2015. július 20., hétfő

13 Kerület urológia

13 Kerület urológia

Ingyenes időpontfoglalás azonnal, apróbetűs rész nélkül. Polgármesteri Hivatal, Okmányiroda: ügyintézés, elérhetőség, ügyfélfogadás. Az urológia a húgy- és nemi szervekkel foglalkozó orvosi szakterület.


Mindkét nemnél foglalkozik, a szervezet méregtelenítésében fontos szerepet játszó vizeletelválasztó és -elvezető rendszerrel: a vese, a vesevezetékek, a húgyutak, a húgyhólyag és a húgycső betegségeivel, illetve a nemi szerveket érintő betegségekkel. Mindkét nemnél a húgyutakkal, vesékkel, húgyhólyaggal, a nemi szervekkel és azok húgyutakkal közös részeivel, továbbá a férfiaknál a prosztatával és a herékkel kapcsolatos rendellenességek diagnosztizálásával, a betegségeik gyógyításával foglalkozik. Felhívjuk tisztelt Betegeink figyelmét, hogy a szakrendelések telefonszámainak hívásakor előfordulhat, hogy az éppen folyamatban lévő orvosi kezelés miatt a telefont nem tudják felvenni.


A budapesti magánkórház (korábban magánklinika) szakterületeinek, szolgáltatásainak részletes bemutatása, elérhetőségek, időpont egyeztetés, visszahívás kérése. Kisebb, nagyobb egészségügyi problémák esetén mindenkinek szüksége van ellátásra. Nem képezi az urológia tárgyát a bizonytalan hasi-alhasi fájdalmak, a derékfájás okának kivizsgálása, mint ahogy az egyszerű húgyhólyaggyulladás. Magánklinikánkon az egynapos ellátás keretén belül végzett urológiai műtétek díját érvényes TAJ kártyával rendelkező pácienseinknek a TB fizeti! A latin „regenero” szó magyarul azt jelenti: helyreállít, visszaállít, újjáteremt, pótol.


13 Kerület urológia

Az Újlipótváros szívében, a patinás Pozsonyi úton, nagyon könnyen megközelíthető helyen található Regenero Egészségház munkatársainak célja az egyik legfontosabb emberi érték, az egészség megőrzése, testi vagy lelki bajok esetén mihamarabbi teljes körű helyreállítása. A szakrendelésen a betegfogadás előjegyzés alapján történik. Budapest főváros egyik kerülete a pesti oldalon. Leggyakoribb férfiakat érintő problémák prosztatabántalmak képében jelentkeznek, ugyanakkor a vesekő, a húgyúti gyulladások, a vizelettartási problémák, a jó- és rosszindulatú daganatos betegségek megjelenése nőket és férfiakat egyaránt érint. Ezen az oldalon megtekintheti urológiai műtéteink aktuális árlistáját.


A gyógyszertár (köznapi elnevezéssel: patika) gyógyszerek és egyéb egészségügyi termékek kiskereskedelmével foglalkozó egészségügyi szolgáltató. Innen következik az urológia sebészi jellege. Megbízható szakorvosok! Szakorvosi Magánrendelő. Nekünk és kollégáinknak Ön a legfontosabb.


Minden szakterületen sok éves szakmai tapasztalattal rendelkező orvosaink vannak, akik mindenben a rendelkezésére állnak. A Klinikán az urológia egész területét érintően magas szintű munka folyt, amely jó iskola volt az urológiai beavatkozások és a gyógyítás számos területének elsajátításához. Vizsgálatokkal azonban kideríthető, mely betegség áll a tünetek mögött, így az urológus szükség esetén más szakrendelésre irányítja a beteget.


Urológia Leírás, kérdések. Magyarország népességének 1. Részletek: budafokteteny. Medicover Magánkórház és Magánklinika a magán-egészségügyi ellátás csúcstechnológiája: magas szintű minőségi ellátás és a gyógyulást segítő kényelem. Ferencvárosi Egészségügyi Szolgáltató KNP Kft. A fogászat az orvoslásnak azon ága, amely a szájüreg és a rágómechanizmusok betegségeinek és elváltozásainak diagnosztizálásával, megelőzésével és kezelésével foglalkozik.


Rendelési idő és útvonaltervezés. Szeretné ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Meglás egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!


Kerület , Újbuda településen és további adatok mint cím, telefonszám és térkép. NEM beutalóköteles szakrendelés. Előzetes időpont egyeztetése lehetséges.


Munkatárs: hétfő kedd szerda csütörtök péntek szombat vasárnap november 18. Tájékoztatjuk kedves régi és új pácienseinket, hogy az Ambulanciák Prevenciós és Szűrő Központ a Prima Medica Egészségcsoport részévé vált. A beolvadás célja, hogy a jövőben még több szolgáltatást még magasabb szakmai színvonalon tegyünk elérhetővé az Önök számára.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések