2015. július 10., péntek

Szerelmi horoszkóp július 2019

A hónap elején számíthat egy kis civakodásra partnerével, az Uránusz a hetedik sorsterületén áll. Az ötödik sorsterületén, ami a nagy szerelemeket képviselő terület, átvonul a Neptunusz, aki csalóka illúzióval hívogatja önt, hogy keressen máshol boldogságot. Az év ebben a hónapjában leghosszabbak a nappalok, amit nagy örömmel és élvezettel ki is használunk.


Szerelmi horoszkóp július 2019

Van, aki idejét szívesen aktív munkára fordítja, ellentétben van olyan, aki ezt hosszú romantikus sétára szánja. A bensőségesebb légkör és a kölcsönös bizalom révén most újfajta élményekben, illetve talán még élvezetesebb és mélyebb együtt töltött pillanatokban. Ez vár rád szerelem terén.


Kezdetét vette az év egyik legromantikusabb és legszenvedélyesebb hónapja. A nyári hosszú, forró napok, amik jellemzőek és gyakoriak erre az időszakra kihatással van szervezetünkre. Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben?


Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 29-én is! Az ellazító június és a forró, pörgős július után narancsos naplementéivel, langyosan fújdogáló szellőjével elérkezik a nyugalmas, andalító, romantikus augusztus. A hónap nagy érzelmeket hozhat: most sokak életébe köszönthet be a szerelem, vagy ölthet euforikus méreteket a. Ha izgalmat és kalandot keresel, ezt a mai nap minden mennyiségben szállítja. De félő, hogy kapcsolataid olyanok, mint a szalmaláng, hiszen a lexikonodból most hiányoznak az olyan fogalmak, mint a türelem, a kivárás és a kompromisszum.


Szerelmi görbéd hasonlít egy földrengésskálára: feldob és megfiatalít. Nehezen indul a hete és valahogy délutánra sem sikerül formába lendülnöd. De ne aggódj, holnap már sokkal jobban tudsz majd koncentrálni, és a még edzeni is lesz bőven erőd. Valaki olyan ajándékkal kedveskedhet, amire nem számítasz. Ha egy eddig titokban tartott szerelmi kapcsolatot folytatsz, akkor a mai napotok nagyon jól sikerülhet.


A szerelmi viszonyokban olyan dolog juthat a tudomásodra, ami a. Olyan nagy lehet közöttetek az összhang, hogy ennek hatására talán a közös jövőt is tervezgethetitek. Oroszlán: A mai nap alkalmas arra, hogy a figyelem középpontjába kerülj, és elérd azt, amit szeretnél. Válassz horoszkóp típus, csillagjegyet és olvasd el mit jósol horoszkópod.


Lássuk, hogy július hónapban mit ígérnek nekünk a csillagok szerelem terén. Kos Ha párkapcsolatban élsz, kedveseddel egy olyan utazásban lesz részetek, amelyet sokáig fel fogtok emlegetni és a nyár hátralévő részét is kellőképpen ki fogjátok használni. Tudd meg, a te szívedet is megdobogtatja-e a július ! Az uralkodó bolygód szemben áll a szerelem bolygójával, ami nagyon jókat ígér mind párkapcsolatban, mind az anyagiakban.


Bár a Vénusz július 10-e után jegyet vált, a Merkúrnak köszönhetően nagyon sok mindent elérhetsz. Oroszlán ( július 23-augusztus 22) Az augusztusi szerelmi horoszkóp alapján az bizton állítható, hogy az Oroszlán csillagjegyű férfi és nő nagyon visszahúzódó lesz ebben a hónapban. Ne erőltessetek semmit a párotokra ebben a hónapban, mert azt támadásnak veheti és még zárkózottabb lesz.


A legforróbb hónap minden értelemben a július , ez vitathatatlan. Nem lesz ez idén sem másként: a havi szerelmi horoszkóp csupa izgalmas, eseményekben, flörtben, pozitív változásokban gazdag napot ígér a következőkben. Párban élők és szinglik se lepődjenek meg, ha a levegő. Az oroszlán jegy szülöttei ebben a periódusban önvizsgálatot tartanak és visszatekintve az elmúlt évre, elgondolkodnak azon, hogy mit lehetett volna másként, jobban csinálni. A horoszkóp szerint akkor jár a legjobban, hogy nem hagyja, hogy a negatív érzelmek eluralkodjanak ön felett.


Fizikai szinten főleg az ízületei és a gyomra okozhat kellemetlenséget, de a szezonális, megfázásos, felfázásos betegségekre is érzékeny lesz. Frabato szerelmi horoszkópjából megtudhatjátok, hogy mit tartogat számotokra a július a szerelem terén. Júliusi szerelmi horoszkóp.


Napi horoszkóp - Tekintse meg napi horoszkópját! Tudja meg, mit üzennek ma a csillagok Önnek! Válassza ki csillagjegyét, és olvassa el mai elemzését teljesen ingyen! FIGYELEA Taroszkóp előrejelzések ugyanúgy, ahogy ezen a csatornán található összes tö. Horoszkóp : ezotéria, csillagjegyek, mit üzennek neked a csillagok, napi, heti, havi horoszkóp.


Szerelmi horoszkóp július 2019

Neked mi a horoszkópod? Hála az égnek itt van Merkúr, az év uralkodó planétája. A végsőkig egészen biztosan nem hagyod fajulni a dolgot.


Ha tudni akarod szerelmi téren a csúcs-időidet, íme, tessék: február, április, június 9-ig, július , augusztus 21-től szeptember 13-ig, október és. Igazán romantikusan telik majd a július.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések