2015. november 13., péntek

Mikor hazudik a nő

Na persze a profi hazugok nagyon is jól tudják ezt, és ilyenkor még mélyebb, édesebb, odaadóbb hangon szólalnak meg. Hogy egy nő szimmetrikus – vagy kemény – férfihoz vonzódik-e, a menstruációs ciklus szerint is ingadozhat. Egy skóciai felmérés azt mutatta, hogy a nőket a ciklusuk is befolyásolja abban, hogy melyik férfiarc tetszik nekik. Miért hazudnak a férfiak?


Mikor hazudik a nő

Mikor hazudnak a férfiak? Titkos Tanácsok Nőknek. Sajnálom, de elolvastam az összes cikket a „férfi hazudik ” témában és két verzió van. Ipari bulvárgyártmány az egész.


Egy olyan nő írta, aki csúnyán benézett egy trógert, majd év alatt feldolgozta a helyzetet, most pedig próbálja összerakni a „naaagy nőiesség felismeréseit” és mivel azt hiszi. Ha valaki a szájához vagy az orrához érinti a kezét, a szemét dörgöli, a fülét húzgálja, a nyakát vakargatja, ujjaival a szája körül matat, vagy az orrát birizgálja, abból még nem következik, hogy hazudik , csupán olyasmi játszódik le az agyában, amiről nem akar beszélni. Uram, kérdezném tőle, ön tudja, hogy mikor hazudik , vagy nem tudja? Van lelkiismeret furdalása, ha tudja, vagy ez munkaköri kötelessége nem tudni. Kováccsal való beszélgetést.


Mindenkinek másra van szüksége: van, aki egy egyéjszakás kalandtól új erőre kap, és ismét magabiztosnak, vonzónak érzi magát. Aki hazudik és tetteti a mosolyt, csak a szája görbül mosolyra, a szeme, az arca nem (a homlokizmai nem húzódnak le, az orra nem ráncolódik össze a mosolyban). Aki hazudik , gyakrabban védekezik, aki igazat mon gyorsabban megy át egy-egy ‘vallatás’ során át támadóba. Ha valaki nem kapja meg a kellő szeretetet egy kapcsolatban, csak idő és vérmérséklet kérdése, mikor kezd új hódításba. Megtudhatod belőle, hogy a párkapcsolatokban.


A tiszaeszlári vérvád-ügyet nagy eséllyel provokatív célból dobták be mostanában a köztudatba (a zsidó gyökerű háttérhatalomnak Tervei vannak, amihez antiszemita hangulatkeltés kell) azonban ez nagyon hasznosan szemlélteti világunk orwelli. Az elsöprő sikerű Testbeszéd írója és társszerzője - egyben felesége - három évtizede keresik a választ, vajon miért van az, hogy a nemek közti szakadék, félreértés, konfliktus a 21. Csodálkoztam, mert nekem nő létemre fél fogamra nem elég, aztán kiderült az igazság, mikor itthon is megkóstolta. Hozzáteszem, nekem egy kapcsolatom azért ment tönkre, mert mindig megmondtam az exemnek, hogy mi az ami nem oké.


Ebbe ő belefáradt, azt mondta, hogy engem nem lehet így boldoggá tenni, és lelépett. Ennek ellenére kitartok amellett, hogy hazudni hülyeség. A nő a bal oldalon látható csinos, türkiz színű ruhát rendelte, helyette azonban valami egészen mást kapott. A megérkezett dressz gyűrött volt, az árnyalat és a fazon se stimmelt, ráadásul borzalmasan állt Stephanie-nak.


Ez arra vezethető vissza, hogy aki hazudik , nem akar a másik ember szemébe nézni. A férfiak ilyenkor általában erősen dörzsölik a szemüket, sőt, aka aki még félre is néz. Ha markolássza, fogdossa a fülcimpáját, már le is bukott a pasi, hogy át akart vágni. Adám és Éva ősviszálya idején. A Kos szeret hazudni, ha nem akar semmit csinálni.


Könnyen jönnek a szájára a hamis szavak, lelkifurdalása sincs miatta. Csak a saját érdekeit nézi. Nem könnyű kideríteni mikor hazudik. A Bika szeretne hazudni, hogy lenyűgözze az ellenkező nemet. Nincs az az ember, aki képes volna hazudni, vagy eltitkolni az érzéseit úgy, hogy közben a másik szemébe néz.


Még akkor is, ha ez a szerelem lehetetlennek tűnik, és a legrosszabb helyen, a legrosszabb időben tör a felszínre. Nyilvánvaló, hogy ég és föld a különbség a kettő között, persze technikailag is, de ami még fontosabb: abból a szempontból is, hogy ki mire gondol közben.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések