2016. április 6., szerda

Együtt idézetek

Mintha régen testvérek lettünk volna. S azért a találkozás csak viszontlátás. Amikor pedig az ember barátjától elszaka tudja, hogy ez a távozás csak látszat.


Együtt idézetek

Valahol együtt marad vele úgy, ahogy együtt volt vele a találkozás előtt. Idézetek - Adj hozzá te is, és gyűjtsd a kedvenceidet! Sok-sok esztendeje egyszer korgó gyomorral, üres zsebbel virradtunk a hálaadás napjára. Kinyitottuk az ajtót, és egy férfi lépett be óriási élelmiszeres csomaggal, egy hatalmas pulykával, amihez még tepsit is mellékeltek. Együtt állunk az oltár elé egymás kezét keressük, s a házasság szent áldását csókkal pecsételjük.


A sors bármit is rendel. Ketten, egy szerelemmel. Seneca) Nem az a dolgunk, hogy megtanítsuk gyermekeinket szembenézni egy kegyetlen és szívtelen világgal.


Veled együtt , ketten élünk meg meleget, fagyot, kellünk egymásnak, a Hold is a Nap nélkül némán ragyog. Azt mondják, hogy már a romantika megszűnt létezni, az igazi úriemberek és velük együtt a ‘klasszikus’ értelemben vett hölgyek kihaltak. Manapság annyira gyorsan történik minden, életünk többszörös sebességgel pörög, mint annak idején nagyszüleinké vagy éppen szüleinké.


Amikor együtt tudunk élni jó és rossz tulajdonságainkkal, akkor élünk együtt saját énünkkel. Hatalmadban áll a választás fény és árnyék között. Az árnyék nem azért lakozik benne hogy elsötétítse a fényességet, hanem, hogy felhívja figyelmedet tökéletlenségeidre. Mindenkinek van egy árnyékénje.


A legszebb és legjobb idézetek gyűjteménye népszerű kategóriákba rendezve. Kedvenceink: Paulo Coelho, Müller Péter, Márai Sándor, Ady Endre, idézetei. Ron Hubbard - Olvasd el a teljes cikket. Pozitív Gondolatok Ereje.


Az emlékezetemben nem külön-külön őrződtek meg ezek a dolgok, hanem együtt : a városka, a hosszú völgy, a kisvasút, az erdős domboldalak és a magas helyek a maguk közös teljességében. Azóta sem jártam ott, és örülök ennek. A nászajándékok egyik legszebb kiegészítői a gyönyörű idézetek , amelyeket a kísérőkártyára írunk.


Rengeteg ilyen idézet található akár könyvekben, akár képeslapokon és az internet is, és most összegyűjtöttük a legnépszerűbb darabokat! Az oldal idézeteket és verseket tartalmaz. Bármilyen egyéb általatok küldött idézetet küldhettek, amit ti a meghívóra szántatok. A számokra kattintva jelennek meg az egyes klisék. A pint Fanni Molnár fedezte fel.


Természetesen ezek csak alapötletek. Fedezd fel (és mentsd) saját pinjeidet a Pinteresten. Nem velünk születik, mi teremtjük. Nem fertőzi meg semmilyen testi kapcsolat, vagy érdek.


Együtt idézetek

Nem akarunk egymástól semmit - egyszerűen csak jó együtt lenni. A barátság születése mindig együtt jár azzal az érzéssel, hogy találkoztunk már valahol. Ez persze sejtelem, nem biztos hogy így van.


Mert azt hiszem, ha mi együtt elmegyünk valahová, attól félek, egy nap, talán nem ma, nem is holnap, de egy nap hirtelen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések