2015. július 7., kedd

Megyei munkaügyi központ

Megyei munkaügyi központ

A régió kistérségében 6településen millióan élnek. Nemzeti Foglalkoztatási Szolgálat területi szervezeteit, a fővárosi és megyei kormányhivatalok foglalkoztatási főosztályait. MüM rendelet (a továbbiakban: MüM rendelet) 3. A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal Foglalkoztatási Főosztálya az aktuális friss információkat, tájékoztatókat és segédleteket a Kormányhivatal honlapján teszi közzé.


A munkaügyi szervezet egyik kiemelt törekvése, hogy olyan (jellemzően online) felületeket biztosítson az állampolgároknak és a munkáltatóknak, amelyek használatával az ügyfelek hatékonyan tudnak információhoz jutni, illetve amelyek révén megalapozott döntéseket tudnak hozni mind a tanulás, mind pedig a munka világában. Hajdú-Bihar Megyei Kormányhivatal Foglalkoztatási Főosztályának honlapján! Honlapunkon megismerheti, éve működő szervezetünk struktúráját, tevékenységünket és feladatainkat, az egyes szervezeti egységek elérhetőségeit. A munkaügyi központok a fővárosi és megyei kormányhivatalok székhelyein találhatók, és azok foglalkoztatási, munkaerő-piaci feladatokat ellátó szakigazgatási szerveiként működnek.


A Virtuális Munkaerőpiac Portál (VMP) elnevezésű online álláskeresési portál fő célja, hogy a munkáltatók és a munkavállalók minél könnyebben, minél egyszerűbben egymásra találjanak. Az álláskeresési oldalon rögzített állásajánlatok és önéletrajzok hitelességét a munkaügyi szervezet szakemberei ellenőrzik. A kereső használatával megnézheti a megyei munkaügyi központok és kirendeltségeik elérhetőségi adatait. A munkaügyi központok végzik a munkából kikerült álláskeresők ellátását, segítenek az álláskeresésben, munkaközvetítői feladatokat látnak el, munkaügyi tanácsadást végeznek, munkaerő-piaci képzési lehetőségeket teremtenek, és segítik a hátrányos helyzetűek beilleszkedését a munka világába.


Friss munkaügyi központ állások. Ingyenes, gyors és kényelmes munkakeresés regisztráció nélkül. A megyékben lévő járási hivatalokhoz tartozó munkaügyi kirendeltségek a munkaügyi központok szakmai irányításával végzik tevékenységüket. Tudta, hogy a Profession. Magyarországi regionális és budapesti munkaügyi központok listája.


Munkaügyi központ állás Keszthely, Zala. A települések közül öt megyei jogú városi, városi ranggal rendelkezik. Login or register (free and only takes a few minutes) to participate in this question. You will also have access to many other tools and opportunities designed for those who have language-related jobs (or are passionate about them). Ha munkanélküliként, munkakeresőként vagy pályakezdőként a munkaügyi központok, foglalkoztatási főosztályok címe és elérhetősége érdekelne, akkor itt mindent megtalálsz.


Megyei munkaügyi központ

A támogatás részletes feltételeiről az álláskereső és a lakóhelye szerint illetékes kirendeltség – a megyei munkaügyi központ igazgatójának nevében – hatósági szerződést köt. Vezeti és ellenőrzi a megyei keretek alakulását, elvégzi a megyei összesítő feladatokat. Az IR-FPIR rendszerben ellenőrzi a megyei szinten összesítettkereteket, lekötöttségeket, kifizetéseket. Elkészíti a VIR adatszolgáltatást.


Részt vesz az NFA tervezési, értékelési feladatainak ellátásában. A munkaügyi kirendeltségek illetékességi területükön ellátják az álláskeresők nyilvántartásba vételét, az álláskeresési járadék megállapítását, munkaközvetítést végeznek, információt nyújtanak, tanácsokat adnak. Győr-Moson-Sopron Megyei Alpokalja Szociális K. A Nógrád Megyei Kormányhivatal Salgótarjáni Járási Hivatala Foglalkoztatási, Családtámogatási és Társadalombiztosítási Főosztály Nyugdíjbiztosítási Osztálya, mint hatóság döntést hozott, melynek kézbesítése meghiúsult. Somogy megyei Tolna Tolna megye Tolna megyei Állami Foglalkoztatási Szolgálat.


Megyei munkaügyi központ

A kirendeltségek pedig a járási hivatalok részeként nyújtanak segítséget az állampolgároknak. Díjat kapott a megyei munkaügyi központ. A Békés Megyei Kormányhivatal a megye turizmusa, oktatása, gazdasága, illetve gasztronómiai értékeinek bemutatása érdekében az elmúlt években is több programban együttműködött a Magyar Nemzeti Értékek és Hungarikumok Szövetségével, illetve a Békéscsabai Szakképzési Centrummal – hangsúlyozta a kormányhivatalban rendezett sajtótájékoztatón Takács Árpád.


A járási hivatal munkavédelmi, valamint munkaügyi hatósági hatáskörét a kormányhivatal illetékességi területére kiterjedő illetékességgel a fővárosi és megyei kormányhivatal megyeszékhely szerinti járási (fővárosi kerületi) hivatala, Budapest Főváros területén a Budapest Főváros. A leendő vagyonőröket a Somogy Megyei Kormányhivatal alkalmazná állítólag köztisztviselői jogviszonyban. Nyelvi képzések a munkaügyi központ támogatásával.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések