2015. november 23., hétfő

Oroszlan ferfi ezt gondolja

Az Oroszlán férfi ezt gondolja (és ezt teszi)! A KOS férfi ezt gondolja (és ezt teszi) A Kos férfi kitűnik a tömegből, magabiztosan jelenik meg a társaságban, és ragaszkodik ahhoz, hogy minden az ő elképzelése alapján történjen. Ellentmondást nem tűr, sem barátságban, sem párkapcsolatban, sem munkában. A Mérleg férfi ezt gondolja (és ezt teszi)!


Gyakran nevezik a zodiákus legkiegyensúlyozottabb jegyének a mérleget, de ez nem felel meg mindig a valóságnak. Nyilas férfi ezt gondolja (és ezt teszi)! A Nyilasról sokan tudják, hogy trófea gyűjtő, de azt már kevesebben hallották, hogy ő ezzel nem szeret kérkedni. A trófeákat a magángyűjteményében őrzi, és nem szereti, ha sokan tudnak a hódításairól.


A BAK férfi ezt gondolja (és ezt teszi)! Egy kívülállónak úgy tűnhet, hogy a Bak férfi belső nyugalmából kizökkenthetetlen, körüllengi őt a béke és a megfontoltság harmóniája, ezért sokan úgy vélik, ismerik őt, és pontosan tudják, mire gondol. Fejedelmi magatartása és gesztusai meg is szerzik számára ezt az örömét.


Bár nagyhangú és mindig jókat nevet, nem szószátyár. Sosem hamis, sem magaviseletben sem tetteiben. Ami mégis élhetővé, sőt fantasztikus utazássá teheti ezt a kapcsolatot, hogy az Oroszlán megtanítja a Skorpiót örülni az életnek, élvezni a kalandokat, miként a Skorpió megtanítja az Oroszlánt arra, hogy bár a nagyságához és utánozhatatlanságához nem fér semmi kétség, mégis kell hogy tartson önvizsgálatot.


Biztosan volt már legalább egy, de talán egy tucat alkalom is, amikor elgondolkodtál rajta, hogy mire is gondol a pasi amikor szeretkeztek. A kérdést boncolgatja a capitalfm. Ezeken jár tehát a pasi esze az ágyban. Kapcsolatuk azonban hamar megmutatja a másik arcát is. A Skorpió ugyanis roppant féltékeny tud lenni, aki legszívesebben kisajátítaná napfényes párját, ám az Oroszlán ezt nem bírja elviseli, neki szabadságra van szüksége.


A Skorpió lelke egyre inkább besötétedik, míg az Oroszlán a napfényre vágyik mellőle. A párok összeillőségét mutatja meg. Nincs jelentősége annak, hogy a barátok-barátnok egymással való kapcsolatukra kíváncsiak, vagy szerelmes párok vizsgálják, mit is írnak nekik a csillagok. Az olasz férfi kimondta az igazságot: ezt gondolja a magyar nőkről Hirdetés A jó­képű olasz férfiak min­den nő fan­tá­zi­á­ját meg­moz­gat­ják.


A párkapcsolat terén mély és biztos érzelmi kötelékre vágynak, és bármit megtesznek annak érdekében, hogy a partnerüket boldognak lássák. Rendkívül hűségesek és törődőek, de ezt el is várják a társuktól is. Akikkel a legjobban talál a szó: Rák, Skorpió. Párkapcsolatra a legalkalmasabb: Szűz.


A Nap hatása alatt álló Oroszlán szülötte, miként az élet bármily területén, a szerelemben is a legjobbat várja el. Ezt gondolja , amikor először látja a puncid. Mintha lehetne ott bármi más. Persze, a második köldöke.


Bocsánat, nem vagyok vicces. Megjelenése folytán uralja a környezetét. Kokett és szeret folyton a figyelem középpontjában lenni.


Oroszlan ferfi ezt gondolja

A Kos azonban beleeshet abba a hibába, hogy azt gondolja , teljesen megkapta és magáévá tette már a Vízöntőt, pedig ez nem ennyire egyszerű feladat. Elvárja, hogy mindig csodálja és kívánja mindenki. A Vízöntőhöz ész és intellektus kell, főként ezen az úton lehet hozzájuk igazán közel kerülni.


Amikor a Hold a Rák jegyében jár, a lelkünk kerül a középpontba: érzékenyebbek és labilisabbak vagyunk. Ezekben a napokban, ha tehetjük, nem szívesen mozdulunk ki a biztonságot jelentő otthonunkból, inkább azokkal töltjük az időnk nagy részét, akik érzelmileg a legközelebb állnak hozzánk. A vonzerő ugyan nagy egymás iránt, ám sokszor ellentétes a két jegy értékrendje. A Kos szereti a Mérleg kiegyensúlyozottságát, racionalizmusát, harmonikusságát, báját.


Kos hajlamos túlzásokba esni és túl heves, ezt pedig a Mérleg már nehezen tudja egyensúlyba hozni a párkapcsolatban.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések