2016. április 11., hétfő

Nemeth agi horoszkop

Személyre szabott horoszkóp rendelés. Nagy karácsonyi horoszkóp. Majdnem mindent, amit a következő év kínál, nagyon fog neked tetszeni: Merkúr, az év uralkodója erősíti népszerűségedet. Jupiter, a szerencse planétája decemberig számodra kitűnő pozícióban áll.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít portfóliónk. Az asztrológusok szerint a Vénusz a “kis” szerencse, a Jupiter a “nagy” szerencse bolygója: ez utóbbi gondoskodik az életünkben a sorsszerű találkozásokról, a pozitív fordulópontokról, a véletlenszerűnek tűnő eseményekről.


Nem lesz könnyű ez a hét, de neked sikerülni fog, feltéve, ha a Holddal jársz. Kedden állítsd be magad a Teliholdra, tehát legkésőbb este tarts egy kisebb ünnepet. Kedden és szerdán kapcsolj teljesen a Holdszünetre. Ez ugyanis a helyes program. Szabályosan megtiltja, hogy erőltesd.


A születésünk ideje meghatározza egész életünket? Mi vár ránk ebben az évben? Igazán kár lenne ágyban töltenie ezt a hétvégét. Bármilyen ellenállhatatlan vágyat érez is a lustálkodásra, tudnia kell, hogy egészségügyi szempontból hasznosabb lenne most egy aktívan eltöltött hétvége.


Az új évben végre lehetősége lesz arra, hogy több időt töltsön a szeretteivel, és többet pihenhessen. Németh Áginak köszönhetem, hogy jó asztrológus vált belőlem. Céltudatos, energikus, tele van vágyakkal és képes az erőfeszítésekre. Napi horoszkóp - Nyilas.


Nemeth agi horoszkop

Lehet, hogy más elképzelései vannak a jövő kapcsán, mint az önhöz közelálló embereknek. Szerelem Ön távoli utazásról álmodik, de a kedvesének vagy nem fűlik a foga hozzá, vagy pedig sajnálja a rááldozandó pénzt. A kisebb, hétköznapibb kirándulások is csillapíthatják ugyan a vágyát, de ezzel biztosan nem fogja ön beérni.


Ideje új perspektívából szemlélni a dolgokat, különös tekintettel az emberi kapcsolataidra és a kommunikációdra. Már gyűjtött adatokat több mint 376kulcsszavak. Heti horoszkóp június 11-től 17-ig: a Bika párra lelhet, a Rák jó pénzhez jut - Sok szépet hoz ez a napsütéses júniusi hét. Kleopátra az ókori világ egyik legérdekesebb uralkodója. Látogass el oldalunkra, olvasd el heti horoszkópo s tudd meg, mit üzennek neked a csillagok!


Nemeth agi horoszkop

Leginkább a kínai asztrológia Bíborcsillag ága áll hozzá közel, ezt tanulta, és gyakorolja éve. Emellett kedvenc témaköre a névelemzés, melyet egy különleges táblán készít el vendégei számára. A munkahelyeden sikereket könyvelhetsz el, akár előléptetésre is van esély. Számodra fontos az elismerés és a megbecsülés, bár nem vágysz mindenáron vezető szerepre. Válassz horoszkóp típus, csillagjegyet és olvasd el mit jósol horoszkópod.


Nők, akik a hatvan felett is stílusosak maradtak. Ha azt gondolo hogy egy bizonyos kor felett majd kötelességed lesz lecserélni a divatos ruhadarabokat otthonkára, akkor nagyon tévedsz. Szinte csak most kezdődött, de már a héten vége is a júniusnak - érkezik a tüzes, szenvedélyes július, azaz a nyár kellős közepe. A hónap utolsó napjai sok izgalmas eseményt tartogatnak. A héten leginkább a Vízöntők és Mérlegek mondhatják magukat szerencsésnek, de minden.


Nemeth agi horoszkop

Hírszolgáltatással, a nyilvánosság megőrzésével, a civilek segítésével, oknyomozással foglalkozik. Magyarország legnagyobb vidéki független online médiuma. Ha nincs éppen krízis az életedben, csak tudni szeretné.


A több éves tapasztalattal rendelkező asztrológus csapatunk szerint ebben az évben több célját is el fogja érni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések