2015. november 27., péntek

15 Kerület eladó ház

Eladó házat keresel XV. Havonta több millióan választják az ingatlan. A telek 3nm, ebből cca 1nm amit a ház foglal el, a többi két részre van osztva egy sövénnyel, így a belső mendencés telekrész egy intim kert, míg a külső ház meletti részen, két autó számára udvari beálló került kialakításra, elektromos kapúval. A tetőtér beépítésre elő van készítve. Ezen az oldalon találja a legújabb eladó családi ház hirdetéseket Budapest XV.


Kérjen visszahívást a hirdetőtől az adatlapon található formon keresztül ingyenesen. Ingyenes hirdetések a Jófogás. Rákospalota eladó házak.


Ha eladná lakását vagy vásárolna a környéken, ingatlanértékesítőnk segít a megoldásban. Pestújhelyen generációs családi ház eladó , akár vállalkozásra is alkalmas! Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Szerencs utcában egy jó állapotú szobás házrész, kis udvarrésszel.


A ház külső - belső csinosítása még folyamatban van, azonban szélső lakás révén így is sok lehetőséget. A ház kívülről szigetelt, az udvaron fedett autóbeálló és melléképület található. Fűtés cirkóval megoldott. Az alsó szinten nappali, szoba,. Jöjjön el személyesen hozzánk, találjuk meg együtt Álmai otthonát.


A ház belső két szintes, a földszinten tágas amerikai konyhás nappali található és egy wc, az emeleten szoba, fürdő-wc, illetve egy 6nm-es. Ft, 3nm HA SZERETI A CSENDET, NYUGALM. Keressen a legfrissebb eladó lakások között Budapest XV. Ha megtalálta a kiszemelt lakást, írjon a hirdetőre, kérjen ingyenes visszahívást. A légszennyezés csökkentéséért, a klímavészhelyzet miatt Karácsony Gergely hosszú távon kitiltaná a rakpartokról a járműveket, középtávon pedig azt szeretné elérni, hogy hétvégén autómentes legyen a Duna mindkét partja - erről az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt a főpolgármester.


15 Kerület eladó ház

Az ingatlan 280m2-es lakó rész, haló szoba ,óriás nappali ,szauna és hobby szobákkal rendelkezik. A szuterén szinten található játékszobában. Ingatlanok Budapest 15.


Víz, villany van a lakásban gázvezeték pedig az ajtó előtt megy el, igény szerint beköthető. Szép gondozott füves udvar, jó lakóközösséggel. A lakáshoz tartozik egy saját. Késmárk utcában tulajdonostól eladó egy 35m2-es bútorozatlan, felújításra szoruló, első emeleti lakás.


15 Kerület eladó ház

A háztömb kitünő közös képviselettel rendelkezik, jól gazdálkodik. Polikarbonát tető eladó XV. Otthontérkép kínálatában!


Keresd meg térképen pár kattintással leendő otthono tudj meg mindent a környékről! Cégünk olyan minőségi eladó ingatlanokat kínál Budapesten, amelyek mind befektetési célra, mind saját otthonnak ideálisak lehetnek. Cégünk több mint éves tapasztalattal rendelkezik abban, hogy segítsen megtalálni ügyfeleinek az ideális ingatlant.


15 Kerület eladó ház

Iroda ingatlan kínálata. Ismerje meg eladó ingatlan kínálatunkat! MAGÁNSZEMÉLYTŐL eladó ingatlanok! Vásárolj ingatlanközvetítői segítsége nélkül! Hirdesd meg eladó lakáso eladó családi háza vagy üzleti ingatlanod INGYEN ott, ahol csak tulajdonosok hirdetései jelennek meg.


Budapesten, majd az elmúlt két évtizedben kiterjesztettük a tevékenységünket Budapest egészére, Pest-megyére, a Balaton és a Velencei tó környékére, és számos nagyvárosra, mely területeken közel 100. A felhasználói élmény növeléséhez, weboldalunk sütiket használ. A weboldal megfelelő működésének érdekében kérjük fogadja el a sütik használatát.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések