2015. november 25., szerda

Régi pécsi szórakozóhelyek

Get without the ads. Skip trial month free. Legendás pécsi egyetemi szórakozóhelyek Olyan helyeket gyűjtöttünk össze, ahova szívesen járnak a pécsi egyetemisták - de bárki másnak is jó szívvel ajánljuk őket! Szponzorált tartalom (x) - szmo. A tájba tökéletesen illeszkedő új lépcsősor minden köve a Mecsekről származik, a régi támfal összes elbontott elemét visszaépítették az új lépcsősorba.


Emellett egy új padot is elhelyeztek a sétány felső harmadán. The Pécsi beer is made out of malt, karst water from the Mecsek and the finest hop. The beverage gets its unique taste and character from the open tub fermentation. Deep, old gold color, fine and clean smell, long lasting malt taste, these make the Pécsi beer truly a Beer made in Pécs.


Csütörtökönként a régi retro dicso kedvelőinek biztosítunk felhőtlen bulit. SZOMBATONKÉNT IGAZI MULATÓS HANGULAT VÁR: A régi magyar mulatós muzsika kedvelői is is jól érezhetik magukat nálunk, hiszen élő zenével kedveskedünk nekik. Horthy-nóták és igazi katonadalok csendülnek fel szombat esténként.


Régi pécsi szórakozóhelyek

Minden korban van valami Ami akkor és ott jó. Az egykori Kossuth Mozi helyén működik a Trafik Lokál szórakozóhely. Régi helyek is feléledhetnek. Feltámadhat az Irgalmasok utcájában az Áfium, a Király utca elején a Dóm. Utóbbit a Pécsi Vagyonhasznosító adja bérbe, előbbit egy társasház.


A volt Dómon is dolgoznak már, de nem tudtunk meg biztosat a profilról és a nyitásról. A másik kisszalon egyik részében a zenei élet, ill. Pécsi Dalárda, Pécsi Daloskoszorú, Polgári Daloskör, Gutenberg Daloskör, ill. Pécsi Ünnepi Játékok, a Mecsek Egyesület) emlékei és a 19–20. Az épület aljában ma étterem működik.


Régi pécsi szórakozóhelyek

Bár Pécsett elvileg minden adott ahhoz, hogy egymás hegyén-hátán legyenek az igényes szórakozóhelyek , a Légszeszgyár és valamivel korábban a Déli Sark sorsa azt bizonyítja, hogy legyen bármilyen ígéretes egy hely, könnyen elérheti a végzete. A Szeszgyár többféle módon próbálja biztosítani fennmaradását. Sign in to like videos, comment, and subscribe. KOLOZSVÁR étteremként nyitotta meg kapuit és évvel ezelőtt, mint BIG BELL étterem született újjá. A Kertvárosi Rendőrőrs illetékességi területe sokkal nagyobb, mint elsőre gondolnánk.


Természetesen lefedi a „ régi ” és „új” Kertvárost, azonban északról a képzeletbeli határvonalat nem a Táncsics út és a Siklósi út határán húzhatjuk meg, hanem még a Siklósi úti felüljáró is ide tartozik. Vármegyeháza Várköz felőli oldalán, az egykori légó pincében. A kiállítás Borbandi György és Tálosi Zoltán magángyűjteménye, mely emléket állít az I. Válogatott Disco linkek, ajánlók, leírások - Disco témában minden!


Régi pécsi szórakozóhelyek

Megbízható, ellenőrzött tartalom profi szerkesztőktől - Neked! A pécsi szórakozóhelyek közül járt már a GMC-ben, a Soho Dance Clubban, a V. Rákban is, mostanság az Univ Lounge-ban játszik. Creeps a techhouse műfaját űzi, ami elmondása szerint inkább lágyabb, igényesebb, könnyedebb zenei stílus. Kedvencei között van Marco Carola és Robert Dietz.


Jó időben ki lehet ülni a térre, kényelmes kis napernyős asztalokhoz. Télen már egy kicsit leszűkül a vendégek számára jutó hely, de a stílusosan berendezett belső tér, amely a régi pécsi időkből való fényképekkel van kidekorálva (gondolom innen a név is) valamelyest kárpótolja az embert.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések