2016. április 5., kedd

Házasság idézetek képekkel

Házasság idézetek képekkel

Gyönyörű idézetek házassági évfordulóra: “Mindig van a világon egy ember, aki a párjára vár, akár a sivatag, akár egy nagyváros közepén. Amikor pedig ezek az emberek találkoznak, és tekintetük egymásra talál, minden múlt és jövő teljesen elveszíti a jelentőségét, s csak az a pillanat és a hihetetlen bizonyosság. A nászajándékok egyik legszebb kiegészítői a gyönyörű idézetek , amelyeket a kísérőkártyára írunk.


Rengeteg ilyen idézet található akár könyvekben, akár képeslapokon és az internet is, és most összegyűjtöttük a legnépszerűbb darabokat! Szingli idézetek , idézetek a szingli életről filmekből, híres emberektől, íróktól, énekesektől. Házassági évfordulóra idézetek , versek az ajándék mellé. Az oldalon sütiket (cookie-kat) használunk egyes funkciók (úgy mint belépés vagy beállítások elmentése) biztosításához, valamint biztonsági okokból.


Sok-sok esztendeje egyszer korgó gyomorral, üres zsebbel virradtunk a hálaadás napjára. Kinyitottuk az ajtót, és egy férfi lépett be óriási élelmiszeres csomaggal, egy hatalmas pulykával, amihez még tepsit is mellékeltek. Szerelmes idézetek és SMS-ek minden mennyiségben!


Házasság idézetek képekkel

Küldj szerelmednek szerelmes üzenetet az oldalon keresztül! Idézetek - Adj hozzá te is, és gyűjtsd a kedvenceidet! Esküvői idézetek Hűségünk szárnyaló szabadság, két akarat szent szövetsége arra, hogy egymás felé szállva - vagy egymástól olykor elrebbenve is - elszakíthatatlan a szeretet köteléke.


Woody Allen idézetek képekkel az életről, halálról, szerelemről, házasságról, családról, barátságról, Vicces Woody Allen idézetek. Minden nő ismeri a tündérmesét: rátalálsz álmaid férfijára, megadsz neki mindent, amire csak vágyik, és ő örökké szeretni fog. Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidről. A pénz jobb, mint a szegénység, legalábbis anyagi szempontból. Sohasem lennék egy olyan klubnak a tagja, amelyik elfogadna engem.


Házasság idézetek képekkel

Kategória Házasság idézetek , Vicces idézetek Címkék Johann Wolfgang von Goethe Bármi történik is a házasságban, ne a gyermekünktől váljunk el! A legjobb idézetek pont ezt teszik veled. Ezek a hatásos idézetek annyira igazak, hogy garantáltan tetszeni fognak!


Ez az idézet válogatás tartalmazza a legjobb idézetek közül azt a 15-öt, amelyek bármikor a segítségedre lehetnek. Ha elromlik minden, ami megesik néha, ha utad csak a hegyre fel vezet a célba. Ha kevés, amit kapsz, de sokkal tartozol, ha úgy érzed a sok gond leterhel.


Caesar ingyenes képeslapküldője, melyben minden jelentős ünnep és családi, baráti esemény alkalmára lehet küldeni zenés képeslapot. Egyedi kivitelezés, animált és 3D formában is. Barátságról szóló idézetek képekkel Az igaz barát olyan, mint az egészség, csak akkor értékele mikor már elvesztetted.


A jó sors szerzi, a balsors próbára teszi a barátokat. Sosem lesznek barátai ha hibátlan embereket keresel. A barát az, aki megérti a múlta hisz a jövődben, és elfogad annak, aki vagy. Babaváró idézetek anyáknak „A szülés, gondolta Carl, nem csupán gyermeket eredményez.


Valakinek az édesanyja, gondolod róla. Paul McCartney megható titokba avat be bennünket! Ez az igaz szerelemről készült, megható fotó járja a világot Hugh Jackman megható vallomása feleségének a 22. Az egyetlen boldogság az életben szeretni, és szeretve lenni.


Ezt az összetartozást nem az dönti el, hogy miféle veszedelmes drámákat élnek át, nem is a templomi örök hűség Isten előtt - hanem az, hogy minden viszály ellenére a fejlettebb, érzékenyebb lélek felemeli-e boldogtalan, elvadult társát, avagy az húzza le őt a saját. A házasság Isten csodálatos ajándéka és gondoskodása az ember számára, amelyben a felek megtapasztalhatják a feltétel nélküli szeretet, a hűség és az őszinte megbocsátás. Kívánok neked szeretetet, erőt, hitet és bölcsességet, javakat és aranyat, elegendőt ahhoz, hogy segíthess másokon.


Nézd meg a szerelmes idézeteket képekkel. Amennyiben még nem tetted meg, most feliratkozhatsz heti hírlevelünkre, melyben elküldjük e-mail címedre, milyen új képeslapok, versek, idézetek , sms-ek kerültek a szerelmeslevel. Feliratkozás a hírlevélre!


A Biblia gyönyörű idézetei nem csak a vallásos emberekhez szólnak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések