2015. július 30., csütörtök

Csi miami helyszínelők 7 évad 7 rész

Súgó Adatvédelem Jogi Nyilatkozat Új oldal Kapcsolat Az oldal célja egy olyan közösség létrehozása, aminek tagjai egyszerűen tudják megtekinteni és megosztani az őket érdeklő magyar szinkronos sorozatokat és filmeket ingyen és hogy mindezt a lehető legegyszerűbben. A floridaiak feje Horatio H. Online sorozatok ingyen, szinkronosan. Az NCIS a tengerészeti helyszínelők elit csapata, amely a haditengerészethez köthető bűncselekmények után nyomoz Leroy Jethro Gibbs, különleges ügynök. Először az ABC-n akarták vetíteni, de az ABC vezetői visszautasították a sorozatot, mondván túlságosan összezavaró az átlag néző számára.


Unlimited DVR storage space. Person of Interest – 1×13. A VIASATfolytatja nyári pihenő után két krimisorozatát. Tippre, ha ezek véget érnek, akkor jön a Helyszínelők 12. Kérjük, add meg e-mail címe ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.


Robbantás történik egy étteremben, melyben ketten meghalnak. Az egyetlen szemtanú nem hajlandó beszélni, mert attól fél, hogy a gyermekeit soha nem kapja vissza. Az aktuális rész ismertetője: Horatio a múltjával foglalatoskodik.


Mindeközben a többiek azon dolgoznak, hogy megmentsék Calleigh-t az elrablóitól. Félixet senki nem tudja elérni, mindenki aggódik érte, de úgy bukkan fel, mintha mi sem történt volna. Talán az egyik legemlékezetesebb - mármint annak, aki nézte - a JAG-ben Catherine Bell esete. Az elsõ évad utolsó részében áldozat (szóval kb a 2-ik perc végére halott), majd a következõ résztõl évadon keresztül, a sorozat befejezéséig fõszereplõ.


Criminal Minds – 6×(). A környék nagyra becsült emberének van egy nagy titka, azonban meggyilkolják mielőtt bárkinek is elmondhatta volna. A sorozat rendkívül hiteles, azonban némileg elrugaszkodik a valóságtól. Caine, egykori gyilkossági. A használt berendezések és eljárások mindegyike létezik a valóságban, de az alkotók a legtöbb folyamatot az életben zajlónál sokkal gyorsabbnak ábrázolnak.


A csapat rejtélyes és szokatlan halálesetek körülményeit vizsgálja a lehető legapróbb részletekig, a helyszínen hagyott nyomokból, a gyanúsítottak vallomásainak ellenőrzéséből próbálják kideríteni a tettes személyét és az elkövetés módját. Alex és Eric az egyik tûztől biztonságos területen próbálja végezni a munkáját. A helyet biztosító tûzoltó felhívja a figyelmüket a veszélyre, a megbújó, lesből támadó aligátorokra. Created by Ann Donahue, Carol Mendelsohn, Anthony E. With Gary Sinise, Carmine Giovinazzo, Hill Harper, Eddie Cahill. Csak kattints a film megtekintéséhez!


Nincs szükség regisztrációra és teljesen ingyenes. A munka hősei részek ingyen, online letöltés nélkül. Országos kulturális programmagazin - est.


Az apámat kihasználja egy idegen nő! Miami helyszínelők Csi Miami.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések