2015. július 1., szerda

Eladó ház murarátka

Eladó ház murarátka

Havonta több millióan választják az ingatlan. Murarátkai eladó ház az ingatlanbazar. Az ingatlan a település dombos részén található, melynek köszönhetően a környék gyönyörű örök panorámával jutalmazza az itt élőket. A naponta többször frissülő kínálatban több száz budapesti és vidéki ingatlan közvetítő iroda és a magánszemélyek által egyedileg feladott, eladó , használt és új építésű házak között tudsz keresgélni. Sajnos, tudjuk, hogy Magyarországon csak az számít, ami a fővárosban van.


A családi ház a falu határában áll. Ez az ingatlanokkal is éppen, sőt különösen így van. A fővárosban lévő, vagy attól nem messze, az agglomerációban elhelyezkedő házaknak-lakásoknak van értéke, hiszen a foglalkoztatás ebben a régióban a legmagasabb.


Nettó 1négyzetméteren egy előtér, egész sz. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Az erdősáv személyautóval is könnyen megközelíthető, majdnem végig aszfaltozott úton. Az utolsó 5-6méteren kavicsos, de járható az út. Beton alap, beton födém - Nyílászárók fa,és műanyag - garázs, és fedett beálló.


Letenye kétszintes ház ! Megvan az igazi, de hitelre van hozzá szükséged? Ismerd meg az ingatlan környékét is! Megmutatjuk, hová és hogyan tudod elvinni gyermeked óvodába vagy iskolába. Semjénházán szobás családi ház hozzátartozó telekkel eladó.


A 1m2-es ház szobából, nappaliból, fürdőszoba WC-ből, spájzból, konyha étkezőből és teraszból áll. A ház a telek első felén helyezkedik el. Az udvaron található hátsó kamra, pince és. MAGÁNSZEMÉLYTŐL eladó ingatlanok!


Eladó ház murarátka

Vásárolj ingatlanközvetítői segítsége nélkül! Hirdesd meg eladó lakáso eladó családi háza vagy üzleti ingatlanod INGYEN ott, ahol csak tulajdonosok hirdetései jelennek meg. A vastag falazat télen a hő megtartásáról, míg a nyári kánikulában a kellemesen hűvös levegőről gondoskodik.


A fűtés elektromos fűtőtestekkel és tűzifával működő kandallóval történik. Ft Zala megyében, erdei környezetben, a falu szélén, áron alul eladó egy stabilan megépített, 1m²-es lakóterülettel rendelkező kétszintes épület, mely jelenleg vadászházként üzemel, de családi háznak és nyaralónak is ideális. Hirdetés vagy keresés elmentése Ha szeretnéd elmenteni hirdetésed vagy keresése kérlek jelentkezz be rendszerünkbe vagy regisztrálj. Nagykanizsa kertvárosi részén eladó egy tetőtér-beépítéses családi ház. Rabat ingatlan kínálata.


Ismerje meg eladó ingatlan kínálatunkat! Eladó ház , Balatonmagyaród falusi CSOK 1m² szoba kép 28. Nádújfaluban eladó egy PANORÁMÁS ,tégla,bádog fedésű korszerű,amerikai típusú családi ház.


Hatalmas nappali étkezővel és amerikai konyhával,szobás, fürdővel. Bővíthető az ingatlan ! Máshol nem elérhető szolgáltatások az IngatlanIránytű. Eladó és kiadó ingatlanok az egész ország területéről. Lakás, családi ház , telek, albérlet hirdetések, új és használt ingatlanok. Szeretnéd a gyermekeidet tiszta levegőjű, csendes.


Eladó ház murarátka

Kriszta készségesen állt rendelkezésre bármilyen kérdésem esetén, rendkívül segítőkész, megbízható, proaktív és precíz ingatlanos. Mind az eladó és a vevő érdekeit megfelelően képviselte, egy pillanatig sem éreztem, hogy csak az anyagiakat vette volna figyelembe.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések