2015. november 26., csütörtök

Korkülönbség ha a nő idősebb

Működhet a kapcsolat év korkülönbséggel? Ha a nő az idősebb, akkor máris más a vélemény, pedig az anyáskodni szerető nő számára vonzó lehet a fiatalabb fiú, aki még élvezné a meghosszabbított kamaszkorát, felelősséget nem vállalva semmiért. Mi történik, ha a nő az idősebb ? This feature is not available right now.


Please try again later. Az idősebb férfi, fiatalabb nő párosítás hagyományosan elfogadottabb, hiszen régen is gyakran – év korkülönbség volt egy házaspár tagjai között, a fentebb említett tényezők miatt. Egy generációnyi különbség már jelenthet akadályt. Például, ha idősebb nő és fiatalabb férfi kezd kapcsolatot, akkor feltételezhetően egy dekoratív, korát meghazudtolóan csinos nőbe szeret bele a férfi.


Vajon meddig működhet nagy korkülönbséggel egy párkapcsolat, főleg akkor ha a nő idősebb. Kijelenthető tehát, hogy abban az esetben, ha a korkülönbség egy kapcsolatban a nő javára szól, annak jövőjét a kapcsolat stabilitása, a két fél együtt és közösen gondolkozása határozza meg, és nem az évek. Szerelemben nincs határ, engedd el a gátakat, és éld meg, aki lenni szeretnél! Ezért, ha a nőnek még lehet gyermeke vagy már mindkettejüknek van, nagyobb korkülönbség is elképzelhető problémák nélkül - legalábbis ezen a területen.


Korkülönbség ha a nő idősebb

Ha a nő éves, nyugodtan ismerkedhet akár éves férfival is, mert még tud gyermeket szülni később is, ha a kapcsolat komolyra fordul és összeházasodnak. Az idősebb nő hajlamos fiatalabb párjával is úgy bánni, akár egy gyerekkel. Ha egy “ idősebb ” Nő szerelmes egy fiatal férfibe, akkor a Nő maga is jóval fiatalabbnak látszik a korához képest.


A legjobb ránctalanító szert pedig az ÉLET találta fel és ez nem más mint az orgazmussal járó szenvedélyes szeretkezések. A Sugar Daddy kifejezésben is ott az apa szó, ahogy a Sugar Mommy-ban az anya – vagyis a Sugar világ rá is játszik erre a kvázi szülőhelyettesítő szereposztásra: az idősebb férfi, illetve érettebb nő valóban egyfajta védelmezői, nevelői funkciót tölthet be a női és férfi Sugar Babyk életében. A statisztikák szerint évről-évre emelkedik azon párok száma, ahol a nő vagy több évvel idősebb partnerénél. A változás hátterében a nemek közötti egyenlőség növekedése áll. A nehézségek és a környezet minden rosszindulata ellenére is jól működhetnek az idősebb nő -fiatalabb férfi vonzalmán alapuló kapcsolatok.


Korkülönbség ha a nő idősebb

Ideális esetben a korkülönbség kifejezetten lényegtelenné válik, és a feleket a másik egyénisége, a szeretetadása, illetve az érzelmek elfogadására való képessége érdekli. A nagy korkülönbség miatt a nő esetleges lebetegedése, ápolása vagy a férfihoz képest korai halála is egy olyan tényező, amivel nem árt számolni. Emellett nem árt felkészülni arra a lelki teherre sem, ami az emberek rosszallása miatt nehezedik a párokra, és ami hihetetlenül megviselhet egy ilyen kapcsolatot.


Sokszor mondják, hogy a szerelemben semmi sem számít, ennek ellenére a korkülönbséghez a mai napig fenntartásokkal állnak az emberek, pláne, ha a nő az idősebb fél – pedig egy ilyen kapcsolat is lehet működőképes, de nem árt odafigyelni bizonyos dolgokra. Egy fiatal nő számára nem csak az vonzó egy idősebb férfiben, hogy anyagi biztonságot kap. Ez a nyugalom fakadhat érzelmi biztonságból is. Amikor vagy akár éves korkülönbség van a pár tagjai között, akkor egyértelműen felmerülhet az apakomplexus, mint ok.


Rozs Erika, szexuálpszichológus beszélt arról, hogy számít-e a korkülönbség , és milyen k. Anyád lehetnék – amikor a nő sokkal idősebb egy párkapcsolatban Valljuk be alapvetően azt tartjuk “normálisnak”, amikor egy partnerkapcsolatban a férfi néhány évvel – mondjuk 4-évvel idősebb a párjánál. A köztük levő évnyi korkülönbség úgy tűnik jót tett Demi Moorenak, aki évről évre fiatalabbnak néz ki. A párnak a köztük lévő huszonnégy év korkülönbség miatt amúgy is kevesen jósoltak nagy jövőt, ennek ellenére a kapcsolatuk majd húsz évig tartott. Vajon mi az oka annak, ha egy fiatal nő nála jóval idősebb férfihoz vonzódik?


Talán a menekülés a felelősség elől? Nem hiszem, hogy olyan nagy szám lenne, hogy a pasim évvel idősebb nálam. Ha az ember már túl van a húszas évein, onnantól már szinte semmit nem számít a kor egy kapcsolatban, de tényleg semmit! A korkülönbség ellenére rengeteg közös témánk van és hasonló az életvitelünk is. Mi a még elfogadható korkülönbség férfi és nő között, ha a nő az idősebb ? Mi a véleményetek arról, ha a nő évvel fiatalabb a párjánál?


Mindenki véleménye érdekelne, férfi nő , fiús anyuka stb. Számít-e a korkülönbség , és ha igen, mennyi az ideális? Hirdetés Pár év különbség a javadra Kamaszkor tájékán sokat számít az a néhány év, ami egyikőtök javára billenti a mérleget, ugyanis ekkoriban a lányok kicsit gyorsabban érnek, ezért sokkal szívesebben választanak maguknak idősebb , tapasztaltabb párt. Ha működik közöttünk minden, ha közösek tudnak lenni a dolgaink, akkor nem számít a korkülönbség.


Esetleg annyi van, hogy egy hasonló korúval ennek nagyobb a valószínűsége. De messze nem annyira, mint amennyire ezen a kérdésen rugózni szokás.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések