2015. november 19., csütörtök

Rák nő

A Rák asszony ugyanis az eszményi szerelmet többre becsüli a szexualitásnál és épp e félénk viselkedés, a Rák nő folytonos zavara az, ami felkelti a férfiak vágyát. Rák férfi és Bak nő kapcsolata. A Hold befolyása alatt álló Rák csillagjegyben született férfi lelkiállapota sűrűn változó, a holdfázisoknak megfelelően különböző szakaszokon megy át. A Rák nem sajnál időt, energiát és sokszor pénzt fektetni abba, hogy családjával és barátaival nagylelkűen bánjon.


Rák nő

Mivel ez a fajta érzelmes hozzáállás az Oroszlánra is jellemző, ezért jól megérthetik egymást – kapcsolatuk barátságból könnyen szerelembe fordulhat. Szenvedélyes, gyöngé aki idejéből, szeretetéből sokat áldoz családjára, ám cserébe viszont is elvárja ugyanezt. Rák nő és Vízöntő férfi kapcsolata A Hold uralta Rák nő szelí megértő társ, csak kissé túl szomorú és szeszélyes, váltakozó hangulatú, mint a holdfázisok. A Vízöntőt Szaturnusz bolygó uralja, másodbolygója az Uránusz. A Rák még egy másik Rák számára is örök rejtély marad.


Az állandó sértődés, elvonulás, ami mindkettőtökre jellemző, nem hoz közelebb benneteket egymáshoz. Ne a bezárkózás legyen az első, ami eszetekbe jut, ha valami nem pontosan az elképzelésetek szerint alakul. Mindez a rák állat magatartásában, külsejében is felismerhető: a rák lassan, óvatosan mozog, akadálynál meghökken.


Rák nő

Vízben él, mely az asztrológiában is a Rák eleme, mely a mély érzéseket, a belső világ, a lelkület alakulását jelképezi. Vissza a szerelmi horoszkóp címlapjára Pozitívumok. A párok összeillőségét mutatja meg. Nincs jelentősége annak, hogy a barátok-barátnok egymással való kapcsolatukra kíváncsiak, vagy szerelmes párok vizsgálják, mit is írnak nekik a csillagok.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít portfóliónk. A Rák csillagjegyben született nő sokkal többre tartja a hosszú, érzelmeken alapuló kapcsolatot, a rövid távú kalandoktól idegenkedik. Romantikus természetű nő , aki szereti, ha szép szavakkal udvarolnak neki. A meghitt és biztonságot nyújtó kapcsolaton belül is első helyen áll a Rák nő életében a családja.


Rák nő

Rák – Oroszlán: Ha a nő a Rák , és a férfi az Oroszlán, akkor jó. A Rák nőies típus , az Oroszlán meg férfias, ebben a kapcsoltban a helyén vannak a szerepek, és a Rák még véletlenül sem akarja viselni a nadrágot. A rák nő őszinte és hűséges társ. A legháziasabb nő , imád főzni, takarítani, rendet tartani. Csak az a férfi tudja igazán meghódítani, aki nem rohanja le, hanem kitartóan udvarol neki, és erős, őszinte vágyat érez arra, hogy megfejtse belső világát.


A Rák szexuális életét befolyásolja, hogy esténként hogyan jönnek ki egymással, és ha van veszekedés vagy más kellemetlenség, akkor a Rák nem fog szeretkezni a Bikával ha ilyenekből sok fordul elő, akkor egy falat épít kettőjük között. A Rák igazi otthonteremtő típus, gondoskodó védőszárnyait az Ikrek egy ideig élvezi is, később azonban már úgy érzi, túl sok kötöttséggel jár számára ez a kapcsolat, és szívesebben menne a maga feje után. A Rák szeretne mindenről tudni, mindenhol ott lenni, mindenbe beleszólni, ez pedig nem az Ikrek zsánere.


Amikor a hős a Hüdrával küzdött, Héra egy hatalmas rákot küldött, hogy harapdálja Héraklész bokáját. Iolaosz) azonban agyonütötte a rákot, amit ezután Héra az égre helyezett. Kerülendő partner: a kedves Rák és a nyugodt Skorpió a lassú csábítás mesterei, hozzájuk a Nyilas nő túlságosan türelmetlen. A lusta Halak szereti, ha irányítják – a Nyilas nő egy darabig élvezi a tanárszerepet, de hamar megunja (partnerét is).


Válaszd ki, hogy melyik jegyben születtél te és melyikben született a kedvesed! Kérjük, hogy az alábbi űrlapon add meg adataidat, amelyek alapján elkészítjük párkapcsolat elemzéseteket. Szexhoroszkóp: melyik csillagjegy milyen az ágyban? Horoszkópunk segít, hogy megtud ki az a férfi, akivel a legforróbb és legjobb lehet a szex.


Azt is eláruljuk, melyik jegyet hogyan csábíthatod el.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések