2015. november 30., hétfő

Ingyenes esti okj képzések budapest 2019

A második szakmát is ingyen lehet megszeezni? Igen, de vannak plusz feltételek. Erről a Budapesti Komplex Szakképzési Centrum saját oldalán például így ír: a második szakképesítés abban az esetben szerezhető meg ingyenesen, ha a jelentkező a felnőttoktatás esti munkarendjében költségvetési támogatásban részesített szakképesítést választ a megfelelő iskolában. Az ingyenes OKJ -s képzések iskolarendszerűek, ezért diákigazolványt igényelhetnek a tanulók. A képzések vagy tanév alatt végezhetőek el.


Nappali tagozaton nappalis, esti tagozaton estis diákigazolványt. Jelenleg nem tudsz az ingyenes képzésekre jelentkezni, mert lejárt a jelentkezési határidő, vagy beteltek a helyek. Jelenleg csak fizetős OKJ -s képzéseket és tanfolyamokat tudunk ajánlani Budapesten , és további városban. Ingyenes OKJ -s képzésre jelentkeznétek? A döntés előtt érdemes tisztában lenni azzal, pontosan milyen képzések elvégzését finanszírozza az állam.


OKJ -s képzés közül tudsz nálunk választani, elsősorban kereskedelmi, logisztikai, pénzügyi, turisztikai és informatikai területen. Szakmai érvényesülésed annyira fontos nekünk, hogy az ingyenes OKJ -s szakképzés mellett megajándékozunk egy 1órás ingyenes nyelvtanfolyammal is. Találd meg a hozzád illő tanfolyamot, jelentkezz most!


Várjuk azokat a fiatalokat, akiknek még nincs határozott elképzelésük a jövőjükről. Nyerj időt és szerezz esélyt jövőbeli elképzeléseid megvalósításához. Az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) közleménye szerint az OKJ -s képzések átalakításának célja a szakképzés további erősítése és a munkaerőpiachoz való jobb igazodás. OKJ -s szakképesítést csak nappali vagy esti tagozaton, szakképző iskolában lehet majd megszerezni.


Schola Europa Akadémia, tandíjmentes érettségi utáni képzések. Az intézmény a pedagógiai és szociális szakmák, a vizuális képkultúra és médiaismeret, valamint az informatika, a sport és a művészetek területein kínál szakképzéseket. Az iskola tanárai kitűnő szakemberek, akik mögött kiemelkedő szakmai tapasztalat áll. Mindent megtesznek azért, hogy diákjaikat a képzés sikeres elvégzésén túl a munkaerőpiacon való hatékony elhelyezkedésre is felkészítsék. Choose the best fare and route option to Budapest.


Ingyenes esti okj képzések budapest 2019

A nappali ingyenes budapesti OKJ -s Női szabó képzéshez csak alapfokú iskolai végzettség szükséges, és nincs felvételi vizsga. Az ingyenes nappali Női szabó képzés során szakképzett, a szakmában jártas oktatóktól tanulhatod meg a Női szabó pályához szükséges ismereteket. Amint ígértem, elindult a jelentkezés az esti és nappali képzésre. A Jelentkezési lapokat elektronikusan, (e-mailban) illetve postán várjuk.


BVHSZC Bókay János Szakgimnáziuma oldalán a nyitólapon alul találjátok. Sajnos a linket nem engedte bemásolni a rendszer. Iskolánk modern infrastruktúrá val, képzett oktatókkal és több mint 7db korszerű számítógép ből álló IT környezettel várja azokat, akik a legmagasabb szintű.


Ingyenes esti okj képzések budapest 2019

OKJ képzések év tapasztalatával azoknak, akik sikeres karrierre vágynak. Csak a legjobb oktatókkal dolgozunk, aki maguk is gyakorolják a szakmát. Itt az OKJ Akadémiánál nem csak a bizonyítványt szerzed meg, az elméleti ismeretek mellé gyakorlati tudás t is adunk. Egyéb képzéseket keresel? A vendéglátóipari szakmacsoport, a cukrász, a pincér és a szakács szakma az utóbbi években is népszerű képzési formák és szakmák.


Nem véletlenül, hiszen egy folyamatosan fejlődő ágazatról és egyre bővülő hazai és uniós munkaerőpiacról van szó. Logisztikai és szállítm. OKTÁV, képzés, tanfolyam, felnőttképzés, szakképzés.


Ingyenes esti okj képzések budapest 2019

Megjelent és a közeljövőben életbe lép az új OKJ , amely a jelenleginél sokkal kevesebb szakmát tartalmaz, és amely szerint szakmát a felnőttek is kizárólag iskolarendszerben tanulhatnak majd.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések