2015. július 20., hétfő

Miért jobb az idősebb nő

Egy idősebb nő tapasztalatainak köszönhetően jobban tud mérlegelni, hogy mi mennyire fontos, miért érdemes és miért felesleges vitába bonyolódni, vagy miért van oka akár féltékenykedni, és miért nincs. Ezzel a férfinak konfliktusmentesebb kapcsolata lehet, ha nálánál idősebbel kezd. Olvasónk, Zsolt érvelése egybecseng Anna gondolataival.


Az idősebb nő azt jelenti, hogy hozzáértőbb, legalábbis jobb esetben. Persze nem minden nő az , de aki bevállal egy tíz, akár húsz évvel fiatalabb srácot, az szereti a szexet. Tehát alapvetően a nő minősége jobb. Miért jó idősebb pasival járni?


Nem nehéz elkápráztatni egy tizenéves lányt a széleskörű műveltséggel, a mindenre kiterjedő tapasztaltsággal és a jó modorral. Egy idősebb férfinak nyilvánvalóan jóval több ideje volt rá, hogy ezeket elsajátítsa. Mégiscsak elgondolkodtató azonban, hogy kik azok a nők, akik fiatalabb férfival is szívesen ismerkednek.


Kutatások végeredményeként született meg az az általános nézet, mely szerint az érettebb, tanultabb nők, vagy akik többet láttak a világból nyitottabbak a fiatalabb férfiakkal való ismerkedésre. Tudják, milyen érzés, amikor az ember nem kap elismerést. Idősebb vagy fiatalabb nővel jobb a szex? Az h ki milyen az ágyban az egyénfüggő. Szal nem csak a szex ami miatt esetleg idősebb nőhöz vonzódik egy srác.


Erről csak az tud nyilatkozni aki már próbálta mindkét oldalt. Néhányan azt is megemlítették, hogy egy idősebb nő figyelme növelte a párjuk önbizalmát és önértékelését. Avagy egy fiatal férfi véleménye Ahogy öregszem, egyre inkább a feletti nőket értékelem.


Csak néhány példa, hogy miért : Egy feletti nő sosem ébreszt fel az éjszaka közepén,. Megkérdeztünk férfiakat, hogy miért vonzódnak az érett nőkhöz. A sztárvilágban sok példával találkozhatunk, ahol a nő az idősebb a párkapcsolatban. Sokan elítélik az ilyen szerelmeket, furcsának találják, hogy mit eszik egy fiatal fiú az idősebb nőn.


A férfiak azonban valamiért vonzódnak az idősebb , érettebb nőkhöz. Egy idősebb , komolyabb nőnek vannak céljai az életben, és egy ambiciózus nő elég dögös lehet a férfiak számára. Megállnak a saját lábukon. Nem feltétlenül azért, mert egy idősebb nő több tucat férfit elfogyasztott már élete során, hanem, mert tisztában van a saját szexualitásával, tudja, mire vágyik, és azt is, hogy mit tud adni. Az évek múlásával az ágyban is egyre jobban magunkra találunk, és folyamatosan újabb szintekre lépünk.


A huszonéves lányok egyre gyakrabban választanak maguknak idősebb párt, a harmincas- vagy a negyven éves férfiak köréből. A fiatal férfi a női érdemek krémjét kapja egy idősebb nőtől: adakozó, intenzív testi-lelki odaadást, hiszti nélkül. Ezen a héten az idősebb nő és fiatalabb férfi kapcsolatának kérdését boncolgatja Tari Annamária és Horváth Gergely. A mai 40-es csajok az új 30-asok és a mai 30-as pasik az új 40-esek. Egyre többször hallom, hogy egy körüli, elvált, 1-gyerekes anyuka megismerkedett egy nála fiatalabb férfival, akivel újra megélheti a szerelmet, és akár új családot is alapíthat így élete második felének kezdetén.


A biológiánál több szempont játszik szerepet abban, hogy az idősebb nők életében az öregedés előrehaladtával kevesebb a szex – ez nemcsak a menopauza miatt alakul így. Sok idősebb férfi érzi úgy, könnyebben lélegzik egy fiatalabb nő mellett, aki mellett nem nyomja őket a komoly elköteleződéssel járó felelősségek súlya. Az első kapcsolatom egy idősebb nővel – éves voltam, és éves volt – két és fél év volt, a második – éves voltam, éves volt – három évig tartott és egy évig együtt éltünk.


Sokkal többet gondolnak intim együttlétekre, gyakrabban élnek nemi életet, mint a náluk fiatalabb és idősebb nők, valamint egyéjszakás kalandokra is nyitottabbak. Egy texasi egyetem kutatatói elmondták, hogy az eredmények azt sugallják, a nők libidója abban az arányban növekszik, ahogy biológiai órájuk felgyorsul. Negyvenes pasi, huszonéves nő.


Ma már senki sem akad fenn azon, ha egy párkapcsolatban nagy a korkülönbség, hacsak nem az , akit a húsz éve kimondott ásó-kapa ellenére pont lecseréltek egy „kölyökre”. Nem tudom, hogy észrevettétek-e, de ahogy az elmúlt néhány évben elszaporodtak az önmagukat felvállaló homoszexuálisok, ugyanúgy azoknak a kapcsolatoknak, viszonyoknak a száma is jelentős mértékben megnőtt, amelyben a fiatal nő , jóval idősebb férfit választ magának. Szerintem azért mert vagy nem volt jó a kapcsolata az anyjával,vagy éppen nagyon is és ezért választ hasonló tulajdonságu,de főleg küllemü nőt,mint az anyja.


Azt a biztonságot és szeretetet akarja újra megélni,amit akkor kiskorában kapott az anyjától,ha meg ez hiányzott neki,akkor felnőttként pótolni szeretné ennek a hiányát. Természetesen felnőttként plussz még a.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések