2015. november 26., csütörtök

Bolondokháza viccek

Bolondokháza viccek

Megnevettet és lefáraszt - ez a viccek kuriózuma, a favicc! Neke ez a legtutibb anyag, amit kínálhat neked a viccszakma! Persze ha van érzéked hozzá.


A favicc más, mint a többi vicc : a szójátékok és helyzetkomikumok melegágya! Hangolódj rá és hahotázz nagyokat rajtuk! Bolondok haza viccek , pszichiater viccek. A bolondokháza büfése kétségbeesve megy a főorvoshoz panasz. Amióta beengedik az ápoltakat a büfébe, mindegyik a kávé után megeszi a csészét is.


Amióta megengedte a bolondoknak, hogy ők is ihatnak kávét a büfében, azóta nem győzök új csészéket venni! Látja, hogy az egyik a. A(z) Hofi - Cigány vicc című videót BZmot2nevű felhasználó töltötte fel a(z) vicces kategóriába. Az új beteg Napóleonnak képzeli magát, s nekünk már van egy Napóleonunk. Van egy ötletem, főnök!


Zárjuk össze őket, s akkor majd rájönnek, milyen zavaró egy helyen két Napóleon. Az igazgatónak tetszik az ötlet, összezárja a két beteget. Ha már itt tartunk észre vettétek hogy sose ugatunk itt egymással? Hát persze hiszen ez egy vicces oldal. Ahol minden poénra veszünk!


Kiderül, hogy minden kérdésben éppen ellenkező nézeteket vallanak. Vicc - vicc , szonda, bolondokháza , diliház. Egy hölgy rettegésben tartotta a dilihazat. Olyan gyorsan száguldozott a szobák között a motoros kerekesszékével, hogy bedolt a kanyarban.


Bolondokháza viccek

A nagyapa megkérdezi az unokáját: - Kisfiam, hogy hívják azt a németet, aki eldugja a dolgaimat? Alzheimer, nagyapa, Alzheimer! FUN24: A legjobb vicces videók, GIF-ek és mémek.


Megkérdi a fűrészelőtől: - Maguk mit csinálnak? Doktor úr, én épp az asztalt akarom ketté fűrészelni. Vizitet tartanak a bolondokháza parkjában. A főorvos egyszer csak arra lesz figyelmes, hogy az egyik ápolt felkúszik a villanyoszlopra, és rajzszöggel egy cédulát tűz a tetejére.


Aztán lekúszik, leül, s nézi, hogy társai sorban felmásznak az oszlopra, elolvassák a feliratot, egyetértően bólogatnak, majd le. Mi a különbség a bolondokháza és a rendôrség között? Az egyik lehajol és felvesz valamit. Néz találtam egy ötvenest.


Ki látott már olyan ötvenest, amin az 5-ös után három nulla van. Melyik az a vicc , amin nem bírtad abbahagyni a nevetést annyira tetszett? Két rendőr beszélget: - Képzel a sógorom meghalt epilepsziában.


Rendőr fia a papának: - Apu, annyira fázom.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések