2016. április 6., szerda

Bika csillagjegy mikor

Először is, ha lehet, nem harcol, nem áll szemben semmivel és senkivel. Igyekszik környezetével békében együtt élni, és ha nem kell attól tartania, hogy hátbatámadják, messzemenően tiszteletben tartja a másik embert. Részletes bemutatás, általános jellemzés mind a horoszkóp csillagjegynek. Mettől meddig tart egy horoszkóp csillagjegy ? Pontos táblázat, hogy mikor kezdődik és mikor végződik a csillagjegy horoszkópja. A Vénusz bolygó meghatározza az oltalma alatt álló csillagjegy , így a Bika emberi kapcsolatait is.


Kapcsolódó videók: Holdjegy, napjegy. Kitartó, céltudatos, hatalmas energiákkal, de ennek ellenére feltűnően nagy türelemmel és empátiával rendelkező személyiségjegyeket hordoz. A Bika a következőképpen működik: megismer valakit, megszokja és megszereti.


A Nyilas sokszor ismeretlen partner köré illúziót épít, és amit ez összetörik, vége a szép napoknak. A Bika nem szereti a kiszámíthatatlan és megbízhatatlan embereket, illetve az érzelmi hullámzást. Szerencsére a Bika minden jósága mellett szigorú szülő, aki mindig tudja mikor mit kell tennie, mennyit adnia. Munkaviszony, hivatás szempontjából a két Bika szülött jól összefér, hisz a föld elemű Bika sosem kockáztat, tettei következményeit mindig előre kiszámítja, mindent ellenőriz.


Bika - Bika munkaviszony és hivatás. Jusson is, maradjon is elv mellett a pénz, a biztonság a legfontosabb a Bikának. A hét elején kissé depressziós hangulatban lehet.


Azután történik valami, ami mondottan felrázza magát. Valakinek sikerül fényt vinnie az életébe, ezáltal jobb kedvre derül és újra képes lesz pozitívan látni a helyzetét. Minden jóra fordul, ami a családoddal, pároddal, és lakhelyeddel kapcsolatos. Ezt az időszakot azonban érdemes kihasználni arra, hogy megoldj régen elfeledett családi konfliktusokat is. Tökéletes összhangot tudnak kihozni a közös munkában, ami jó, hiszen egy párkapcsolatban gyakran közösen kell tenni a célokért.


Szép párként jelennek meg, bárhova is menjenek, mindenhol megnézik önöket, mert a külső jegyek alapján, Bika férfi és Ikrek nő szépen illenek egymáshoz. Gond csak a szexualitásnál. A Kos szeret hazudni, ha nem akar semmit csinálni.


Könnyen jönnek a szájára a hamis szavak, lelkifurdalása sincs miatta. Csak a saját érdekeit nézi. Nem könnyű kideríteni mikor hazudik.


Marsot, noha közülük való volt, az Olümposziak is utálták, kivéve Aphroditét, vagyis Vénuszt. A Bika szeretne hazudni, hogy lenyűgözze az ellenkező nemet. Szerelmüket a csillaghit és a naptár is jelzi, hiszen a Kos havát követő Bika ura a Vénusz. A Mars ura a Skorpiónak is, melyet a Mérleg előz meg, így a szerelmesek ősszel is találkoznak, hiszen a Mérleg ura is a Vénusz. Persze az sem mindegy, hogy milyen csillagjegy illik hozzád a legjobban egy kapcsolatban!


A Bika csillagjegyben született gyermeknél a gyermekkorban kapott előítéletekvagy a gyermekkorban nélkülözött dolgok végigkísérik egész életén. Ezeken már később sem lehet náluk változtatni. Nyugodt, nagy az önuralma, konzervatív, nagy az igazságérzete – ez jellemzi a Bikát. A Bika addig nem tud szerelembe esni, amíg nem bízik a másikban.


Bika csillagjegy mikor

Pont ezért, ha csalódás éri, nagyon hosszú időbe telik, mire kiheveri. A csillagjegy szülötte szuperhős, ugyanis mindig tudja, mikor van szükség arra, hogy megmentse a napot. Szerelem Jogosan érzi úgy, hogy megérdemelne egy kis figyelmet és kedveskedést, ajnározást a kedvesétől. Eddig általában ön volt az, aki a figyelmével elhalmozta.


Most azzal okozhatja neki a legnagyobb meglepetést, ha ezt nem kapja meg öntől automatikusan. Mert amit megkapunk, arra már nem vágyunk. Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára.


Bika csillagjegy mikor

Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít portfóliónk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések