2015. november 20., péntek

Bika horoszkóp ideje

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít portfóliónk. Részletes bemutatás, általános jellemzés mind a horoszkóp csillagjegynek. Mettől meddig tart egy horoszkóp csillagjegy?


Pontos táblázat, hogy mikor kezdődik és mikor végződik a csillagjegy horoszkópja. A horoszkóp szerint a tavaszi hónapok igen felélénkítik az érzékeit. Ebben az időszakban, amikor minden virágba borul, az Ön érzelmei is nagyon erősek lesznek. Mikortól meddig van a kos, bika , ikrek, rák, oroszlán, szűz, mérleg, skorpió, nyilas, bak, vízöntő, halak horoszkóp jegyek ideje ? Melyik hónap, hanyadikától, melyik hónap hanyadik napjáig vannak a csillagászati horoszkópjegyek?


Mutatjuk, csak lapozz bele! A tűz és a féltékenység színe. Viszont hűséggel, megbízhatósággal és türelemmel jutalmazza a partnerét. A Bika színe a vérnarancs.


Vonzó: a Bak kékeslilája. A Bak karriervágya jól kiegészíti a Bika temperamentumát. A Nyilas jegyében haladó Hold mottója: optimizmus, lelkesedés, felfedezői hajlam.


A Nyilas Hold kedvez a külföldi utazásoknak, a külföldiekkel kialakított kapcsolatoknak, és bárhol is jársz a világban, mindenhol otthonosan mozogsz. Pedig jobban tenné, ha nem vinne mindent haza, és nem zúdítaná minden baját egyenesen a kedvese nyakába. Neki is megvan a maga gondja, és ön azt ráadásul nem is akarja meghallani. Jól teszi, ha kisebb kitérő, egy séta után tér csak haza, ami alatt lesz ideje elereszteni amit feledni jobb. Az új esztendő egy új fejezetet hoz el számodra, amelyben végre hátrahagyhatod a szenvedést, a bánatot és a fájdalmat és végre békességre lelhetsz.


Bika – napi horoszkóp Lehet, hogy ma a szokásos magabiztos fellépésed némileg csorbát szenved egy váratlan esemény miatt, de nem szabad hagyno hogy ez kibillentsen az egyensúlyodból. Bármi is történt, ez ég nem ok arra, hogy körülötted alapvetően megváltozzanak a dolgok. Bár lehet, hogy eleinte meglehetõsen nagy szerelmi válságnak ítélheti meg a jelenlegi helyzetet, ám, ahogy egyre többet töri a fejét a dolgon, hamar rájöhet, hogy ez csak egy nagy hûhó a semmiért. Elgondolkozol a hosszú távú terveiden a mai napon, különösen akkor, ha az anyagiak kerülnek terítékre. Ne akarj új terveket kiötölni addig, amíg még vannak befejezetlen ügyeid.


Párkapcsolati terén ideje újra megnyitnod a szívedet. Erős és makacs, viszont praktikus és határozott. A május szintén intellektuális szempontból lesz fontos.


A sikertelen szituációkat általában személyes kudarcként éli meg, de ebben a hónapban megvilágosodik ön előtt, hogy ennek nem feltétlenül kell minden esetben így történnie. Bika horoszkóp : Ez a megfontoltság ideje. Rendezze gondolatait és tegye az elmaradt teendőit fontossági sorrendbe, majd végezze el azokat. Minden adottsággal rendelkezik, ami elvezeti a céljához. Kitartó, céltudatos, hatalmas energiákkal, de ennek ellenére feltűnően nagy türelemmel és empátiával rendelkező személyiségjegyeket hordoz.


Szeptember – Október 23. A Mérleg jellemző tulajdonságai:A Mérleg típusú ember igényli a kapcsolatot, de alapvetően meghatározza őt az a szituáció, az a környezet, amelyben van. Bika – napi horoszkóp Ha valamilyen változást vinnél bele az életedbe, legen az egy rossz szokás megváltoztatása, vagy éppen egy új kialakítása, akkor ma van az erre alkalmas napod. Ha egy diétát mindig „holnaptól” szoktál kezdeni, akkor ma mondd azt: Mától elkezdem, ettől a pillanattól. Megeshet, hogy egy beteg vagy idős személynek nagy szüksége lesz most a támogatásodra.


Van olyan személy a környezetedben, akinek a viselkedése előtt meglepetten állsz, talán a döbbentettől meg sem tudsz szólalni. Pedig itt lenne az ideje , hogy elmond a véleményedet, és ha kell, akkor helyre tedd az illetőt. Ha túlhajtja magát és egy ideje stressz gyötri, azt az egészsége sínyli meg. Gyakrabban kellene lazítania. Holnapi horoszkóp - Bika.


Ha olyan határidős munkája van, amit nem szeretne megcsinálni, akkor beszélje meg a problémát a barátaival. A tulajdonhoz való viszonyunk is változáson mehet keresztül. Bika jegyében haladt, kezdtek jobban elterjedni a kommunista eszmék.


Bika horoszkóp ideje

Ha nem nagyon tud kimozdulni otthonról az ismerőseivel, akkor is nyugodtan menjen egyedül például sportolni. Itt az ideje , hogy a saját lábára álljon. A múltat amúgy sem lehet megváltoztatni, örüljön inkább annak ami megadatott önnek és élvezze a jelent. Itt a ideje , hogy felhagyjon végre a rossz szokásaival. A csillagok állása ideális ehhez.


Skip navigation Sign in.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések