2015. július 15., szerda

Ruhatisztító háztól házig

Vegytisztítás, mosás, vasalás és egyéb szolgáltatások a több mint éves Pro Clean-től! Az Óceán ruhatisztító Budapest legjobb ruhatisztítója. A ruhatisztítás vele a legkényelmesebb, mivel akár háztól- házig viszik a ruhákat. Nagy népszerűségnek örvendenek a modern anyagokból készült aláöltözetek és outdoor ruhadarabok. Különleges tulajdonságaik megőrzéséhez a ruhatisztító folyamat során nagy körültekintéssel, szakértelemmel járunk el.


Speciális mosószert használunk. Terjedelmes holmik mosása. Vendéglátó ipari mosodai szolgáltatás.


A vendéglátó ipari mosodai szolgáltatásunkat kizárólag éttermeknek, panzióknak, szállodáknak, kollégiumoknak, szépségszalonoknak és minden olyan leendő ügyfelünknek ajánljuk, ahol rendszerességgel nagy mennyiségben keletkezik szennyes textília. Kedvezményt vasalásra (kivétel ing!) és gyermekruhára adunk. Expressz ruhatisztítás igénybevételéhez keressen elérhetősegeinken egyedi árajánlatért. Kétoldalú teljes tisztítás. A szőnyegek szállítását előzetes egyeztetést követően, gyűjtő fuvarokban vállaljuk délelőtti órákban, ezért kedvező áru, illetve díjmentes a. Tájékoztatjuk Önöket, hogy szőnyegtisztítást technikai okok miatt csak méter hosszig tudunk vállalni és csak az üzletünkben tudjuk átvenni, háztól- házig szolgáltatást a szőnyegekre nem vállalunk.


Vegytisztító-üzemben felsőruházatot tisztítottam két műszakban, éjjel-nappal. Kedvező ár 9Ft-ról, órás határidővel, háztól házig , futárszolgálattal! Topclean ruhatisztító. Ruhatárát órán belül gondosan kivasaljuk és díjmentesen, háztól házig otthonába, vagy akár a munkahelyére szállítjuk. Rendszeres és alkalmankénti vasalást is vállalunk.


Cég bemutatása, Cég bemutatása, Ez a szolgáltatásunk elsősorban háztartási textíliák (asztalterítő, ágynemű, egyéb lakásban megtalálható textiltermék) tisztítására alkalmas. ShirtExpress háztól - házig ruhatisztító - Elérhetőség, NYITVA TARTÁS, a többi Tisztító a környéken - tájékozódj ITT, mielőtt elindulsz! A háztól - házig szállítást és a szőnyegek vállalását képzett, gyakorlattal rendelkező munkatársaink a megrendelőink igényeihez igazodva végzik.


Ruhatisztító háztól házig

Igyekszünk minden egyedi szállítási időpontot teljesíteni munkanapokon. Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on. Lakossági tisztítás háztól - házig , ingyenes kiszállítással! Magocsiszonyegtisztito.


Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Célunk az volt, hogy minőségi munkát végezzünk elérhető áron. Ezek a ruhatisztító gépek biztosítják a ruhák kíméletes és leghatékonyabb tisztítását, ugyanakkor környezetvédelmi szempontból megfelelnek a legszigorúbb előírásoknak.


Tevékenység: ruhatisztító. Az egyes ügyfelek ruháit külön, elkülönítve kezeljük. Magócsi szőnyegtisztító és ruhatisztító szőnyegtisztító elérhetőségei és további információk ezzel a szolgáltatóval. Ingyenes kiszállás is, előzetes egyeztetés szűkséges.


A szőnyegtisztítók különböző fajtájú szőnyegek tisztítását vállalják, a tisztítás módja fajtánként eltérhet. Háztól - házig szőnyeg. Gyakori szolgáltatás a háztól - házig szolgáltatás, így az ügyfélnek nem magának kell szállítania a szőnyeget a tisztítószalonba. A tisztításra hozott ruhadarabok gyakran javításra szorulnak. Szőnyegtisztítás háztól házig.


Ruhatisztító háztól házig

Elromlott rajtuk a zipzár, leszakadt a gomb, felfeslett a varrás, elszakadt a bélés, bő vagy szűk a nadrág vagy a szoknya, rövidebbre kell venni a nadrág szárát vagy a kabát ujját, és még sok-sok ezekhez hasonló, apró gondok szorulnak orvoslásra, melyeket szalonunkban a tisztítással egyidőben megoldunk. Ruha és lakástextil tisztítás, mosás, varrás, textilfestés, bőr és szőnyegtisztítás háztól házig szállítással nap alatt, éves gyakorlattal. Akkor hívd a Darvas-Laundry-t! Mi a ruhatisztítás a Molnár és fia ruhatisztító szalonban?


Gyors és korrekt, minden rendben.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések