2015. november 17., kedd

Szabolcsszatmárbereg megyei kormányhivatal élelmiszerláncbiztonsági és földművelésügyi főosztály

Agrár- és Vidékfejlesztést Támogató Főosztály 1. Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Normatív. Adatkezelési tájékoztatónkban megismerheti, hogyan gondoskodunk személyes adatai védelméről. Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, melynek biztosításához kérjük, kattintson az „Elfogadom” gombra. Easily share your publications and get them in front of Issuu’s. Az átszervezés célja az ügyfélbarát közigazgatás, gyorsabb ügyintézés, költségtakarékos működés megteremtése.


Szabolcsszatmárbereg megyei kormányhivatal élelmiszerláncbiztonsági és földművelésügyi főosztály

Fájdalommal és megtört szívvel tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy drága férjem, édesapánk és nagypapánk SZILÁDY FERENC életének 78. Csutora temető fedett ravatalozójában. Ismét itt a nitrát adatszolgáltatási időszak!


Mint ismeretes, a magánszemélyek háztartási igényeit meghaladó mértékben állattartást végző, valamint a nitrátérzékeny területeken növénytermesztést folytató gazdálkodóknak úgynevezett „nitrátjelentést” kell. Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal, Nébih. Ezek az osztályok a Székesfehérvári Járási Hivatal Agrárügyi Főosztálya szervezetében végzik tevékenységüket. Kiemelte, hogy legfontosabb cél a higiénia és a minőségi termék.


Szabolcsszatmárbereg megyei kormányhivatal élelmiszerláncbiztonsági és földművelésügyi főosztály

A kormányhivatalok a kormány általános hatáskörű területi államigazgatási szervei, székhelyük a megyeszékhelyeken, illetve a fővárosban van. A jogszabályoknak és a kormány döntéseinek megfelelően összehangolják és elősegítik a kormányzati feladatok területi szintű végrehajtását. A Tisza részvízgyűjtőjén található víztestek állapota nagymértékben függ Ukrajna, Románia, Szlovákia vízgazdálkodási gyakorlatától. Tolna Megyei Kormányhivatal.


Pest Megyei Kormányhivatal. Növény- és Talajvédelmi Főosztály. Astellas Pharma, a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara, a Magyar Kórházszövetség, valamint a négy hazai klinikai központ közös szervezésében idén negyedik alkalommal meghirdetett Astellas-díj – Az év egészségügyi. Másfél méter mély árokba hajtott egy személygépkocsi Kőröstetétlenen,lesodródott az útról és árokba hajtott egy személyautó a 441-es út 24-es kilométerénél, árokba hajtott egy gépkocsi a 311-es út 21-es kilométerénél, négy személyautó, kamion és egy kisteherautó ütközött össze az M1-es autópálya 26-os kilométerénél, árokba borult egy személyautó. Keress munkát az összes magyar állásportálról a Jooble weboldalán!


Ingyenes, gyors és kényelmes álláskeresés regisztráció nélkül. A fővárosi és megyei kormányhivatal mérésügyi és műszaki biztonsági hatóságainak műszaki-biztonsági munkakörben (felügyelő, referens, stb.) dolgozó munkatársai. Földművelésügyi és Erdőgazdálkodási Főosztály. A Magyar Érdemrend lovagkeresztje mm átmérőjű.


Kecskeméti és környéki friss hírek. A rendezvényt a Fejér Megyei Kormányhivatal Székesfehérvári Járási Hivatala Fogyasztóvédelmi Osztálya és a Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara mellett működő Fejér Megyei Békéltető Testület közösen szervezi. A térítésmentes rendezvényre minden érdekelt vállalkozót és érdeklődő magánszemélyt várunk. A zenei kompozíció is csak a hangszer közvetítésével juthat a fülekhez.


ZALAEGERSZEG Az internetes vásárlás veszélyeire, valamint a tudatos fogyasztói magatartás fontosságára hívja fel a figyelmet a black friday kapcsán dr. Molnár Sándor, a Zala Megyei Kormányhivatal Zalaegerszegi Járási Hivatal Műszaki Engedélyezési és Fogyasztóvédelmi Főosztály Fogyasztóvédelmi Osztályának vezetője. Kétnapos hatósági felkészítés zajlott.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések