2015. november 5., csütörtök

Letiltott a facebook 3 napra

Ma lépek be a facebookra és hát látom hogy letiltottak napra mert szerzői joggal védett tartalmat osztottam meg a szaros hálozatukon. Szóval azt nem szabad hogy megosztani szerzői joggal védett tartalmat de azt szabad hogy milliók adatait eladjak. Lásd a Cambridge Analytica.


Már a nevét sem merem ki írni. Ráadásul a hal sem eszik. Once your block is over, try to only message people and businesses you know. Letiltott felhasználói fiók visszaszerzése? Ha felfüggesztem a facebook profilomat, majd utána visszatérek, akkor eltűnik annak a tiltása, aki engem letiltott ? Moért tiltott le a facebook napra ? Még sosem volt ilyen ezt nem értem?


Valaki feltörte az oldalunkat és letiltott mint admin igy nem tudom 1 kezelni az oldalt. Ugy döntöttünk nem fogjuk használni megszüntetni nem tudom ,mert át vette az admin szerepkörét. Bocsi srácok, olyan szar a netem, mint ez az epizód és a facebook is letiltott napra egy profilképem miatt. Kinga jelezte felétek több hozzászólásban, hogy napra letiltott a facebook , mindent láttam csak éppen hozzá szólni nem tudtam semmihez.


Még bő két hét, és újra a cicás kontent lesz itt túlsúlyban. Ungár Péternek nem tudok kommentelni, mert letiltott már régen. Az ok: azon vélemény hangoztatása, hogy a trükkösen gyereket örökbefogadó homokos “pároktól” az államnak el kellene vennie a gyerekeket. Azaz egy vélemény, nem uszítás, erőszakra felhívás, gyűlöletbeszéd. A Who Deleted Me oldalon egy olyan szolgáltatás található, amellyel.


Consulta qué acciones realizaron las personas que la administran y publican contenido. Túl sok embert jelöl ismerősnek. Nem szabad egyszerre túl sok embert ismerősnek jelölni. A BKK, MÁV, Volán mind-mind a hányinger egy sajátos formája.


Letiltott a facebook 3 napra

Ha napi szinten használod valamelyiket, ez a videó kellemetlenül hasznos lehet a békés együttélé. Megérkezett a Lex Hadházy. Igazán megtisztelő, hogy Kocsis Máté és barátai a kedvemért ennyire megszigorítják a fegyelmi szabályokat – hathavi fizetésmegvonás é. A privát oldalamon tettem ki egy posztot Gyurcsánynéról, aki azt mondta, hogy a határon túli magyarok veszélyesek az országra. George Orwell forog a sírjában: mint ismeretes, 5facebook -oldalt és 2facebook -profilt távolított el a háttérhatalmat kiszolgáló, nemzetállam-ellenes, balliberális Kékoldal október második hetében, ennek áldozatául estek nagy nevű, több MILLIÓS követettségű alternatív hírforrás oldalak is, de az orosz állami. Adott egy felhasználó AD-ben, hozzá társítva egy e-mail cím az Exchange-ben.


A felhasználó napra letiltásra került. A nap alatt, a részére küldött levelek nem érkeztek meg a postafiókjába. A kérdés az, hogy ilyenkor a levelek elvesztek, vagy esetleg még előszedhetőek vmilyen. Teljes útzár az M3-ason „Nem spóroltam semmin! Szánalmas, de egyben rettentő káros is.


Letiltott a facebook 3 napra

A megoldás egy kölcsönfiók volt és egy új hálózati kártya megvásárlása. A Wifi hálózatok listáját görgesd túl és válaszd a Speciális beállításokat 4. A Forgalmi díjas kapcsolat résznél a csúszkát húzd a bekapcsolt állapotra. Megjegyzés: ha bármikor LAN-on keresztül (Ethernet kábellel) csatlakozol az internetre, akkor bizony elkezdi majd letölteni azokat a fránya frissítéseket.


Gábor bírósághoz fordult, és első fokon pert nyert az óriáscéggel szemben.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések