Ez sok esetben kínos lehet egy férfi számára, de az általa megélt élethelyzetek általában feledtetik ezt a rendhagyó viszonyt. Kerülendő partner: a Vízöntő férfi unja, hogy állandóan udvarolnia kell.


Míg a számár a világ nem csak lubickolásból áll, amaz csak tátog egész nap, miközben egy valamire való szóbuborék sem jön ki a szájából. Mérgező párkapcsolat – Segítség, mit tegyek? Nárcisztikus férfi , nárcisztikus nő.


Skorpió férfi halak nő párkapcsolat

A másik típus zömök alkatú, közepesen erős és izmos a teste, a szeme és haja általában sötét.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések