2015. július 30., csütörtök

13 Kerület polgármester jelöltek

Polgármesteri Hivatal, Okmányiroda: ügyintézés, elérhetőség, ügyfélfogadás. Képviselő jelöltek kerekasztal beszélgetése,. Egy nem akart jelöltváltás. Megerősítést nyert, hogy Balog Róbertet, a Főtáv korábbi szóvivőjét, mai kiemelt ügyfelek és termékfejlesztési főosztály-vezetőjét jelöli az MSZP az ellenzék közös polgármester jelöltjének Pesterzsébeten. Balog hivatalos bemutatása egyelőre várat magára.


A választás eredményeként felállt fővárosi közgyűlés tagjai: a huszonhárom kerület polgármesterei, kilenc kompenzációs listás jelölt, valamint a főpolgármester. Az időközi polgármester -választáson induló jelöltek , a szavazóhelyek, a kapcsolódó választópolgári kérelmek és a további lényeges információk megtekintéséhez kattintson a lenti linkre. Húsz évnyi vezetése alatt meggazdagodott az egyik legfrekventáltabb helyen lévő önkormányzat, ugyanakkor az is észrevehető, hogy az MSZP-s polgármester családjának a vagyona is.


A leginkább nyerhető kerületnek a jelenleg is szocialista polgármester vezette 13. A helyi, illetve területi választási bizottságok a jelöltek bejelentésére rendelkezésre álló határidő – szeptember 8-án óra – lejárta után sorsolással döntenek arról, hogy a szavazólapokon a jelöltek milyen sorrendben szerepelnek. A bejelentett listák sorrendjének sorsolását szeptember 9-én óra után. Jelenlegi polgármester , éves. Várhatóan Vári Attila, kétszeres olimpiai bajnok vízilabdázó, a Magyar Vízilabda Szövetség elnöke lesz a Fidesz és a KDNP polgármesterjelöltje Pécsen, derült ki a párt közleményből.


Józsefvárosban nőtt fel, nős, jogász. A Fidesz megállapodott az Összefogás Pécsért Egyesülettel (ÖPE) és közösen indulnak. Kerületi Partner Kártya a kerület összetartását erősíti azzal, hogy tulajdonosai azokban az üzletekben, amelyek csatlakoztak a programhoz, kedvezményeket vehetnek igénybe a XIII. A fenti térképen - a kurzort az adott kerület fölé húzva - megnézheti, hol kit indít a kormányoldal és az ellenzék, illetve ki az aktuális polgármester.


Voters elected the Mayor of Budapest, and the mayors of the districts directly, while seats in the assembly were distributed proportionally, taking into account votes cast for losing district mayoral candidates. Ingyenes, gyors és kényelmes munkakeresés regisztráció nélkül. Az időközi választáson önkormányzati képviselők választására nem kerül sor, csak az új polgármester személyéről dönthetünk!


Augusztus -án indul az ajánlások gyűjtése és auguszuts 27-ig tart. Ajánlást gyűjteni csak a helyi választási iroda által kiadott hivatalos ajánlóíveken lehet. A rangsorból tehát az látszik, hogy első és utolsó helyen szereplő kerület választástól függetlenül a 13.


A sorrend ugyanakkor nem automatikus, sokkal inkább kerület -csoportokról beszélhetünk. Budapesten a Fővárosi Önkormányzat megbízásából az RNBH Konzorcium végzi a patkányok inrtását. Rogán Antal parlamenti képviselőként folytatja, helyére Szentgyörgyvölgyi Pétert javasolja a kormánypárt belvárosi szervezete.


Szabolcs Attila országgyűlési képviselő lett – Karsay Ferenc alpolgármester lehet az induló. A jelöltek listájában tehát még lehet változás (például ha az LMP mégis beszáll), de most úgy néz ki, velük indul harcba az ellenzék. Főpolgármester-jelölt, polgármester - jelöltek , önkormányzati képviselői- jelöltek mind-mind ugyanazt akarjuk: egy zöldebb, tisztább, szolidárisabb Budapestet! Folyamatosan járom a fővárost, találkozom az ellenzéki együttműködés jelöltjeivel, hogy megbeszéljük, kinek milyen problémái vannak a kerületében, ki mit vár.


A törvények értelmében fel kell hívnunk a figyelmét arra, hogy ez a weboldal úgynevezett cookie-kat vagy sütiket használ. Ezek olyan apró, ártalmatlan fájlok, amelyeket a weboldal helyez el az Ön számítógépén, hogy minél egyszerűbbé tegye az Ön számára a böngészést, számunkra pedig hogy megismerjük és ezáltal jobban kiszolgáljuk látogatóink igényeit. Hoffmann Tamás, jelenlegi polgármester , a Fidesz-KDNP színeiben, Dr. László Imre, az ellenzéki összefogás támogatásával, Görög Krisztián független jelölt, Kubinyi Tamás, Mi Hazánk-MIÉP-FKgP és Lengyel Domokos Bernát, Állampolgárok a centrumban Egyesület.


13 Kerület polgármester jelöltek

A jelöltek figyelembevétele is fontos szempont, ugyanis az önkormányzati választások sokkal inkább szólnak a személyekről, az egyes jelöltek és pártjaik népszerűsége nem feltétlenül azonos: egy adott kerületben hosszú ideje aktív helyi politikus, hivatalban lévő polgármester támogatottsága sokkal magasabb lehet, mint. A jobboldali többség nem, csak a polgármester személye változott a következő két ciklusra: dr. Karácsony Gergely és Rozgonyi Zoltán sem ment el arra a vitára, amelyet péntek este tartottak a zuglói polgármester - jelöltek. A jelöltek a korrupció megszüntetését, jobb közbiztonságot, és nagyobb önkormányzati átláthatóságot ígértek - írja az Origo.


Bölcsődevezetőkkel találkozott a polgármester Kötetlen beszélgetés keretében mutatkozott be Terézváros új polgármestere a kerületi bölcsődék vezetőinek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések