2015. november 26., csütörtök

Sátras horgásztavak

Nagyon jol éreztük magunkat,mi nem csalodtunk. Zalaszentgrót és Zalabér között a városi strandtól kb. Horgászás lehetőség,halban gazdag tavacskák. Szivesen elmegyünk máskor is!


Pihenje ki fáradalmait családjával, barátaival az otthon kényelmével, Sárvár tőszomszédságában, a vidéki nyugalom hangulatában! A várostól percre, csendben és nyugalomban töltheti szabadságát. A tó medre -ban szikes, homokköves, -a enyhén iszapos, Nem akadós, a víz átlag mélysége m. A Pölöskei horgásztó évek óta a hazai és nemzetközi horgászturizmus cél állomása.


Rekordméretű pontyai és harcsái sok horgásztársunknak nyújtottak már felejthetetlen élményt. Az Ezersziget - horgásztó bemutatása: Az EZERSZIGET - HORGÁSZTÓ Budapesttől km-re (perc), Váctól km-re, a nógrád megyei NÉZSA településen található. Sátras kölcsönző akár vendégházzal ! Vállajuk szállítását, építését, bontását, rendezvényekre. Egy igazi szatócs bolt, ahol a lehetetlent azonnal megoldjuk, a csodára egy picit várni kell. Megközelíthetőség: Szigetvár után km-re Barcs felé, a 6-os úton haladva, Görösgál után közvetlenül, jobbra fordulva.


Innen mintegy km-es betonozott úton - Merenye falun keresztül - érhető el az utolsó elágazás, ahol jobbra fordulva már láthatóvá válik a tó. Akkori célunk az volt, hogy egy a megyei horgászhelyeket összegyűjtő weboldalt készítsünk, amely mind esztétikailag és tartalmilag a lehető legkomolyabb szintet képviselje. Kellemes, rendezett természeti környezetben van lehetőség céges vagy privát rendezvények, például esküvők lebonyolítására.


Palást nélkül hagyományos horgászernyőként használható. Tiszta iszap a tó alja. Természetese leszúró és rögzítő kötél is jár hozzá hogy még stabilabban tudjuk rögzíteni. A sátras ernyő, bojlis ernyő használata megengedett.


A rengeteg szúnyog miatt ez a rendelet nem könnyíti meg a több napig, éjjel-nappal horgászók életét, de a nagy hal reményében minden áldozatra késznek kell lenni. A fürdőhöz tartozik a közvetlen átjárással működő lakókocsis és sátras Thermál Camping. Az új korszerű vizesblokkban WC-k, hideg-meleg vizes zuhanyzók, mosdók található. A vendégek kényelmét jól felszerelt konyha biztosítja. Heddon Tad Polly Triaenodon obesus multiplik Vissi-holtág grinta rd orso sátras.


Teljes egészéből, levesszük a terhet a válladról ,csak mond el az igényeidet. Falusi disznó vágás ,rendezvények ,kultúrált környezet ,ipari mosogató ,szoba fürdőszoba,felszereit konyha. Közvetlen vízparti nyaralóban, saját stranddal, horgászhelyekkel, stégekkel, klímás apartmanok kiadók! KNOTS You Need to Know - How to tie knots that you will actually use. Jelenleg faházas horgászhelyünk és sátras horgászhelyünk van.


Faházaink összkomfortosak személyesek 30m2-es és 10mterasz. Felszereltségei WC, zuhanyzó,mosdó, felszerelt konyha, étkező asztal, tv, hűtő, szoba 2-heverővel. Akadós a terep de mindenhol meghorgászható. Az egész tó szélén nádfal húzódik. Az üdülési csekket napjainkban, az üdülési csekk széleskörű elterjedtsége okán, szinte valamennyi legális idegenforgalmi vállalkozás elfogadja.


A társaság területére érkező vendégeink, akik nem vásárolnak napijegyet, vagy nem rendelkeznek területi engedéllyel a vendég jegy megváltása után léphetnek be a társaság területére és vehetik igénybe szolgáltatásainkat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések