2015. július 8., szerda

Első ismerkedős mondat

Első ismerkedős mondat

Szerelem első kérdésre? Az első percekben mindkét. Olyan kérdésre gondolok, ami a személyiségére vonatkozik, de nem tolakodó. Nem baj, ha a levelünk kissé provokatív, de csak mértékkel, soha nem szabad sértőnek lennie!


Első ismerkedős mondat

Ha az örök szerelmet nem is garantálja, első (valahányadik) randira tényleg jó lehet. Túl sok kérdést azonban ne szegezzünk neki, mert az már első pillantásra fárasztó ls taszító hatást kelt. Legyen személyre szabott a levél.


Ha ti is rutinos használói vagytok már a társkereső appoknak, akkor tuti ismerős a probléma. Egy pozitív üzenettel nem csak egy jó első benyomást tehetünk, hanem a partnerjelöltünk is úgy fog ránk gondolni, mint, akivel érdemes elmenni egy első randevúra és személyesen megismerkedni. Ne írj kisregényt, de egy-két szó sem elég!


Az Első Találkozás ismerkedős oldal megkérte az olvasóit, hogy számoljanak be a korábbi években velük megtörtént, legkínosabb randi élményeikről. Az a helyzet, hogy egy csinos lányt a Tinder annyi potenciális jelölttel halmoz el (kivéve, ha egy antarktiszi meteorológiai állomáson teljesít szolgálatot), hogy sem ideje, sem kedve nem lesz megnézni a második képedet, ha az első nem kelti fel az érdeklődését. A csoport, esetleg az osztály tagjai körben ülnek. Ettől a kérdéstől elvileg bárki szerelmes lesz önbe - Amerikai pszichológusok szerint semmi sem mélyíti úgy el az intimitást egy párnál, mint ez a kérdéssor. Néhány lényegre törő mondat , de max.


Utaljon arra, hogy miért neki írsz, miért pont őt választottad. Bízzunk a partnerjelöltünkben annyira, hogy el tudja dönteni, hogy mi is érdekesek vagyunk-e a számára. Főszabály: az első képeddel fogod meg a prédát! Illetve Tinderezőknek is ajánlott.


Ha összejön is valakivel a match Tinderen, akkor se nagyon válaszolnak. Több csajnál láttam már kiírva, hogy ne az unalmas szia, mizu kérdéssel indítsanak náluk. Mivel érdemes Tinderen beszélgetést kezdeni?


Most viszont átestem a tűzkeresztségen, és a nap végére sikerült rájönnöm arra is, hogy miért volt hülyeség ezzel. A kérdésekre Mandy Len Carton hívta fel a figyelmet a New York Times magazinban “Ha szerelmes akarsz lenni valakibe, tedd ezt” címmel. Az amerikai írónő, Mandy elmeséli, hogyan találta magát éjfélkor egy hídon, egy férfi szemébe nézne pontosan négy percen át, miután saját magán is kipróbálta a technikát, amiről korábban olvasott egy cikkben. Most viszont év elején szakítottam a barátnőmmel, ő is éppen szaba így eljött a mi időnk.


Ez nagyon béna ismerkedős első mondat lenne, pedig valahogy tényleg így alakult. STOP CHASING or LUNGING at CARS on a Walk! Lány komment: Sziasztok! Ez a mai fogás kedves nőtársaim, a tanulság, hogy ne próbáljatok kétbites pasiknak megmagyarázni semmit, mert teljesen felesleges, az agyuk az első mondat után kikapcsol. Online is rengeteg sok sztereotípia él az emberek fejében és nagyon gyakran előfordul, hogy egyesek még mindig nem tudják hova tenni, ha egy játékban kiderül, hogy jééé te tényleg lány vagy.


Néha a reakciókon remekül lehet szórakozni, van amelyik viszont már első elsütésre sem vicces, nemhogy sokadszorra. Ezzel már el is indul a beszélgetés. Magadról első levélben max. Legyen fenn fotó és egy rövid de jó bemutatkozó szöveged. Bemelegítésként a Kahoot nevű játékkal játszottunk: a versennyé alakított kvíz-kitöltés a hét egyik slágere lett, többször visszatért a programba.


Első ismerkedős mondat

Eléggé összemelegedtünk a sok szex alkalmával.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések