2015. november 17., kedd

Sóbarlang gyerekeknek

Budapest egyetlen, kifejezetten gyerekeknek készült sóbarlangja, a Széll Kálmán tér közvetlen közelében. Sóterápia, sóbarlang , sószoba, gyermekprogramok. A kristálysó ionizátorral olyan egyedülálló, kímélő klímát hoztunk létre, amelyet csak tenger mellett vagy sóbarlangban érezni. A barlang különleges terében olyan folyamatok játszódnak le, mintha a tibeti hegyek tiszta levegőjéhez jutnánk. Sóhomokozó gyerekeknek.


Sóbarlang gyerekeknek

A gyerekek részére kialakított „sóhomokozó” egy speciális terem, ahol a gyerekek játszva gyógyulhatnak, erősíthetik immunrendszerüket, fejleszthetik koncentrációs képességüket. Sóbarlang - sószoba a XVII kerület -ben kedvező áron. Megfázás és vírusos betegségek megelőzésére, immunrendszer erősítésére, asztmára, bronchitisre, krupp, és egyéb légúti problémák kezelésére. A sóbarlang-terápiák a légutak krónikus gyulladását csökkentik, megelőzve, illetve enyhítve a légúti tüneteket.


Kérjük, figyelj a rendre, tisztaságra. A játékokat terápia végén rakd össze, az elhasznált papírzsebkendőt az előtérben lévő szemetesbe helyezd el. Természetes úton segítjük Önt és gyermekét, akár enyhe (orrfolyás, köhögés), akár súlyosabb (hurut, gyulladás) légúti betegsége van. A sóbarlang levegője segít a köhögés csillapításában, jótékony hatással van számos légúti és más egészségügyi problémára.


Sóbarlang gyerekeknek

A sóterápia gyermekeknél és felnőtteknél is. Vírusos, bakteriális fertőzés vagy allergia esetén a nyálkahártya váladékossá válik és megduzzad. A sószobában a porlasztott apró sószemcsék belélegezve beletapadnak a légúti váladékba és hígító hatást váltanak ki. Gyerekeknek fél éves kortól ajánlott. Orvosilag bizonyított, hogy a rendszeresen sóbarlangba járó gyerekek ritkábban betegszenek meg, és hamarabb gyógyulnak.


Kis vendégeinket homokozó (somokozó) játékkal, mesekönyvekkel, építő kockákkal várjuk. A gyermekek a sóhomokozóban, játszva gyógyulhatnak. Salaura partnerek A megrendelés menete és feltételei Salaura - Minden jog fenntartva!


Az antibiotikum szedése akut megbetegedésnek minősül, így akkor az otthoni sóterápiát alkalmazhatjuk, sóbarlang használata nem javasolt. Be kell-e jelentkezni önökhöz? Bejelentkezés szükséges, hogy a torlódást elkerüljük és a felnőtt relaxációs programot a gyerek programoktól el tudjuk különíteni. Légcsőhurut, asztma, allergia és más légúti betegségek kezelése.


A sóbarlang pont ilyen vírusmentes, pihenő övezetet jelent minden felfrissülni vágyó számára. Segítségével számtalan betegség eredményesen kezelhető, vagy hatékonyan megelőzhetők olyan kínzó mindennapos problémák is, mint például. FELNŐTT ÉS GYEREK PROGRAMOK – jóga, masszázs, meditáció, mesejáték.


KEDVEZMÉNYES NAPOK – kuponok, sóbarlang bérlet akciók. SÓ TERMÉKEK – étkezési sók nagy választékban, fürdő sók, sópárnák, sólámpák, sómécsesek. KÖNNYŰ MEGKÖZELÍTÉS ÉS PARKOLÁSI LEHETŐSÉG – ingyenes parkoló a sóbarlang előtt. Kalászi sóbarlang bérlet és egyszeri belépőjegy árak. Ceragem kombinált bérletek, masszázs lehetőségek.


Minden alkalmas bérlethez ajándék alkalmat adunk! A sóbarlang kúrái nem csak beteg, hanem az egészséges személy számára is ajánlottak. A hatásos, gyógyszermentes gyógyulás és az egészség megőrzése is folyamatos napirendi pont az Albertfalvi Sókunyhóban. Meleg sópárna középfülgyulladás, vesetáji fájdalmak, máj-, és epepanaszok, izületi fájdalmak, hátfájás esetén használható.


Sóbarlang gyerekeknek

A gyerekeknek külön helyiséget – „Sótaposót – alakítottak ki, ahol sógranulátummal sómokozhatnak, játék közben pedig észrevétlenül gyógyulhatnak. Vedd igénybe a sóbarlang nyújtotta kúra lehetőségeket, hogy egészségben, jó közérzettel éld az életed! Milyen betegségek esetén alkalmazható a sóterápia? A száraz-sóterápiás eljárás legnagyobb előnye a nedves terápiával szemben, hogy a só részecskék nem telítődnek nedvességgel, így nem akadnak el a felső légutak nyálkahártyáján, ezért a tüdő legtávolabbi részéhez, a hörgőkig is eljutnak. Utcai cipőben nem lehet bemenni, gyerekeknek vastagabb zoknit vagy váltócipőt érdemes hozni, felnőtteknek tudunk papucsot vagy lábzsákot biztosítani.


A sóhomokozóban étel és ital fogyasztása nem megengedett. Sobarlang - gyerekeknek. Gyorslinkek: sótégla, sómécses, himalája sótégla, sólámpa, parajdi sótégla, sóbarlang , sóbarlang - sószoba bővebben, sópárna gyerekeknek , design só óra ÁSZF Adatkezelési tájékoztató (GDPR) Online promóció részvételi és játékszabályzata Cookie használatáról információ Vásárlási és Szállítási.


Sóbútorok, melyek jó levegőt, nyugalmat és energiát adnak otthonunknak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések