2015. november 18., szerda

Szűz horoszkóp szerelem 2019

Szűz horoszkóp szerelem 2019

Szeretik, ha a rend veszi őket körül, mivel így képesek mindent precízen és professzionális módon megoldani. Az ön ötödik sorterületén, ami a romantikát helyezi előtérbe, áll a Szaturnusz, ez hozhat önnek egy idősebb partnert, de ön túlságosan sok problémát láthat ebben a kapcsolatban, úgy, hogy inkább visszautasíthatja, mert ennyi feladatot nem kíván felvállalni. A bensőségesebb légkör és a kölcsönös bizalom révén most újfajta élményekben, illetve talán még élvezetesebb és mélyebb együtt töltött pillanatokban.


Karrier: Jól indul az év, a főnökei elismerik az erőfeszítéseit, tavasszal fizetésemelésre számíthat. Júniusban külföldi munkalehetőséget kap, ez jelentős anyagi haszonnal kecsegteti. Augusztusban elérheti a vágyott a pozíciót, vagy anyagilag honorálják a szorgalmát a főnökei. Személyesen és Telefonon.


Ha ez a terület is működik, semmi nem állhat a boldog szerelmi életed útjába. Fizikai szinten főleg az ízületei és a gyomra okozhat kellemetlenséget, de a szezonális, megfázásos, felfázásos betegségekre is érzékeny lesz. Gondos, figyelmes, intelligens és pedáns Szűz. A hízelgés jól fog esni önnek, de összességében ön sem különbözik a többi embertől, ezért legyen óvatos, mert könnyen meglehet, hogy ártó szándék húzódik meg a kedves szavak mögött. Mit ígérnek a csillagok szerelem -fronton?


Szerelmi horoszkópunk egy kattintással elárulja. Tapasztalt asztrológusokból álló csapatunk kész megosztani Önnel minden ehhez kapcsolódó információt. A Merkúr uralma alatt álló jegy szülöttei szorgalmasak, őszinték és szeretik, ha rendben vannak a dolgaik. Disznó évében várható pozitív és negatív hatásokat is megismerheted. A tartós kapcsolatban élő Szűz egy szenvedélyekben, élvezetekben gazdag évnek nézhet elébe, amikor is sikerülhet kihoznia a maximumot a párjával töltött időből.


Ez a dolog valószínűleg egy negatív esemény elkerülése lesz, amit hajszál híján úszol meg. Sajnos lesz alkalom, amikor viszont kifejezetten szerencsétlennek érzed magad. Ugyanis tényleg megvalósulnak az álmaik, végre igazán azt érezhetik, hogy bejön számukra az élet, karrier, párkapcsolat és anyagiak tekintetében is. Az év második felében viszont egy békés, nyugodt, pozitív energiákkal áthatott periódus vár rájuk. Szűz : Szinte csak a kisujjadat kell megmozdítani, hogy a pénzt, illetve a sikert magadhoz vonzd.


Ha hitelre van szükséged vagy örökséggel, hagyatékkal kapcsolatos ügyeid vannak, akkor minden úgy mehet, mint a karikacsapás. Mérleg: Minden simán megy a mai napon, még akkor is, ha nehéz ügyeket kell rendezned. Ez az év számukra kifejezetten élvezetes lesz, már csak azért is, mert új dolgokat tanulhatnak, amik által gazdagabbá tehetik az életüket vagy akár a. Akár életed párját is megtalálhatod. Az összeillő csillagjegyek nagyon fontosak, hiszen a boldogság a tét.


Weboldalunkon írásos formában megtalálod a havi előjelzést. Alapból az élet több területén is pozitív változásokra számíthatnak. Végre a kemény munkájuk kifizetődik és előreléphetnek a karrierben és az anyagi helyzetükben egyaránt. A csillagok és a hold hatása a természetre és az emberi testre már régóta bebizonyosodott. Lehet pozitív és negatív is.


A havi horoszkóp segít megtudni. Témaköröket fed le: szerelem , karrier, pénz, munka, csalá egészség. Szaturnusz a bejelentkezési kovácsolt egy igazán trükkös szög a Neptunusz, a bolygó az álmok és illúziók.


KOS A szenvedély fogja meghatározni a mindennapjaidat. Ez a munkában akár jól is jöhet, mert olyan lelkesedéssel fogod végezni a dolgaidat, amire munkában is felfigyelnek. Jó esélyed van a héten arra, hogy elérd végre a hőn áhított bérelemelést.


Szűz horoszkóp szerelem 2019

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! Könnyen meglehet, hogy a mai napon családjával, kedvesével azon monfordírozna, ideje lenne kicsit gatyába rázni otthonukat, esetleg elvégezni néhány apróbb átalakítást, vagy lecserélni a jelenlegi bútorokat, dekorációt. Kos: Amennyiben szülő vagy, akkor gyermeked életében nem várt fordulat kezdődhet, talán olyan dolgokat sajátíthat, amelyek újak a számára, és olyan dologra is fény derülhet, amire korábban nagyon vigyáztál, és amelyre a titok jótékony homálya borult. Május szintén növeli a szerelem esélyeit, ekkor eljegyzésre, házasságra is sor kerülhet. Júniusban sok szabadságot igényel, mert a Mars belép a Vízöntő jegyébe.


Megjelent a Fanny magazin Horoszkóp különszáma! Hogy alakul a párkapcsolata, a karrierje, milyen lehetőségek bontakoznak ki ön előtt az új esztendőben?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések